10

Анонимен

преди 11 години

Егати подигравката!Гнусно е!

9

arhar

преди 11 години

Скоро ще се състои големият мач между отбора на Любимец 13 и отбора на приятеля му К.Д. Може би това ще е финал за суперкупата на БГ между двата отбора и който от тях победи, ще играе с европейския шампион ? Дай, Боже, да е така !Не знам в кой ден ще бъде този мач, но определено този ден трябва да стане официално неработен , за да може всички да отидем на стадиона, за да се насладим на виртуозните изпълнения на Любимец 13 ? Щоуто / футболното зрелище / е по - важно от хляба ! Не всеки ден баш - футболистът в държавата ни играе толкова важен мач !Планирано ли е вече колко гола в противниковата врата ще вкара Любимец 13 ? Може би 15 гола ? Какъв ще бъде бонусът за всеки вкаран от Любимец 13 гол ? Може би за всеки вкаран от него гол, ще му режат пари от заплатата ? Така е редно, за да бъде солидарен , пардон, социален с онези, които работят за по 300 лв на месец ! П.П. Някой не трябваше ли вече да е раздал бирата с кебапчета за мача ?

8

dimitarivanov53

преди 11 години

Tova si beshe vtori Aprilski plenum.

7

Много хубава идея!

преди 11 години

Казвам "браво" на тази инициатива да се даде заплата и работа на безработните. Като гледам около мен, онзи който е бил "трайно безработен", ако веднъж започне работа, после по-лесно се ориентира и започва сам да си намира трудови ангажименти, без да чака някой друг да му го осигури. Стига, разбира се, наистина да иска да работи.Само едно ме смущава. Ако едно бедно 20-годишно *** няма GSM и не знае да работи с компютър,как да се възползва от тази възможност? И това трябва да се има пред вид!

6

До Слейтър

преди 11 години

На теб да ти прилича,че някой е поумнял????

5

Анонимен

преди 11 години

190 евро заплата?

4

Анонимен

преди 11 години

Станишев да спасява първо себе си,след това останалите!Не му ли мирише на пенсия?

3

Слейтър

преди 11 години

Какво излиза? Значи пак са прецакани хората,пак ще работят Ангария. Че кой работодател не иска да дава заплата от 190 евро и да му бачкат къртовски труд по жегите.Естествено е че през това време няма да им намерят работа за сносни пари а ще ги изсмучат колкото могат за 380 лева.Чудя се не поумняхме ли след 22 години ***.

2

Комунист

преди 11 години

Европа-*** приказка....

1

Анонимен

преди 11 години

Яко усвояване ще падне. После се чудете защо в София има толкова много джипове струващи колкото един апартамент.