31

левчев

преди 11 години

Македония разпъната като мъченик пред ЕС, подобно на Христос, остана без език, също като Исус, за когото никой не знае на кой език е говорел. Може би и той е говорел македонски, продължава Ружин. Политическият екстаз на премиера (Никола Груевски) беше развален от прецизния и неумолим доклад на ЕС. Таман и той започна да вярва в своята идилична приказка за Македония и лошите еврократи му развалиха плановете.

30

Тома Томов

преди 11 години

До Левчев.Левчев, следя форума от доста време и темата. Стига , Левчев! То бива пристрастие, ама къде е обективността? Що не се съгласиш със следното:1. Гърците живеят над възможностите си, защото така им позволиха по обективни политически причини.2. Гърците си внушиха, че са велики ( поради предхождащото твърдение) т 1.3. Европа храни Гърция и поддържаше и илюзията т. 2.4. ПРез последните години наистина имаха и все още имат по- висок стандарт от нашия.5. Това ще секне, но може би .

29

за дивите варвари

преди 11 години

Абе мухлйо, що си мислиш че християнството е цивилизовало народи , напротив това е било робство за народите както и сега с този Европейски съюз , Евреите създадоха това мощно оръжие за да разделят и владеят народи.Япония християнска ли е ? Китай християнски ли е ? Индия 7-8 хилядна история ... какво християнство , какви пет лева.Аре скрий се някъде , цивилизовали ни били хаха ***.

28

левчев

преди 11 години

Македониа е зема со грчко име, српска црква, бугарски народ и азик, 25,7 отстоАлбанци од кои 120.000 фалсификат?! Ич не ни е лесно! :) Загрижен МакедонецТози текст е публикуван в македонския вестник Вечер в рубриката Думи на деня, като нарочно не променихме нищо в правописа.Докладът на Европейската комисия (в текста на представения по-рано този месец доклад за напредъка на Македония липсва думата македонски като определение за езика, на който се говори в страната).

27

Анонимен

преди 11 години

Според големия дисидент и затворник на комунизма Владимир Буковски ЕС е нещо като съвременен вариант на СССР, в който властниците не се избираха чрез ибори, а се излъчваха от редиците на политбюро.Върху тях НЯМА никакъв контрол, и те не носят отговорност пред НИКОГО.Такъв случай например е избирането на Ромпой за президент на ЕС и Барозу на шеф на ЕК.Свидетели сме на модерен европейски пост-комунизъм, който ще се срути по същия начин като СССР и по същите причини.

26

Пападопулу

преди 11 години

Виновни за тази криза са германските и най- вече френските банки, както и банките в щатите са виновни за тяхната криза.

25

до Лапчев

преди 11 години

Айде бегай от тука бе,те щото са толкова богати за това се молят на Германия да пусне пари,че иначе са фалирали до месец.Смешна и измислена нацийка

24

До умника Левчев

преди 11 години

Мислех си че щом пишеш толкова за история си някакъв вътре в нещата но сега се убедих че ти наистина си лаик.Не е имало в древноста държава с името Гърция , трябва да си го набиеш в тъпата глава.Елада е била съвкупност от отделни държави , не е имало една държава това е твоята огромна заблуда.Полис - град държава , ако имаш поне малко мозък отвори Уикипедиа и провери.Второ - Всичките знания , които древните елини са имали са ги взели от Египтияните , Александрийската библиотека.Ясу малака...

23

Жоро-бг

преди 11 години

Гърците са фалирали, сега след 2 седмици като ги изритат от еврозоната ще могат да си печатат колкото си искат драхми и ако искат могат да си раздават и заплати от по няколко милиона без изобщо да се налага да ходят на работа....А бълга,ите ще им ръкопляскат ....

22

Анонимен

преди 11 години

Спокойно ЕС няма да го бъде още дълго, тъй че и гърци и българи ще се отърват от брюкселската тояга в близките месеци или най-много няколко години.Искам да напомня че НИКОГА досега, валута зад която не стои конкретна държава, една хазна и единна данъчна политика (като еврото) не е успявала да оцелее повече от няколко десетилетия.

21

do 22

преди 11 години

awe ei darven filosof golqm istorik se izvadi. dnes6nite garci nqmat ni6to ob6to s drevnite prosto sa im zeli imeto . imat vrazka s tqh kolkoto ti pigmeite.

20

левчев

преди 11 години

Когато гърците са създали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпйиски състезания ние прабългари и славяни сме се люлели на клона хванати с опашката и ни нямало на света дори като сперматозойди или ако ни имало някъде сме мяукали както котките и лаели като кучета, диви и варвари без писменост до 9-ти век след христа както пише и Академик Проф.Гюзелев!."Славяните идват в балканските провинции на Византия както всички други варварски народи преди тях.....

19

Анонимен

преди 11 години

Докато избираме политици по лозунги и тв интервюта -така ще сме Толкова ли сме прости ,че за 23 години не можахме да си извоюваме поне малко по-нормални доходи Не ме интересува коя партия ще управлява, интересува ме хората да живеят достоино Обидно ми е че като вдигат цените непрекъснато дават за пример някоя друга държава ,но като стане дума за заплащане се мълчи

18

хехееее

преди 11 години

кой се е наричал гръ4 не разбрах?я пак си помисли.не стига,че ни окрадохте историята ами сега и по голям кънчо от моя вадиш.да не ти преседне:)виж на гър4ите вече им е приседнал/казах жалко но.../и ще се плъзга още много,но ти явно си дървен филосов и мнението ти не подлежи на оспорване.айде чао,че нямам нерви и време за безгръбначки плюнки като теб.

17

до левчев

преди 11 години

то си личи , това на аватара са два гръцки гея , за жалост днешните евреи които населяват земята на древните народи които не са били един или два а стотици са взели само *** , да сте чули някое Гръцко изобретение последните 100 години ? Не , нали ?Ами че то си е ясно че нямат нищо общо с тях.Левчев , ти наистина ли имаш Гръцки любовник , няма лошо какво толкова , поне махни аватара да не си личи толкова.

16

левчев

преди 11 години

.......6% ОТ ГРЪЦКИЯТ БВП Е 60% ОТ БЪЛГАРСКИЯ!!!!!!!!!!!!!! КАТО МИНЕШ ГРАНИЦАТА ГЪРЦИЯ ГРЕЕ КАТО СЛЪНЦЕ А ПРИ НАС ЛЪХА ОТ ВСЯКЪДЕ МИЗЕРИЯ, РАЗРУХА, ДУПКИ, СИВИ И МРЪСНИ СЕЛА И 800.000 ПАНЕЛНИ *** КОЛИБИ!

15

хахаа

преди 11 години

гър4ите само могат да ми хванат кънчото бе ***.това тъпо византийско племе не става за нищо друго,освен да чупи чинии и да се заглежда по чужденките,понеже гръ4ките жени са доста окосмени:)аре пий си хапчетата

14

левчев

преди 11 години

Българинът е ***. Не си гледа насрания ***, а чака със злорадство да види краха на Гърция. Няма да го видиш, Андрешко, защото там са заложени огромни интереси и пари и големите има какво да губят. Гледай си в празната паница и в скъсаните *** и се опитай да пораснеш. Като гледам какви хора ни управляват започвам да разбирам защо по време на османското иго българите са се наричали гърци от срам и не ги упреквам,понеже сме едни жалки плюнки в момента!

13

левчев

преди 11 години

ДО 11......ЖЕНА ТИ ЛИ ЗАРАБОТВА НАДНИЦА В ХОРИЗОНТАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ В ГЪРЦИЯ? НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ПРИ ЖИВА ЖЕНА ДА РАБОТИШ Е СРАМОТА!

12

до левчо

преди 11 години

ти пак ли почна бе измислен герой?да нямаш гръ4ки любовник,че толкова ги хвалиш а нас оплюваш?аре пътека към гръ4ко да видиш падението им/много жалко но.../от близо.