80

eto vi informacia

преди 11 години

Мотициклетът се движил по бул. Цар Освободител в посока изхода на града. Малко преди да достигне бензиностанцията на Петрол отдясно излязъл бус Мерцедес, Сузукито не успяло да спре и се забило в него с висока скорост. Шофьорът на буса - Г.Г. на 33 години от Нови пазар, казал, че преди да излезе на главния път се огледал, но изобщо не видял мотора. Според него той се движил много бързо.

79

Анонимен

преди 11 години

Този, който бърза с превишена скорост, бърза за гробищата и както всички виждаме, ПРИСТИГА ОБИКНОВЕННО НАВРЕМЕ.

78

Анонимен

преди 11 години

Всъщност тук проблема е, че моториста е карал с много висока скорост. В нормална ситуация - буса завива, моториста пристига на кръстовище, намалил скоростта, продължава зад буса.

77

До Жорко

преди 11 години

Колкото е виновен водача на буса, толкова е виновен и моториста, щото по всичко написано и коментирано се разбира, че е бил с превишена скорост. А след като буса е правил ляв завой, значи са били на кръстовище, т.е. и моториста е трябвало да съобрази и да намали скоростта - ако го е бил направил, сигурно щеше да е жив.

76

Анонимен

преди 11 години

nema drug voda4 osven motirsta koito predi udara da izpitva tolkoz silno bezpomostnost kakto motoristite.da skorostta uvli4a, da karaneto bez ekip e po kefsko, ama v momenta koito zapo4nes da usestas udara i nisto nemojes da napavis e uzasen. nito v kola nito v bus nito v kamion sofioryt moje da izpita taka silno bezizhodicatai e gnusno da se rugae zaginal, mnogo gnusno..leka mu prst na 4oveka

75

Егати

преди 11 години

До Гарвана - Ти може да си от Нови Пазар, но аз бях първия на катастрофата, изтеглих мотора да не затиска шофьора. Имаше поне 20 метра спирачен път ( със 50км/ч, колкото е ограничението там ), се спира за по-малко от 20 метра. Буса беше УСУКАН от удара, чак тавана му беше окривен. С много висока скорост е бил удара. Не знам за шофьора, огледал ли се е или не, но ако мотора се движеше с 50, нямаше да има катастрофа. От всичко - жалко за момчето, на 25 години, млад и здрав, си замина ...

74

емигрант

преди 11 години

Пежо е френска и нямам намерение да се запознавам с възможностите му.Сега остава да кажеш,че и 2тона багаш има отзад в буса и със 160 си джиткаш и ти гори 11 ехее.Или не си се качвал в японска кола с двулитров двигател или такава не те е правила за смях на 400 метра.Тука човек умрял от такъв като тебе ти за коли си тръгнал да ми дрънкаш,ако някоя кука чете тука да ти прибира книжката да не утрепеш някого или себе си Буса.

73

Гарвана

преди 11 години

Аз съм от Нови пазар и истината в случая е,че моториста (лека му пръст на момчето) действително се движи по път с предимство.Това е една права и дълга отсечка на излизане от града(плюс това е и еднопосочно движението)...Микробуса е отнел предимството..............Кой с каква скорост се е движил не мога да кажа,има си компетентни органи !!! Реални снимки от катастрофата можете да видите в шум.бг !!!

72

Жорко

преди 11 години

Има безотговорни мотористи - такива които карат без екип, агресивно и т.н.Има и отговорни мотористи. Преди да плюете човека, който е загинал, поне си направете труда да разберете фактите за случая. В статията пише че микробуса е предизвикал катастрофата.

71

Кире

преди 11 години

А така!Отрепките с моторите эапочнаха да квичът по-често на умряло...

70

Абе

преди 11 години

Ако моториста е карал с 50 км/ч щеше да е жив - няма как от едно отнето предимство да умре. Ама полицайте се случва да наместват нещата както им дойде на кеф, пишат ала-бала и затова хората не им вярват много. Дори и със загинал човек, трудно може да се каже с каква точно скорост е карал моториста. То затова е главата - за да мисли, а не с рогата напред, щото си прав. А че тоя с пежото е виновен, никой не спори - да си го осъдят ефективно, щото е причинил смърт.

69

quit

преди 11 години

po komentarite vi razbiram che Bulgaria zagiva ( koi kakva kola izmislil koi ne vidqt i taka na tatuk prostotii )

68

Анонимен

преди 11 години

еми как да го пропусне като тоя с мотора е карал като ***,човека сбуса явно не го е видял-тия полудеха с тия мотори-да се трепят само да не убиват други хора

67

Скалата

преди 11 години

и аз си карам дизела със 140 и говорим за едно убито Пунто обаче въпросът е че предпочитам разход от 3,5л при 100-110 отколкото 5,5л при 140 ,криза е все пак

66

Ime

преди 11 години

Ую така ожем да се разберем. А не като шампиона долу дет се кефо че средно 150 кара.Дразни ме, че и когато моторист е виновен- изливат се кофи с *** върху тях.Моториста не е виновен /дори не е ясно какв е била ситуацията, освен че буса му отнема предиство/- пак се изсипват кофи *** срещу тях.А истината е, че мотористите са същите като автомобилистите- *** има много, нормални също.Боксера- колата е купена от магазин 2006 и всеки месец минав пътя Португалия - Италия поне 2 пъти. Разбирач

65

ципа

преди 11 години

Защо е направено Пежото? За да не е Опел най-гадната кола.

64

Ую

преди 11 години

Ime, много добре ти разбирам коментарите :) Никъде не защитавам шофьорите на автомобили, ако си зачел внимателно. Казвам, че правилата за са ВСИЧКИ. Факт е, че мотористите "минават метър" по-често ;) Асолютно съм съгласен, че не можеш да съдиш за всички според мнозинството, ама все пак нали тряа се зачекнем за нещо :) Масовия манталитет на българина(2/4 колела) на пътя се охарактеризира само с една дума - джигит:) Айде със здраве ... :)

63

Анонимен

преди 11 години

господата дето спорят за това може ли да се кара с 150 и 2500 оборота, да не забравят че има и дизелови двигатели

62

Анонимен

преди 11 години

м..даааа..започна се пак..е да ама тия пътища не са писти за високи скорости за мотоциклетисти...ако е карал с 40 ще е можел да спре..но едва ли е карал бавно..еми..да си вземат поуки живите мотористи..не оправдавам другият водач..трябва да се внимава

61

Ime

преди 11 години

"средна скорост 150 и шофьора си я поддържа по магистралата. Не влиза в 3000 оборота даже"Мда, дже и 2000 оборота не стига сигурно. ***.А до България бях с Опел Вектра 2006. Доста по стабилно от буса ти Пежо, вярвай ми.