239

попалексов лдп

преди 11 години

Ще спре ли България приемането на Македония в Европейския съюз, защото изтъкнатите причини и за слепците вече е ясно, че са прикритие за предателството на българските политици по отношение на Македония, по отношение на България. Резултатът от сегашната политиката на България спрямо Македония ще е многопосочен: 1. Сърбия посредник между Атина и Скопие за името- Сърбия се връща на бял кон като фактор в Македония, като фактор на Балканите. Братска, приятелска Сърбия /на Македония/ помогнала и съдействала на Македония срещу досега непреодолимата пречка Гърция. .Сърбия и Гърция- греда на Балканите, Сърбия и Гърция като-една държава сме-Президентът на Сърбия Николич 2. След като Гърция отстъпи под някаква форма благодарение на спасителката Сърбия, негативизмът й срещу нея ще намалее и отношението към нея ще върви в положителна посока. 3. България - вместо като горд, достоен, пълноправен член на ЕС да подкрепи признатата под конституционното име Република Македония, да подкрепи гражданите на Македония като свои сънародници, да неутрализира претенциите на банкрутирала икономически, социално и политически Гърция, България става слугиня в осъществяването на гръцките национални интереси за сметка на българските, България ще е държавата, принудена от ЕС, но като противник, неприятел, враг на Македония да се съгласи за преговори за нейното присъединяване И след това били ни виновни гърците, сърбите, коминтерните, Белград, Москва... Но както е казал народът - каквото сам си направиш и господ не може да ти направи. Това, което ще остане за българския премиер и неговите външен министър и президент, впрегнали България да тегли банкрутиралата гръцка каруца, е удоволствието, че се самопредложиха гърците да си избършат с тях посраните си ***. Тъжни дни за България, за нашето национално самочуствие, за нашето национално достойнство.

238

Анонимен

преди 11 години

албанците до 2 години ще ги завладеят напълно аз живея в Скопие от 4 години

237

До 275

преди 11 години

За какво им е да влизат в нещо което никога е нямало да просъществува?!Евросъюза е просто една поша система,която е въпрос на време да залезе и всичко да се нареди като хората!

236

Анонимен

преди 11 години

албания македония сърбия няма да влязат скоро в ес и Турция защотото европа не ги иска .

235

За ДепуКради

преди 11 години

След снахата да се готвят баздъзата, стринката, очинайката, зълвата, уйната и пр.рода на политбюро........

234

T.N.T.

преди 11 години

273PARVO SME TROQNSKI KON,KOITO SLUJI NA KREMAL W ES.WTORO PO KREMALSKO KOMANDVANE NI OBIRAHA PASPORTITEI NI PI6EHA MAKEDONCI.PAK PO KREMALSKA ZAPOVED PARVI GIPRIZNAHME ZA KAKVOTO NE SA,WSI4KI DA SE ZASELIM TAM6TOM IMPERIQTA NA ZLOTO NESAVA,NAI--MNOGO DA PRISADQTOPRAZNENATA TERITORIQ NA *** I CIGANISTITE...NE6TO,KATO *** LILIPUTIQ 6TE SE KAZVA TOGAVA,A NIE TRQBVA DA SEDEREM S 6IPTOSARBITE--LESNI SA,NO 6TE SKO4I SRE6TU NI I IMPERIQTA NA ZLOTO...

233

полумакедонски бълга

преди 11 години

Когато Македония стане член на ЕС, предлагам да се заселим там два милиона българи и да вземем властта и присъединим към Майка България откъснатата нейна част. А тук пък трябва да поканим други българи и с българско самосъзнание за да не ни превземат турците и ***.

232

Анонимен

преди 11 години

тази държава ни под достойнството до се разправяме с нея с малумници не става .то е смешно 2 милиона от които 1 милион албанци .виждат само добро от България че историците им са неграмотни не наш проблем .те изчезват като нация 1 милион след 50 години няма да ги има ако продалжават така -важното е да ги има и да се разбираме .щом там няма българи не искаме да крадат историята ни и езика ни.искат да рушат миналото ни нашите съседи но господ ще ги разруши тях

231

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че е крайно време да започнем да ги наричаме БЮРМ- нямат нищо ощо с Македония и не заслужават да им правим реверанс с името. Даже битува схващане,че не ги приемат в ЕС, защото през Втората световна се сражвали...срещу Хитлер и затова със Сърбия не ги искали в ЕС, а ЕС бил съставен само о екс-фашистки държави. Приписаха си и заслуги за учасие във войната наред с Русия, представяте ли си колко са зле...По-*** сбор от хора - те не са нация- няма никъде...

230

askhole

преди 11 години

Само влезте в Утрински весник да прочетете малоумние коментари на великите макета и написали заглавието : "Борисов: не снимайте хилеристки филм за нас"..едва ли не им се молим на снешниците...*** и клоуните, много сме меки и мили към тях, ама с Младенов- нямаме шанс за по-строга и адекватна политика, чака Борисов, а до онзи ден Младенов поваряше как сме ги подкрепяли напълно..

229

of

преди 11 години

Това е "странно" изказване за министър на външните работи, като че ли са питали някой случаен минувач по улицата....!!! Я да им предложи един визов режим или нещо подобно за затопляне на отношенията, ама то не е като да се изпращат български войници на майната си по неясни за народа причини.

228

до 26

преди 11 години

ГоУем патриот си, браво....българин се пише когато не е първа дума в изречението с малка буква, а България с голяма...българино...другите грешки няма нужда да ти ги показвам, не са от бързане, а от неграмотност!

227

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 11 години

Омразата в Република Македония към България е жизнено необходима за тях. При едно стопляне, дори само нормализиране на отношенията с нас , Македония ще бъде ликвидирана от Великите сили пряко, или чрез някои от техните марионетки, Албания, Сърбия или Гърция. България няма да бъде в състояние да я защити. Да си спомним кой евакуира с автобуси обкръжените албански банди в Арачиново, с чие благоволение бе създадена македонската нация и как повече от 50 години Европа безучастно наблюдава гаврата с българщината в Македония, в битка срещу кои армии са загиналите българи от вече заличените военни гробища /с едно две изключения/ в Република Македония. България дори не успя да защити една борбена Българка, Спаска Митрова, от гаврата спрямо нея, за това че смело заяви -Аз съм Българка. По-добре една мразеща ни Македония отколкото една съсипана и банкрутирала Република Македония, разпарчатосана със сигурност между Албания, Гърция и Сърбия, безвъзвратно мъртва за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА. За мъртвия, надежда вече няма. Не трябва да се позволи унищожението и асимилирането на поредната Българска територия, подобно на Северна Добруджа, Южна Тракия, гръцка Македония, окупираните от Сърбия покрайнини и други дялове вече забравени.

226

Неинка

преди 11 години

Ау, милото "невръстно" чавдарче, не му харесвало заяждането на макетата с България, е не e като да си син на засекретен служител на ДС, тук на този пост трябва и да мислиш, и да знаеш, и отговорност да поемаш, а не само да гледаш като влюбено теле в очите на кривокрака седесарска бивша cъпартийна кобила, с която сте от един и същи политически вид нагаждачи, предатели на идеи.

225

Анонимен

преди 11 години

завиждат ни че сме повече от тях това е по къдърни сме по красиви сме по бързо се развиваме и се разбираме със всички етноси по добре .българия има спортисти певци и Българи по света са преоспели в микрософт работят 3000 Българи имаме най добрите хакери и стрелци .българия даже на ледниците си е купила земя и неин сасед е Румъния когато не дай се боже стане катаклизъм там ще оцелее Българин а македония няма да е има .6 в света сме били в космнавтиката -най добрите математици са Българи .

224

Анонимен

преди 11 години

България влезе в ЕС без проблем и Нато -всичките европеиски страни ни искаха -това озночава че и с Турция и с гърция нямаме проблеми нито с ЕС членките.но македония явно е проблемна държава която не зачита човешките права и сее само омраза кои да я иска .за ЕС македония е една престъпна държава и неграмотници кото не си знаят историята.европа иска сигорност за гражданите си .

223

bugarin

преди 11 години

samo kitayska stena na granicata bodliva tel i kartechnici vashta mama maketa usrani , moje i malko *** kucheta krastavi marsh ot bulgaria

222

Анонимен

преди 11 години

До кога с тази македония? Проблема се решава много лесно. Затворете границата, наложете визов режим да немогат да пътуват и да видим тогава какво ще правят. Ще омекнат много барзо.

221

Наблюдател

преди 11 години

Македонците,са по-големи *** и от турците.Много ядове ще берат заради простотията си.

220

Анонимен

преди 11 години

Ти като си минаващ вземи и се разкарай....никой не ти иска обяснения ....