87

Анонимен

преди 11 години

Бока, да не искаш да сте в една килия, а мафиотче?

86

инук

преди 11 години

напълно е възможна да са ги убили,понеже знаят всичко,ако пък са живи става много притеснително за някой хора ,гоцеви душици,но не гоце той си е вързал панталона здраво.

85

незнаещ

преди 11 години

Тъпата тиква би трябвало да знае по-добре, че Галеви не са измежду живите.

84

ХА ХА ХА

преди 11 години

Някакви *** пишат тука , които не знаят че др.Борисов си е червен и още си стиска червената партийна книжка...От цялото правителство , няма нито един , който да не е *** или поне комсомолски активист!

83

сатъра

преди 11 години

Тези са пътници вече... няма да има отърване!Няма кой да ги покровителства вече!А тези милиони могат да ги наврът в задниците си и да ги запалят,сега ще проследят пътя на парите и ще ги изловят, като мръсни плъхове,ама ги няма мръсните комунисти на власт, да ги защитават ,и ще ядат дървото! Всеки ще си получи заслуженото някой ден !

82

Борко

преди 11 години

много платени комунисти има тука,направо е страшно!

81

Пешо

преди 11 години

Известните като Братя Галеви бизнесмени е то понеже и Бойко е бил "бизнесмен".Мама ви нещастна престанете да наричате тези *** бизнесмени!

80

Анонимен

преди 11 години

izobshto da ne se vrashtat da gi xrantyti darjavata ot danacite na xorata.dva boklyka po malko v bg.

79

Анонимен

преди 11 години

Не съм им фен, но ми се струва че ако рекат чудо могат да направят и много майки да разплачат. Дано не съм прав. Дано все пак и двете страни се вразумят. Българите нямат нужда от конфронтация а от работни места. След година Фандъкова ще раздава кофи за *** под номера, та да могат клошарите да знаят къде да ровят и да не се бият и синя зона и ВИП кофи ще измислят. Онеразумний юроде поради що се срамиш да се наречеш БОЛГАРИН...

78

използвач

преди 11 години

Нека да пипнат парата на Галеви, и те сами ще дойдат, в чужбина не може лесно да се печелят пари от далавери.Говорят за 35 млн. евро, че имат. Тях да конфискуват, и ще има за болни, деца в нужда, инвалиди, онкоболни, лекарства за болните от редки болести и т.н.

77

???????????

преди 11 години

този не спира да ме втрещява...чупи глупометъра от всякъде...елате си вика..пфхахах те направо ще си долетят на мига..мнооого е *** тоя банкенски ***..гордея се че не съм гласувал за тези хард комунисти от ГЕРБ

76

хахахах

преди 11 години

да се прибират че почна европейското а *** нема с кого да гледа мачове и му трябва компанията им + това те като се появят ще "докажат" невинноста си в СЪД АД

75

Питанко

преди 11 години

И ако вземат да ги намерят, кой ли ще е най-изненадан?

74

Бонд от Злокучене

преди 11 години

И само като си помисля как цялата агентура на ЦРУ ще се юрне да търси нашите двама убавци, направо ми се къса сърцето ...

73

Друга гледна точка

преди 11 години

Абе на някой много ли му трябват тия двамцата да стоят в кафеза за сметка на данъкоплатеца, да излезнат след година-две за примерно поведение и да продължт да си мародерстват на воля.

72

Анонимен

преди 11 години

Какво ли биха казали американските данъкоплатци ако разберът че ЦРУ ще харчи техните пари за да търси някави бг бандити които Цецо милиционера е изпуснал???Но това е само поредната глупост на Пожарникаря.Първо ЦРУ не се занимава конвенционални бандити.Второ още по-малко с такива които са абсолютно НЕинтересни за тях ОСВЕН ако Боко не е АГЕНТ на тази служба КОЕТО е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по законите на РБългария

71

Оптимист

преди 11 години

Е сега няма начин да не се предадат. ..... Шегичка !!!

70

Анонимен

преди 11 години

"Той допълни, че американските партньори ще помогнат на органите на реда да стигнат до "изпраните" от Галеви милиони"Току що гледах по ТиВи-то коментара на Боко и никъде не чух да коментира намирането на парите на галевци.Що лъжете бе днесаджиите??Измамници!!Само търсите балъци да ви четата простотиите.

69

Разбирач

преди 11 години

Бойко иска братя Галеви да се приберат просто защото му липсват. Няма с кой да си гледа Европейското, човека, а от старите му другарчета никой не остана. Някой са в затвора, други внезапно се споминаха, а трети, като Галеви тръгнаха да си "дирят късмета в чужбина".Та сега на "Баш Тигъра от Бистрица" му се налага да гледа мачлетата с Цецко, Дянков, Янето и Фидосова. А то не си е работа, щото не може да се изпикае спокойно човека - тамън го извади и те веднага му го лапват :)

68

брат МУ на винету

преди 11 години

VENCEREMOS.NO PASARAN ,брат ми