105

икономист

преди 12 години

Едно американско на т.нар. чикагска школа, чийто гуру Фридман също погуби маса народ,идеите за невидимата ръка на пазара,липсата на контрол върху банките доведоха до властта на корпорациите и краха!Нали - национализация на загубите - приватизация на печалбитеУправлението на финансите от Дянков е престъпно, но Борисов като нищо не разбира и служи на хамериканците, това са последиците.Г-н примиер сменете недоразумението Дянков, той води страната към провал

104

Дянков гледай се

преди 12 години

Напишете в ютюб"Хитлер научава, че братя Галеви са изчезнали "

103

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДЯНКОВ

преди 12 години

Но исландците не спряха там: те решиха да издадат нова конституция, която да освободи страната от пресилената власт на интернационалните финанси и виртуалните пари.

102

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДЯНКОВ

преди 12 години

На референдума от март 2010, 93% гласуваха срещу изплащане на дълга. МВФ веднага замрази заема си. Но революцията (макар и да не беше излъчена в Щатите) продължи своя ход. С подкрепата на едно гневно гражданско общество, правителството разследва отговорните за финансовата криза. Интерпол издаде интернационална заповед за арестуването на бившия президент на Кауптинг, Сигурдур Еинарсон, докато останалите виновни банкери избягаха от страната.

101

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДЯНКОВ

преди 12 години

Разбира се, международното общество увеличи натиска върху Исландия. Великобритания и Холандия заплашиха с ужасни репресии, които биха изолирали страната. Когато исландците отидоха да гласуват, чуждестранните банки заплашиха да спрат всяка помощ от МВФ. Британското правителство заплаши да замрази исландските спестявания и банкови сметки. По думите на Гримсон Казаха ни, че ако откажем условията на международното общество, ще се превърнем в Куба на Севера.

100

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДЯНКОВ

преди 12 години

"Пътеводната звезда Исландия... Идеята гражданите да плащат за грешките на финансовите монополисти, цяла нация да бъде обременена да плаща частни дългове, беше разбита, променяйки връзката между гражданите и техните политически водачи и в последствие обръщайки водачите на Исландия на страната на избирателите им. Държавният глава Олафур Рагнар Гримсон отказа да ратифицира закона, който би направил гражданите на Исландия отговорни за дълговете на банкерите и прие призивите за референдум.

99

безимен

преди 12 години

12 млн. на месец / 950 млн. = 0.01263*12=15.16% годишна лихва!? dnes.bg да не бъркате нещо с цифрите?

98

wilhelm mohnke

преди 12 години

***, който виждате на снимката е агент на световната еврейска мафия, която е създадена от сатанаил, за да съсипе божите народи!!! Когато този *** се махне от тук и дойде някой поне малко по-нормален трябва да се съкратят поне 50 % от държавните чиновници и най-вече от милиционерите. 80 000 щат на МВР е твърде много за държава като нашата. Та- оттам ще паднат и разходите.......

97

Анонимен

преди 12 години

КЪРТИК НА СВЕТОВНАТА БАНКА

96

gtf

преди 12 години

за колко ни продадохте бе гербери...напълно съм съгласен с 92 и 94 !

95

КРАС

преди 12 години

Направете си труда и пресметнете какво означава държавата ни да плаща по 12 мил. лв. на месец под формата на лихва по заема. На годишна база това са 7,5 % лихва по заема.Такава висока доходност показва, че ние сме една много рискова държава. Самите управляващи са наясно, с този факти затова залагат подобни показатели.

94

UFO

преди 12 години

ВЪПРОС: възможно ли е практически тия дето печатат истинските левове да напечатат малко отгоре да увеличим заплатите и пенсиите ?

93

Що да не вземат заем

преди 12 години

като други ще го връщат

92

Егати

преди 12 години

Тия управляват финансите, както борец - рекет.

91

Drago

преди 12 години

A nie se karame za Zabranata za tutunev dim na obshtestveni mesta....

90

Анонимен

преди 12 години

Спокойно, българи! Човечето от снимката си свърши работата-окончателно загроби България, а нашите мутри, уж политици му ръкопляскат и печелят - къде апартаментчета, къде парички или/и двете!Така че гласувайте за ГЕРБ и ще бъдете част от мутропоклоничеството, ще си имате губернатор от задокеански земи и ще процъфтявате със слугинажа си!

89

Анонимен

преди 12 години

Дянков е просто един икономически убиец!

88

Анонимен

преди 12 години

Този с мазната косица ли щеше да сваля ДДС? Буахахахахахахахахаха!И пенсии щеше да вдига ... Ама къде бе алоуууу? Некадърник мазен!

87

мами

преди 12 години

Този човек унищожава бизнеса в страната. Всеки ден измисля по нещо с което да товари фирмите. След една година ще заминене на някое топло място а ние ще си останем в по голяма мизерия. Какво се промени към по добро абсолютно нищо. Само празни приказки и нито заплатите ни за заплати нито образовинието а за здравеопазване да не говорим.

86

Анонимен

преди 12 години

След поредния провал на финансовия министър,сега остава НЦИОМ да ни осведоми,че рейтинга му е 108,64%!ДА МУ Е ЧЕСТИТО!