81

koko

преди 11 години

по плодовете им ще ги познаете .а за корана неща да чувам.

80

Анонимен

преди 11 години

86,87 Пишеш абсолютни глупости Вина за разпъването на Христос имат всички хора по земята Христос не беше разпънат просто защото евреите са искали това а защото Той доброволно дойде, за да се жертва за хората а относно договорите с дявола много други народи вършат същите и по-големи мерзости от евреите. Това е заблуда, че видиш ли евреите били главните виновници за страданието по земята.

79

Анонимен

преди 11 години

85Ти не си отварял стария завет - не пиши подобни простотии - вземи го прочети преди да пишеш такива тъпни Показаните стихове са само малка част от милостта на Бог към хората, която Той е показвал и в стария завет. Проблема на много от хората е, че очакват Бог само да дава, да прощава, да прощава винаги и постоянно искат да си правят каквото си искат а Бог да им прощава винаги да ама не Бог не е шут Бог е справедлив нито лош, нито добър. Справедлив и именно защото ни обича даде Своя Син, за онези, които повярват в Него стария завет е време, което е трябвало да мине, за да осъзнаят хората какво правят трябвало е да получат закона, чрез който познават греха Римляни 3:20 Защото ни една твар няма да се оправдае пред Него чрез дела изисквани от закона, понеже чрез закона става само познаването на греха.Исая 63:9Във всичките им скърби Той скърбеше, И ангелът на присъствието Му ги избави; Поради любовта Си и поради милосърдието Си Той сам ги изкупи, Дигна ги и носи ги през всичките древни дни.Притчи 28:13 Който крие престъпленията си няма да успее, А който ги изповяда и оставя ще намери милост.Псалми 1:1-31 Блажен оня човек, Който не ходи по съвета на нечестивите, И в пътя на грешните не стои, И в събранието на присмивателите не седи; 2 Но се наслаждава в закона на Господа, И в Неговия закон се поучава ден и нощ. 3 Ще бъде като дърво посадено при потоци води, Което дава плода си на времето си, И чийто лист не повяхва; Във всичко що върши ще благоуспява.Езекиил 18:21-2321 Но ако беззаконникът се обърне от всичките грехове, които е сторил, пази всичките Ми повеления и постъпва законно и право, непременно той ще живее, няма да умре. 22 Никое от престъпленията, които е извършил, няма да се помни против него; чрез правдата, която е сторил, ще живее. 23 Благоволя ли Аз в смъртта на нечестивия? казва Господ Иеова, а не по-добре да се обърне от пътя си и да живее?

78

popei

преди 11 години

rambo s 4alma.

77

Анонимен

преди 11 години

vijte v utube kakvo praviat evreite i che vi stane iasno.kakvo kazaha na iisus htistos,neka nachata krav bade varhu dezata ni.evreite sa ot diavila.

76

Анонимен

преди 11 години

v danoto na vsi4ki nejtastia na 4ove4estvoto idva ot evreite.zajtoto sa skliu4eli dogovor sas satana. tova e samata istina.te razpnaha bog iisus hristos.taka 4e ne mi gi razpraviai.

75

koko

преди 11 години

staria zavet e izzialo na satana.bog nema namesa.bog se iavaiava v novia zavet.taka 4e,evreita sa slujili na satana. tam ne se govori za liubov.

74

Анонимен

преди 11 години

Тези, които плюят по евреите да видят какво пише в корана. А относно талмуда - малцина знаят, че има два талмуда - един истински, който си е стар завет и един фалшив - наречен още вавилонски талмуд - той се появява някъде около 600 година от новата ера и е пълен с омраза и тъпотии - също както корана - вероятно и автора му е същия. Тия, които мразят евреите нека се запита дали евреите са направили по-голямо зло от англичани, турци, германци, испанци, италианци, руснаци, французи, гърци, китайци и т.н. и т.н. много народи запитайте дали мразите тия народи така както мразите евреите? Дявола знае, че всеки, който нападне евреите в последните дни ще бъде погубен и за това се опитва да накара колкото може повече хора да мразят евреите омразата му е от хилядолетия защото знаеше, че от евреите ще се роди спасител за човечеството Христос за това се опитваше да унищожи евреите ако ги беше унищожил нямаше как Бог да изпълни обещанията Си но Бог знае какво прави. За това мислете какво правите и как се опитват да ви подлагат динени кори.

73

DDT

преди 11 години

Ситуацията с арабската пролет ми напомня на онези поговорки,които гласят- лъжата повторена сто пъти става истина.И като кажат,че имаш сестра к**ва ходи доказвай,че имаш брат . .

72

Захари

преди 11 години

На всеки средно интелигентен човек му е ясно,че цялата тази работа с "арабската пролет" е дирижирана от масонските кукловоди чрез ЦРУ агентурата и другарчетата им,ислямистките фашизоиди.Хвърлят "димки" из медиите със снимки на убити от правителството,като се оказва,че информацията е от "непотвърдени източници".Всички знаем на каква мощна пропаганда са способни тези хора,не от вчера,за да си гарантират алчните интереси по света.

71

Сокол

преди 11 години

Не е лесно да си заблуден...като тая коза с фередже, която решила да дава акъл на всички араби и жените им! Сънуват ислямски инвазии, а нищо свястно не са създали от векове. Всички технологии, които ползват са изобретени от "Омразния Християнски Запад", а те само се молят и взривяват...егати цивилизацията!?!

70

до турчин с фес

преди 11 години

силна била мусулманката ти:)) ха ха ха Та вие ползвате жените си като животни за разплод! Кое им е силното? От вас мъжете мусулмани да съгласен съм. Щото ако вашите мъже струваха нямаше да крият жените си опаковани и вързани с въженце да не избягат! До скоро и клиторите им резехте за да не пожелават друг ! Страх ви е да не останете без жени щото са ви малки карабините и само за мъжки *** стават! НЕЩАСТНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ!

69

Дедо Гаджа

преди 11 години

Че кой си е мислил нещо друго? На първите редици винаги бяха лица тясно свързани с исляма. Че в Египет сума ти пъти имаше атентати и метежи от ислямисти.

68

74

преди 11 години

дано да си вярвашсправка - събитията в сребреница, резултат от предходни събития, за които никой не говори и старателно са покрити из разни все пак достъпни кътчета и могат да се научат, стига човек да се постарае, но какво ит това ? докато една шепа хора дърпат конците на всичко в световен мащаб, гонейки техните си цели, няма никакъв шанс за нас, простосмъртнитеисляма постепенно завзема все по-големи и по-големи територии, не без помощта на "демократичните" изпълители на плана

67

:)))

преди 11 години

САМО ЕДНА МАЛКА ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА ЦЕЛИЯ ИМ ИЗМИСЛЕН МУСУЛМАНСКИ СВЯТ! НЕКА СИ ЖИВЕЯТ КАТО ЖИВОТНИ В ТЯХНОТО СИ ОБЩЕСТВО НО ДА НЕ ЗАПЛАШВАТ ЧЕ ТОКУ ВИЖ СА ГИ СГАЗИЛИ!

66

ДО 72

преди 11 години

Това че още няма такива крайни настроения срещу тия *** е защото са смешно слаби но ако си покажат рогата ще ги гази християнски ВАЛЯК!

65

do72

преди 11 години

*** ли си? Ако тия животни си позволят геноцид над християни ще ги изтрият от лицето на земята! Като червей ще се гърчат! *** ***!!!! ОЩЕ НЕ СА ВИДЕЛИ ХРИСТИЯНСКИ РАДИКАЛНИ НАСТРОЕНИЯ! АКО ТОВА СТАНЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА !

64

Анонимен

преди 11 години

Тъпите англосаксонци не можаха да разберат , че зад така наречената "Арабска пролет" се крият ислямски фундаметалисти.Със помоща на Запада ще завземат властта във страните си и тогава жална им майка на християните и евреите.

63

Мехмедова

преди 11 години

Как не, ще ходя като призрак, баш у жегите, само защото в поредния редактиран коран пишело така, а всъщност най-големите фанатици изобщо не вярват в Аллах или Бог ( както искате го наречете, едно и също е). В истинския коран не проповядва страх и насилие, нито човеконенавист, нито джихад, нито пък пише, че които си направи харакири, убивайки невинни жертви в Рая го чакат с нетърпение 72 девици.

62

Анонимен

преди 11 години

наскоро имаше един доклад на висш военен в щатите на тема колко са вредни християните в армията им, щото, разбира те ли, различавали категории като "добро" и "зло", моля ви се, как може така !?!?!?!