10

gaden tip

преди 11 години

v tazi skapana darjava ,tova bezparichie ,prinujdava mladi i dobri xora ,koito nemogat da budat sravnqvani s istinskite prestapnici ,koito si ostavat takiva za cql jivot, da prodavat Marihuana s cel da imat nqkoi drug lev ,da izleze nqkude ...jal mi e prosto .poznavam dosta takiva xora .koito poemat tochno takuv risk ,zaradi tazi cel.Realno ako se zamislish ako poluchavash normalna zaplata 2000lv .prosto ne si struva riska da prodavash treva (govorim za drebni dilari) za 1000lv + Bg zaplata .

9

азз

преди 11 години

ако им беше платил 100-200?,нямаше да го пипнат!спряли 13килограма,пуснали да преминат 1013килограма!абе,и митничарите трябва да отчитат дейност!да си заслужат държавната заплата!тук смях....та те на ден изкарват от подкупи,колкото месечната заплата на президента,примерно!смешковци!

8

Нано-чип

преди 11 години

:))

7

ДО 1 ,

преди 11 години

Добре , ясно е че някой правят лесни пари от това , но младежите на пътя дето го правят за да могат да имат повече пари от 450 лв начална заплата при липса на стаж ?!?! И ако си мислиш , че тези пари са лесни , върви ти да продаваш с 20 пакета в джоба да трепериш от полиция и разни мутри монополи дето държат полицията . Далеч не е така както се представя по новините , младите хора нямат алтернатива , тези които пушат , като мен , са просто потребители , но разпространителите никак не им е лесно

6

Крио

преди 11 години

А бе и мутрите ни са едни такива, никакви! Митничаря сигурно му е казал "Добър ден, лична карта и цел на пътуването" и нашия се е вкарал във филма. Като гледам теглото на пакета, "наш'я" 100% е припалвал в движение. Кво да правиш! Добре че поне чайчето е останало в БГ да си го пийнем ние :)

5

ДО 4

преди 11 години

кво се правите че незнаете: пласира се в България спокойно!

4

Анонимен

преди 11 години

ето как герберските пласьори ще си подсигуряват материал за разпространение.ЦВЪКО, КВО СТАВА С НАМЕРЕНИТЕ НАРКОТИЦИ????????????

3

aqsw

преди 11 години

Бомбе

2

ХА, ХА

преди 11 години

Ще го спрат наркотика, разбира се!От къде на къде ще го пуснем да ходи в Италия?Че то и на нас си ни трябва наркотик. Както е тръгнал живота в България, скоро на всеки ще раздават дневна доза за да сме по-щастливи от щастливите кокошки!

1

Ужас

преди 11 години

Ей!!! всеки търси лесните и бързи пари... и всеки се прави на Тарикат... после даже се хвалят... ужас... толкова ниска култура... по зле и от Маймуните.