261

Анонимен

преди 11 години

tezi xora ot makedonia tolkova li sa prosti da razberat che makedonia ot 50 godini nee v predelite na balgaria no predi tova vinagi e bila i govoriat na staria balgarski ezik ,tva che ima tam elementi koito zashtitavat dr.interesi e qsno.

260

Антички Македонецъ

преди 11 години

Най-добре е да се кръстите Нарния - нали сте приказна страна ;)

259

Анонимен

преди 11 години

сръбска работа нищо чудно и Сърбия да ни обяви война чрез македония за да може да си върнат Косово от Албанците или от алчност все ни завиждат а сега и гърция е в криза .гърците и Сърбите са много опасни когато мързеливите им *** нямат пари.

258

Логично

преди 11 години

Още на времето беше ясно къде води решението на Желю да признава "Македония",ама нали бързаше ,да се хареса на Новия голям брат. Сега напъните на Младенов да лобира за приемането на Босна в Атлантическия пакт , са пак нещо необмислено , за което някой ден може да си главите .

257

Анонимен

преди 11 години

хубавото е че в Македония има и умни хора не само *** които знаят че са Българи и не ги е страх да вземат Българско гражданство.българия ако иска така ще ги оправи и сърби и гърци че косово малко ще им се види а и албанци и турци ги чака същотото ако се опитат да правят пак мрасотии като преди години и да крадат земи .българия не иска войни а приятелство със съседите си и стабилност и които реши да я нападне ще съжелава много .

256

Неврокопски

преди 11 години

Винаги съм писал срещу Бойко, но сега е момент, в който трябва да се съглася с него. Трябва да е ясно, че и РБ има своебразен спор с РМ за името "македонец" и другите производни. Много български граждани са македонци, но не са македонисти, а българи. Македонизмът е нещо вторично, въпреки мегаломанските си претенции.

255

Българин

преди 11 години

Гащника си е гащник. Колкото по- слаб умствено и некадърен е един човек толкова по- големи идиотщини говори. Ако българите не ви подаваме ръка сте загинали. Нито има Македония нито македонски език. Осъзнайте се бе хора.

254

Анонимен

преди 11 години

Най-изгодно е това: Македония да се раздели на 4 части (Българска, Гръцка, Сръпска, и една част на Велика Албания)! Защото Ние Македонците не сме народ не си знаем историята, народите са строили преди векове паметници, а Ние строиме сега когато всичко вече е приклюочило!

253

пиринец

преди 11 години

ВАРДАР ПИРИН и ЕГЕАМАКЕДОНИА КЕ ПРЕБИДЕа вие татаробугари ке бидете циганория

252

Анонимен

преди 11 години

Бившите ОТОМАНСКИ ЕВРЕЕИ (Гръците), са измислили Секса, оба4е Македонците са им казали че в Секса може да включат и жената!

251

Анонимен

преди 11 години

Защо да се казва северна или каквато и да е! Кой са те еврееи от БОРГ (Бивша ОТОМАНСКА Република Гръция) та да казват кой как да се казва! Дано да излезнете от еврозоната, п*ндели такива!

250

афродита

преди 11 години

Тука на Балканите сме само пенюги и затова сме били лесна хапка за завоеватели. Не ме итересува колко съм добре, само съседа да е зле вече- хилядолетия не може да проправи път към съединението. Хората от различни нации, хиляди километри и верски различия, дето не сме ги и сънували си правят щати, цели континети се обединяват, ние една шепа народ се дърляме.Такава ни е и съдбата- да ни подтискат, унижават и да живееме зле. После пак някой ни е виновен.

249

Анонимен

преди 11 години

За съжаление една голяма част от фюромци страдат от силно развита лудост - силния терор по време на комунизма им е набил в главите неверни простотии и те ги повтарят постоянно, като си мислят, че някой ще им повярва.

248

смях

преди 11 години

В Благоевградско са диви селяни. Шоп присаден на кютук. Кофти схема.Ама с претенции. Да не беше Университета-да са умрели от глад.

247

попалексов-лдп

преди 11 години

В Свободна зона в ТV+ Георги Коритаров с въпрос за Иво Андрич подложи динена *** на премиера Бойко Борисов и го подигра за неговата ниска обща култура. По лошото е, че му подложи динена *** и за името на Републиа Македония и го подведе да направи антинационални, антибългарски, про гръцко-сръбски изявления. Премиерът се отрече от признаването на Р Македония с конституционното и име, единственото свестно нещо, което България направи през последните 50 години по адрес на Македония и в защита на националните интереси на България. България се нареди до отколешните си приятели Гърция и Сърбия срещу Македония, сиреч срещу себе си. България предава отново Македония в услуга на гръцки и сръбски политики на Балканите, които естествено са антибългарски. Абсурдът е, че след време ще и потърси сметка /на Македония/ за собственото си поведение. Премиерът на България унизи България.Понекога е срамно, ако не те е срам че си българин.

246

крив макарон

преди 11 години

Пак грешка Боко - думата "Благоевград" ти беше повече

245

до 208

преди 11 години

Хайде бегом към Ван и Константинопол,та в момента люлее и може да ти се понамести онова което наричаш мозък в квадратната ти глава.

244

до пиринец

преди 11 години

Ти за нас не се кахъри,били сме на по вече от 1300 год,и пак ще пребъдем.Мисли за вас,че братовчедите илири ви дишат във вратъ.

243

АМАН

преди 11 години

ОТ СЪРБОМАНСКИ Ч.КИДЖИИ.

242

Яна

преди 11 години

Тоз път браво на Бойко,ама какво става с картата където Родопите са в Турция.