17

Анонимен

преди 11 години

ако седне до мен ей такава стюардеса ,пътуването ще е супер

16

dew до американеца

преди 11 години

Изглежда зависи от къде се купуват полетите. Аз не купувам билети в бг и пътувам около 4-5 пъти годишно. Не винаги се налага да се плаща за места при покупката на полета. Например делта искат акаунт включително дивидент номер за избор на места чрез техния уебсайт. Експидия имат опция за избор на места чрез Seat Pinpointer.

15

до американец

преди 11 години

кога стана калайджия -кога ти почерня гъ*а .............нали миеш чинии правилно

14

американец

преди 11 години

dew, и ти нещо не си наясно, за какъв акаунт бълнуваш. В момента на покупката на билета имаш опция за купуване на място, точно определено от тебе, и струва обикновено 40-45 долара тази гъзарийка. Иначе ако чакаш 24 часа преди полета, за да си направиш онлайн чек-ин (ако въобще си чувал за таквоз чудо), може и да не може да си избереш желаното място и най-вероятно ще те пратят да си до ***. А за БГ да не говорим, там висиш като *** и чакаш да те чекира някоя сърдита служителка.

13

dew

преди 11 години

Не е вярно, че мястото се получава само при чекиране. Много преди това е възможно да си избираш място. Това може да стане чрез експидиа или компанията от която е съответната отсечка на полета. Трябва да имаш акаунт разбира се. Предполагам агентите също могат, не ползвам агенти от години след като веднъж ми предложиха два пъти по-висока цена тази дето намерих в интернет. Аман от компетентни, които разбрали недоразбрали се изказват.

12

Drugo

преди 11 години

Аз искам да доплатя 5$ към билета и да ми дадат място до линията и да мога потупвам стюардесите по ***, а те да не правят проблем от това и дори да минават по често край мен.

11

Анонимен

преди 11 години

А нещо за това да можеш да си вземеш билет на нормална цена една седмица преди полета няма ли да направят

10

Air Baltic

преди 11 години

Събеседничката ще говори на френски.;-))

9

Анонимен

преди 11 години

Началник, а? Пиле, вози се в бизнес класата и просто тактично кажи, че си уморен и никой няма да те притеснява. Ако се съди по начина ти на държание и обръщенията ти към другите, в случая ти си селянчето и както се вижда ти липсват първите 7 год. възпитание.

8

Анонимен

преди 11 години

Има и още един вариант, купуваш си самолет и си летиш в пълен комфорт. Дори може и цигара да палнеш.

7

Анонимен

преди 11 години

Купуваш си билет, бизнес класа, чекираш се сам и си избираш място без съседи. Бизнес класата, рядко се пълни. Е обикновено струва повече от 3 билета за икономична ...

6

ФАШИСТ

преди 11 години

предпочитам глухонемите

5

началника

преди 11 години

За съжаление не става ***, явно никога не си се возил в самолет. Щеше да знаеш че местото се получава само ако се чекираш, а за 1 човек има 1 място. Но селянче като теб от къде ще го знае, за него погледа отвъд границите на републиката са далечна чужбина хахаха

4

Texas

преди 11 години

Ще ти кажа нещо някои хора получават всичко,някои получават нищоThe Black Survivor

3

Анонимен

преди 11 години

да вкарат услугата свободно съседно место, за нея наистина бих дал пари. ---------------- Има такава услуга и сега. Купуваш си три билета и пътуваш сам. А дали си достатъчно голям баровец да го направиш или само се дуеш в интернет?

2

началника

преди 11 години

Много по-успешна би била услугата да няма никой до теб, т.е. да летиш сам на 2-3 седалки. Това е нещо, което 75% от пътниците искат. Защото най-обичам сутрин в 7 някакъв *** да си мисли че имам какъвто и било интерес да си говоря с него, най-малкото като го погледна и веднага ми е ясно че светът в който той живее няма нищо общо с моя.. така че да вкарат услугата свободно съседно место, за нея наистина бих дал пари. В момента винаги моля стюардесата на гишето да ми даде место без съсед!

1

Приятен събеседник

преди 11 години

Вярно е! Аз например ще питам постоянно може ли да падне самолета. И кои марки самолети падат най-често. Приятен събеседник съм.