86

ХА, ХА

преди 11 години

АБЕ, Я НАПРАВО ИМ ДАВАЙТЕ ДИПЛОМИ...ТАКА И РОДИТЕЛИТЕ НЯМА ДА ХАРЧАТ ИЗЛИШНИ СУМИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ПЪК И КОРЕПЦИЯТА В ОБРАЗОВАНИЕТО ЩЕ НАМАЛЕЕ, КАТО НЯМА ДА СИ КУПУВАТ ИЗПИТИ, ДИПЛОМИ ...

85

Убразование

преди 11 години

Напред! Науката е слънце,което бавно залязва в българските училища.

84

vals'odar

преди 11 години

Дебилизация.

83

Църо

преди 11 години

Очаквайте до изборите догодина и новото допълнение на закона - с двойка и в университета! Тъй като в България децата, които останаха са от чалга поколението, което ърудно пише дори собственото си име и не познава кирилицата, за да не останат учителите от основните училища и преподавателите в университетите без основание да си получават заплатите, вече са на път да отменят и изпитите. За чий ще изпитват, като може и с двойка да си караш нататък... Иначе Закона за горите го бързат много...!

82

.. .. ..

преди 11 години

Obrazovanieto qsno, no ne mi e qsno 81 za, 13 protiv i 2 vyzdyrjali se. A do 240 kalpaka na narodna zaplata?!... Smetkata ne mi izliza. I vyobshte imali li sa kvorum?

81

Това се прави,та дан

преди 11 години

чаветата на *** благоволят да "учат" поне до 6-и клас.До ШестокласникИма хора,които не са за общообразователните училища.Те са за професионални такива, защото още от малки показват качества единствено за слугинчета,черноработници и т.н. И твоята съученички явно е от тези, а изглежда, че имате и други такива в паралелката.Мисля, че с времето нещата ще си дойдат на мястото.В България 45 години беше толерирана простащината и още не можем да се оправим, но рано или късно умните ще надделеят

80

димитров

преди 11 години

Изпратих шест имейла до МОН,в които с аргументи и факти посочих недомислия в закона.Всичко обаче е било напразно.Започва нова трагедия за българското образование.

79

учител

преди 11 години

Все се надявах този проектозакон са бъде стопиран от разумните хора в държавата,но не би.Всички мълчат и с безразличие приемат всяка простотия и недомислица ,сътворена от "експертите" в МОМН.Не мога да проумея как този наш народ се превърна в безучастен свидетел на окончателното затриване на БГ-образование.След 31 години учителски стаж , единственото което ми се върти в главата е да си събера багажа и да бягам далече от духовните палачи на нашите деца и внуци!

78

Шестокласник

преди 11 години

Образованието ни е трагедия! Още от сега момичетата от моя клас са със спирали, лакове за нокти, искат да си купуват трева / цигари и т.н. Няма се уважение към учителя. Цитирам една моя съученичка "Да й.... у устата на тая *** по БЕЛ".... Всеки който изпъква над средното ниво е "зубър", бива тормозен и унижаван... тази година и към мен се държаха така, докато не се сбих и аз и не почнах да псувам (за съжаление, това е единственият начин...) С две думи, СКРЪБ!

77

зико

преди 11 години

Скоро децата ще преминават в по горен клас не затова че знае а затова че е бил ученик в по долния клас

76

Анонимен

преди 11 години

Начина по който се преподава е неправилен според мен. Децата не искат да ходят на училище, защото не се чустват добре там. Огромни класове, учителя няма възможност да обърне внимание на децата.

75

Гошко

преди 11 години

О, ти "светло" бъдеще... жална ни майка, нелепица след нелепица! Очаквам някой да ми извади факти, според които от 23 години НЕ се опитват да затрият държавата ни!

74

Анонимен

преди 11 години

Ква е тая тъпотия, ве депутатчета?

73

Анонимен

преди 11 години

Хайде вече да спрат тоя цирк, наречен българско образование, а? Така и така тия дипломи вече ги подаряват, защо просто от догодина да не дават диплома за висше образование след завършен първи клас дори и с двойки по всички предмети?

72

Анонимен

преди 11 години

съвсем целенасочено стимулират затъпяване - на новия световен ред му трябват роби - не кадърни хора.

71

Учуден

преди 11 години

81 са гласували"ЗА"?!Какви са тези хора,да не живеят на Луната?

70

Анонимен

преди 11 години

Ми то май няма нужда да учат! Да им пишат 6-ците е да се приключва!

69

Запознат

преди 11 години

Хората от МОН не са виждали деца на живо.Много са ми странни-"Всичко в името на детето!"Само дето като седнат на чиновническия стол въобще не припарват в училище,за да видят директорите и учителите с какво си имат работа.Безочливи ,вулгарни и безотговорни "дечица",които дори не можеш да изключиш ,защото веднага" цъфва" някой от Закрила на детето да го защитава-само и само да не им създава работа на тях.А-и да не се губи бюджета на учебното заведение.

68

Анонимен

преди 11 години

откакто е проимало килийни училища аедно време, не е имало такова чудо, с двойки да се минава нагоре - така и малкото деца, дето им се учи ще ги откажат :(

67

аз

преди 11 години

Крайно време е още щом се родят да дойдат в училище!Там е хубаво-няма двойки,няма кой да ти се скара/няма право/,няма двойки,няма правила....Учителите натикани в миши дупки/***/,цигари,алкохол навред....хей живот здравей,здравей!!!!