85

Анонимен

преди 11 години

"Усъмних се в качествата си!" Господин Станишев,че ти какви качества имаш?!

84

изненадан

преди 11 години

Че тоз *** кога е работил ??!?!

83

хубавата джиджи

преди 11 години

Цялата стая съм си облепила с плакати на рокера Сергей,много е сладък и умен,той е роден за велики неща, не да работи.

82

Анонимен

преди 11 години

Хамстера вече е сигурен в качествата си - гей с бъдеще

81

Анонимен

преди 11 години

Долното мнение е за 101

80

Анонимен

преди 11 години

Ти си като мойта дъщеря. От 4 години не работи и аз я издържам защото не можела да работи за толкова малко пари. И аз отначало тръгнах да работя за малко пари но сега работя за 5000 евро. Ако не направиш първата стъпка никога няма да стигнеш върха. И повярвай ми това си зависи само от тебе а не от правителството което и да е то. То не ти е виновно за мързела за липсата на хъс и желание за успех.

79

Емигрант

преди 11 години

Тоя човек нещо е сбъркал цифрите, 2 години ли каза или 20? Той Серго 1 ден не е работил в живота си освен като партиен секретар и министър председател. Не отива на добре тая страна. Безработен като Серго стават министър председател, обратен *** като Азис стават кумир на нацията..............Съзнанието на българина се е изкривило до невъзможност, тая страна никога няма да стане нормална.

78

Коментатор

преди 11 години

В България сигурна работа имат само мутрите , политиците и проститутките .

77

Samo minavam

преди 11 години

За 2 години,не можа ли поне 2 дървета да засадиш,червен *** такъв.

76

измамно чуство

преди 11 години

тези хора си мислят че могат така да продължават вечно , нищо нека вярват .

75

БКП- цигани

преди 11 години

Че много хора искат да управляват България то е ясно от 150 години нищо не се е променило , всеки обещава и само краде , комунистите са типични евреи скрънзят се и за малко пара голямо циганене "евтини на брашното - скъпи на триците" "изтърваха питомното сега да гонят дивото" .

74

Костов

преди 11 години

До 91 анонимен: Ти как разбра, да не ти е предлагал?

73

Антикомунист

преди 11 години

Тоя от 5.06.1966г. е без един ден трудов стаж.

72

perekly

преди 11 години

Всъщност не са 2 години.Цял живот не е работил.Лошото е , че няма и намерение да подхване нещо.А за образование , то неговото си е имагинерно и практически неприложимо.

71

Анонимен

преди 11 години

Съселът не прилича на хамстер,хамстерът е симпатична гадинка, а тоя си е сив канален плъх.

70

Гард

преди 11 години

Що бе стани Шеф има много качества, според себе си, също като разБойко, само дето ако ги питаш не могат да ти кажат и двамата какви са им...качествата...и защо ли народа ги избира...иначе цял живот освен да се съмняват в качествата си, друго не са правили, но просперират! Който се съмнява в качествата си е просто комплексар, на който като му дадат власт си ги избива комплексите от народа!!! Ей това е съвременна България!!!

69

fuckmunism

преди 11 години

Пак много дърти *** сте се събрали тука. Ей не измрехте ли бе?

68

Охранител

преди 11 години

ти пък какви качества си имал, че даже си се и усъмнил в тях???

67

ДДС

преди 11 години

Какъвто народа, такива и политиците му. Като не му харесват да не ги е избирал. Ако пък избора на качествени хора е ограничен, сори но това е положението - не може да се надскача сянката. Политиците няма откъде другаде да дойдат (с изкл. на Царчето) - от същия този народ. Такава ни е и полицията и съдебната власт и останалата бюрокрация. Когато народа узрее - ще има и зрели и отговорни лидери. Дотогава - плюене по форумите му е майката, в очакване на зреенето. Айде със здраве...

66

Анонимен

преди 11 години

... колко трогателно ... трогателно неуспешен опит да се затрогне аудиторията. От човек, който всъщност никога не е работил, защото не му се е налагало, и следователно е наглост да се поставя на мястото на безработните. Или може би говори за времето си като премиер, тогава наистина никаква работа не свърши, и имаше за какво да се усъмнява в качествата си, само че защо пък две години ... а бе, я ...