71

BG

преди 11 години

На много бсп-ари инфаркта не им мърда. Знаят, че масово пътувайки по новите магистрали, хората, осъзнавайки важността и удобството им, ще се запитат - а преди ББ защо не се заби и 1 пирон в държавата и за какво са отивали държавните пари? Защо на ББ Европа дава все повече евро пари, а на комунистите-*** на дпс не даваха и 1 стотинка?

70

Еlektra

преди 12 години

Хубаво ,ще пътуваме ,но с какво? Заплати ниски ,като в третия свят, но ценитеееее като европейските. Бойко , ти продължавай да строиш , но помислил ли си дали ще останат хора при този геноцит . Май само мутрите ,корумпираните и крадливи управници ще пътуват. Що се чудя.Всичко се прави за тях. Единственият път за милионите хора остава този до парка на покойниците.

69

Анонимен

преди 12 години

Що ни занимават с тия магистрали- сигурно защото в момента си гласуват държавен заем, с който догодина ще си купят отново изборите, а ние и внуците ни ще връщаме

68

ени

преди 12 години

По- лесно се събира парсата от 5- 10 фирми отколкото от 1000. Затова се пъне да строи нещо , което 90% от българите вече няма да използват.В държава , в която половината от работещите хора са охранители, военни, полицаи,държавна администрация - тоест не произвеждат нищо,да даваш работа само на 5 приближени фирми -това е тъпо и ГНИЛО!

67

Не военен

преди 12 години

36 , аз пък казвам ,Министерството на военната търговия да се предаде на частна фирма и като бонус, министър безхаберов Аню ,да им се подари ! Вземайте си го ,фирмаджии , да ви е жив и здрав!

66

monkata

преди 12 години

Хотела предлага стаи за туристи и стаи за персонал. Стаите разполагат с телевизор,хладилник, самостоятелен санитарен възел. Хотелският комплекс разполага със собствен паркинг, баскетболно, волейболно и футболно игрище , външно барбекю и просторен детски кът. Разположен е на сто метра от известния плаж Атлиман, сред богатата горска растителност на Странджа. Стаите разполагат с две ,три и четири легла. Цена на легло от 8.00лв. и 10.00лв., в зависимост от оборудването. Апартаментите имат две спални и хол, баня с вана, с общо 6 легла. За групи с предварителна заявка се предвижда отстъпка.има и апартамент"

65

ожаа

преди 12 години

Цял народ мизерува заради фантасмагоричните магистрали на Боко.Тая магистрала няма да я бъде

64

КК

преди 12 години

с това темпо на случая с взрива край Лозенец,наверно от магистралата ще си хванем Балкана по маршрут-Зимница-Драгоданово Трапоклово Седларово-Сунгурларе Карнобат и моренцето ефна 50 км още.Станах шумкарин да минавам по тези китни селца вече 3 ден заради накадърните и непоемащи отговорност хорица с пагони.Отцепили всичко сякаш е атомен взрив.Та къде са братята ви- хамериканци от базата в Ново село да ви дадат акъл?

63

Демон

преди 12 години

Сега Боко ще си ходи по магистрала до петолъчката, а след три месеца ще стигне и до сърпа и ***. Зимата ще пее "Ние сме на всеки километър", а лятото ще пеят за него "заупокойна молитва!!!

62

Демон

преди 12 години

Прав е човека, в края на юли ще се возим по нея, но от началото на август пак ще сме по стария път, щото вече ще се е скапала!!!

61

Анонимен

преди 12 години

Нали са добри магистралите от пепел и сгур?

60

krasos

преди 12 години

А не беше ли обещано от Него ,че това лято ще ходим на море до Бургас по магистрала "ТРАКИЯ" Само кьорфишеци...

59

Българин

преди 12 години

Без излишни коментари.Наистина си заслужаваме съдбата като народ.

58

Анонимен

преди 12 години

Ще, ще, ще....ще видим. Отдавна на вЕрваме!

57

Анонимен

преди 12 години

До сега си мислех че няма да съм жив да видя една магистрала завършена в България от край до край. Тая от София за Бургас я почна бай Тошо преди 40 години. Но благодарение на бат Бойко сега има надежда. Браво Бойко ти си пъч. Каквито и глупости да редят комунистите пак ще гласувам за тебе сами заради магистралите. Най сетне някой да се хване с хъс и да завърши нещо в тая държава от край до край.

56

X

преди 12 години

SELA4ENITE 6TE PATUVAT PO MAGISTRALA hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

55

Анонимен

преди 12 години

Чакай ,че ми паднаха копчетата на лаптопа от страх.16 навършени имаш ли?????

54

Анонимен

преди 12 години

mnooooooooooooooooo qko , balo si maaaaaaaaaaaaaaaata

53

Анонимен

преди 12 години

У раааааааа другари - до края на юни ще карам по магистрала ЧАК до Петолъчката !!!!!Сега пред мене стои лекичката задачка - до края на юни да намеря парички, с които да стигна до Петолъчката ................Ама то - нищо работа - няма да ям - и готово -Ура, Бойко - ура !

52

okoboko

преди 12 години

Браааааааво Бойко!!! Оле, оле оле!!!! Брааааааво Бойко!!! Оле, оле оле!!!! Брааааааааааааво Бойко!!! Оле, оле оле!!!! Оле, оле оле!!!! Оле, оле оле!!!!Оле, оле оле!!!!