50

Българин

преди 11 години

След като прочете коментарите, всеки средно интелигентен човек ще разбере защо през 1350 годишната история на България 700 години сме били под чуждо робство.

49

Анонимен

преди 11 години

Я, Корнелия да каже, как се подписа договора с "Берета трейдинг" през 2008 година. Да не прави сметки без кръчмар колко са загубили, а кой освен Хени е спечелил от този договор.

48

Мутра общинар

преди 11 години

Идва голямата делавера с парите за санирането на сградии, голяма лапачка ви казвам, схемата е готова, фирмите са ясни , на мои колеги от групировките

47

Демон

преди 11 години

Аз да попитам за цената на лекарствата. Защо не намалихте цените, крадлива герберска ***? После нямало пари, ами как ще има като крадете за последно, *** долнопробна!!!

46

Еlektra

преди 11 години

Корнелийче, ама нали вие гласувате тези закони *** чедо. Нали вие разрешавате работодателя да лъже. Работника се съгласява ,като е на тясно няма мърдане. Защо не ги хванете тези угоени шопари около вас? Да бе. От къде ли ще сучете после. Та вие с тази мизерна депутатска заплата за къде сте. Тя не стига за чифт обувки и чанта даже. Камо ли за почивки в странство. Едно и също говорите вече 20 години в парламента. Ефектът е един и същ. Няма виновни. Всичко е наред. Но скоро ще дочакате видовден.

45

кибик

преди 11 години

По-добре "сива", отколкото никаква! Щото сивата ако се осветли, ще опропастят и нея!

44

патриот

преди 11 години

Да, бе, данъци! Данъците ни отиват в бездънната яма на поредното крадливо правителство! После - малко били! Какво става със здравните осигуровки, например, като хем ни доят, хем пък после си "доплащаме" като попове? Айде няма нужда, мерси!

43

Анонимен

преди 11 години

А бе къде е кучето?

42

анонимен

преди 11 години

госпожа нинова колко пари е скрила от данъци.а хората да не говорим.всички реститути си заживяват от наеми и лихви а данъци не плащат.всички гледат да скрит ддс и да сеосигуряват на минимална заплата. Политиците като гепят и хората гледат и не плащат.

41

анонимен

преди 11 години

така ще е всички укриват данъци а после искат.почти 90% от съседите ми работят и се осигуряват средно на 350 лв а после искат големи пенсии.също така плащат малки здр. Осигуровки а вземат и детски надбавки и скубат здраво системата.също така в малките градове а и в софия вече почти не ти пускат касова бележка.да не говорим за големите данъчниизмамници които са толерирани от правителствата.е според мене парите даже са повече от 25 млр.

40

хахахахахаха

преди 11 години

ЛЕЛЕ ТАЗИ КАКВА Е СТРАШНА НА ПИКЧАРА.Кой ли се събужда до нея сутрин иска ми се да му видя фейса.

39

Робот

преди 11 години

Опозицията е затова, за да задава въпроси и да провокира не само управляващите, но и да информира обществеността.

38

Ваша

преди 11 години

Интересно е да гледаш как българския народ се дели и обижда само на комунисти и антикомунисти, на Левски и ЦСКА. Защо веднъж не се пренебрегнат цветовете и се погледне обективно на проблемите. Ако някой губи от сивата икономика, то това сме само ние, нито червени, нито пембени, а всички граждани. И когато говорят по-долу форумците за АЕЦ "Белене" защо не осъзнават, че хората не трябва да го разглеждат като проект на червени или сини, а дали този проект ни трябва или не. Нека ни питат!

37

Анонимен

преди 11 години

Удивлявам се от свръх тъпите герберски коментари!Абе, ***,тази сива икономика бърка дълбоко в джоба и *** на всеки българин,независимо дали си привърженик на десните ,левите или центриски политически възгледи!

36

Христу

преди 11 години

Не ние губим парите. Парите ги губи държавата. И понеже от нея крадат мастити политици и бизнесмени, значи реално те ги губят тези пари. И понеже същите тези се предполага, че плащат данъци, а те обратно - крадат ДДС с пълни шепи, значи сметката е точна. Просто парите не се движат. А ако се движеха, щяха да извършат един безсмислен кръг от джоба на близките с политиците фирми през държавата и обратно в същия джоб. Новина няма.

35

plamen

преди 11 години

кои сме тези дето губим ?????

34

Кайо

преди 11 години

И още повече ще започнем да губим като откажем строежа на АЕЦ "Белене" и си измисляме всевъзможни рокади за унищожаването на българското население, като го подлагаме на глад и мизерия!

33

Handel

преди 11 години

Парите не се губят от сивата икономика. Парите се губят от *** финансов министър, който не може да проумее, че като вдигаш много акцизите на бензин, алкохол и цигари, по-голямата част от увеличението отива в сивата икономика.

32

Анонимен

преди 11 години

do Иван Пешев te i mitnicharite taka pravyat.

31

vini

преди 11 години

БСП господа не мисли за народа те мислят само за тяхното оцеляване защото им секнаха малко далаверите и от там печалбите затова лаят Много ги интерисува народът че е беден той и при тях беше беден с тази разлика че веднъж в годината замазваха на пенсионерите очите с някакви си 10-15 лв.