36

замаяна

преди 11 години

Щяла да фалира държавата а ми тя от колко години е на изкуствено дишане.Другите държави живяха и живеят къде къде по добре не ги събаря ,ни криза ,ни система ,ни капиталистически и незнам още какъв строй ,а ние все за мизерия говорим.Цели поколения само с тези фрази са закърмени-мизерия,ниски заплати,ниско здравеопазване и т.н.Как да се живее спокойно и да си здрав.Не става.Сега и от бюджета на некадърници ще се плаща.Чакайте нещо добро да се случи на този народ.Няма да е скоро.

35

гайдар

преди 11 години

Парите от бюджета не били от народа а от държавата ,а държавата коя е и от къде ги взема от народа ако няма данъци няма бюджет.Какъв е извода сами си отговорете.Че парите от бюджета са парите на народа.Е и.Ще плащаме на умрели гайди които си го местят от единия та в другия крачул.

34

този

преди 11 години

Забавени и неприключили дела да се плащат от тези които ги бавят и проточват а не от народа .И ще видим дали ще го правят ,даже предсрочно ще ги приключват а сега агале,агалекервани си върви кучето си лай.

33

Анонимен

преди 11 години

Че тя България ще фалира след 6 месеца

32

лайкучка

преди 11 години

Добре ще се създаде такава комисия за забавени дела,но пак народа ще плаща за мудни и немърливи съдии.Верно че в Срасбург ни излиза по скъпо да плащаме проточени дела нонека да се измисли по-малкото зло.Този народ ли ще опъва каиша заради играчи и некадърници.

31

мнение

преди 11 години

От тази изветряла кратуна на г-н Корнезов нищо не може да се роди и ако др.излезе с идея вместо да я подкрепи или допълни той я отхвърля защото идеята не е негова.Остарели,побелели и изкуфели депутати топлят само местото си в парламента. Трябва да има само млади и енергични депутати на годините на Левски и Ботев когато са се жертвали и умрели за Родината си млади по на 25 и 30 год.От тези полза никаквааааааааааааааааа.

30

Анонимен

преди 11 години

Съгласенс 37- обезщетенията, които ще се плащат тук ще са 100% сигурно по-малко от това, което плащаме по дела в Страсбург. И този закон е под натиск от ЕС и не разбирам защо все се чака последния момент преди да започне ЕК процедура срещу нас, която пак ние щяхме да платим- с по-високи данъци

29

Анонимен

преди 11 години

Защо да не се избира съдиите мандатно, като за кмет. Преди години един съдия пусна под гаранция един, който беше изнсилил жестоко, измъчвал и отсякъл главата на една баба. Искаме лицата на такива съдии и отченост- какво , защо, как

28

до 33

преди 11 години

Умното е че тогава ще лъсне факта че НЯМАМЕ правосъдна система. Сега СЪД-ООД казава че работи а правителството казва че не работи и нещата си вървят по старому защото за да няма протести срещу СЪД-ООД значи хората не разбират кой ЛЪЖЕ! Ще разберат когато чрез бюджета ги удари по джоба! А и пак ще е по евтино на държавата от колкото да изплаща обещетения наложе ни и от международен съд!

27

до 33

преди 11 години

Не може да бави и връща без край-целта е да се намалят жалбите срещу България за липса на правосъдие или бавно правосъдие, за което винат има и прокурори, точно и за протакане за щяло и нещяло. Иначе отново се стига до Страсург, защото някой не сика да се занимава. Като не може да се справи с графика си, да напуска и да ходи да сади картофи- там няма график.

26

Анонимен

преди 11 години

Ех не ни ли натиснат от ЕС за някой закон сами никога няма да го приемем. Досега хубавите работи са направени по поръчка от Съюза

25

Бо

преди 11 години

Мислех да коментирам, но колегите са ме изпреварили! Няма да спамя - с една дума, който е дробил - да сърба - парите от обезщетенията - от правосъдното министерство - по възможност - персонално!

24

Анонимен

преди 11 години

Абе, хора, научете се най-после - плащането от бюджета НЕ Е за сметка на данъкоплатеца. Данъкоплатецът си плаща данъка и от този момент парите НЕ СА НЕГОВИ, а на държавата.Колкото до първата измишльотина - да помислим - ако аз съм съдия и ми се появи дело, за което знам, че няма начин да се реши за шест месеца, още повече ако графикът ми е напълнен с дела, ще започна да връщам исковете за какво ли не, само и само разглеждането да започне по-късно. Тъй че не знам къде е умното на тая идея.

23

Анонимен

преди 11 години

И защо да са от бюджета! Пряко обвързаните полицаи, прокурори и съдии да плащат ЛИЧНО!

22

Иван

преди 11 години

Хубава идея - в полза на народа но това задължително да има обвързване - сумите платени от държавния бюджет да бъдат намалени от бюджета на правосъдното министерство - и най вече от перото за бонуси.

21

бб

преди 11 години

Отново за некадърността и корупцията която се шири в българския съд и е основен фактор за бавното и липсващо правосъдие в държавата ще трябва да плати обикновения данъкоплатец, или всички ние които постоянно си броим стотинките. Отново тези които рушат държавността, оправдават олигарси и крупни престъпници , подиграват се с народа , се стимулират да продължават по същия начин- защото народа ще плати , а не те. Никъде нито дума че некадърните съдии и прокурори трябва да бъдат отстранявани.

20

онбашията

преди 11 години

хахаха, викам си я да видим тъпите мрънкачи какво ще измислят и срещу това, и ей, не ме разочаровахте - до сега видите ли престъпниците поне седели малко в ареста, а вече веднага ще ги пускат! :)

19

Анонимен

преди 11 години

Кривосудието в БГ има една единствена цел и тя е да обслужва интереса на олигарсите, мутрите, политиците и самите магистрати.Народа е последна грижа на българското кривосудие.

18

Анонимен

преди 11 години

А др. Пенгезов какъв палат иам край Панчарево.Надали е от съдийска заплата само. Сигурно някой "виновен" му е помогнал

17

Анонимен

преди 11 години

До 18 В ЦЯЛА Европа не може да се подават искове срещо съдии и прокурори за това правораздаването в Европа е една голяма ***