239

Охх

преди 11 години

Стига сте ревали бе... няма такова досадно племе. Винаги някой е виновен, винаги се обсъжда и негодува. В това сте най-силни.

238

alek

преди 11 години

Смешници, какъв безпилотен самолет, какви 5 лв?! Това е макет на самолет с камера. При това с ниска резолюция. В БГ всичко трябва да звучи мн напомпано, като премиера или златките. То това се харесва. БЕЗПИЛОТЕН САМОЛЕТ! ХАХАХАХААХАХХАХААХАХАХАХАХ Някакво макетче сглобено в кражок по моделистика. Паднал бил ПАХАХАХАХ СМЕШНИЦИ сте от DNES BG. Да завършиш журналистика не те прави журналист. Особено пък вас! Кучета - човекоядци, земетръс 1,5 по Рихтер. Безпилотно самолети! ПАХАХАХАХ СМЯХ!

237

Анонимен

преди 11 години

Собственика на фирмата - във пандиза.Иначе нещата ще си вървят пак така - ден за ден.

236

123

преди 11 години

Edno vreme v kazarmata ni kazvaha ; ei sega tragvame (ot Sofia) i sled 6 chasa sme v Istanbul i si piem kafeto.I nie rakoplaskahme.

235

Пешо

преди 11 години

Къде е онова мрънкяло Плевненлиев да обясни какво става и Тиквата какви ги е завъртял?

234

123

преди 11 години

По професия съм пиротехник,и не мислете че преди 89г.това не се случваше! Пред пенсиониране при взрив от наша колежка останаха само вътрешностите(понеже са мокри),а двата и карака бяха по тополите около цеха!НОООО.....нямаше ИНФОРМАЦИЯ!!!....и колко още други поне погребвахме!Противотанковия заряд се прави от няколко вида барут,единия е нитроглицеринов-много лесно възпламеним,дори от статично електричество създадено от дреха или обувка може да се възпламени!

233

ринго

преди 11 години

управниците ни стават все по некадърни и дори по грозни и не вдъхващи и грам доверие .Само погледнете военния *** Аню и бледият момък Никито Младенов .Пълна противоположност но еднакво отблъскващи мутри

232

ппанцхоо

преди 11 години

Наскоро един познат си купи(взе)един камион залени сандъци от утилизирани боеприпаси от фирма,която работи на 400(четиристотин)метра от табелата на стара загора.Аню да каье за полигона змеево,където всеки ден весело ехтят мощни взривове.Целият град срещу Аню-вият подпис...е познайте кво стана.100:0 за Аню(готино име )всепак

231

ppancho

преди 11 години

Полигона в Змеево до Стара Загора ще е следващата изява на военната аристокрация: (.Какво ли трябвя да се случи,за да разбере обществото,яе военните не подлежат на никакъв....повтарям НИКАКЪВ контрол.Отврат,престъпници :(Срам за тях!

230

Анонимен

преди 11 години

Анонимен преди 2 часаНека се посочи кое правителство е дало лиценз на тая частна фирма и кой стои зад нея! ---------- Лиценза може да бъде отнет по всяко време от МВР. Само че въпросната фирма е от "спонсорите" на МВР. Както искаш - така го мисли!

229

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БЕЗПИЛОТНИО САМАЛЬОТ ДЕТО МУ ВИКАТ НА ПРАВИТЕЛСТ ВОТ О ПАДНАЛ ....шШШШ...БАЦЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА...!

228

Гоце

преди 11 години

Крайно време е и правителството да падне , сега пък вятърът виновен

227

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦКО РЕЗА ЛИ С НОЖИЦИТЕ ПАДАНЕТО...?

226

$$$

преди 11 години

Utilizirahme i samoletcheto.Sega shte utilizirame oshte edno,po-malko.Abe v tazi Bulgaria vsichko e utilizaciq ...

225

Хо

преди 11 години

От къде разбрахте,че падналия самолет е "израелски безпилотен ***"?! От текста в,които се казва,че се търси самолета за да се види какво е заснел става ясно,че това не е високо технологична "играчка".....Всъщност самолетчето е предоставено от софийския университет!

224

Тихомир Томов

преди 11 години

Най- интересното е , че щели да откриват причините за аварията в цеха ?! Там има кратер дълбок 4 метра ! Освен обещанията и хвалебствията друго нищо не могат да открият

223

Пешо

преди 11 години

Аню,Аню,Анев драго ми лилипутче с вашето безмозъчно управление цялата държава е заприличала на безпилотет самолет!Пети инцидент със снаряди и ти *** още не си наказан и с тази дейност продължават да се занимават някакви мазни мутри авери на шефа ти *** от фирма Ипон какви лицензи издавате бе *** това е престъпна небрежност от страна на повереното ти министерство каква Берета къв Трейдинг какви са тези ***?И накрая пак безотговорност щели да ги унищожават в чужбина пак далаверки!!!!!!

222

МО,МВР ИЛИ БОЙКО

преди 11 години

МО КАЗВАТ ЧЕ МВР СА ВИНОВНИ, ЦЕЦО ВИКА ЧЕ МО СА ВИНОВНИ, А КВО КАЗВА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ ПЛЕВНЯТА-ТОЙ МЪЛЧИ ГУЗЕН ЩОТО МУ ГРЪМНА АРМИЯТА. БОЙКО ТИ КАКВИ МИНИСТРИ *** ИМАШ. НЕМОГАТ ЕДНА ВИНА ДА ПОЕМАТ. БОЙКО ДЪРЖАВАТА НИ Е УВРЕДЕНА И ТИ НИЩО НЕ ПРАВИШ! ТО НЕБЯХА НАВОДНЕНИЯ, СКЪСАНИ ДИГИ НА МО, ЗЕМЕТРЪСИ, ГРАДУШКИ, ГЪРМЕЖИ, БРЪТВЕЖИ И АЛА БАЛА ПО ГЕРБЕРСКИ. НИЩО НЕ ПРАВИТЕ САМО ЗАЛЪГВАТЕ ХОРАТА И ТЕ ПРОСТИ ЧЕ ВИ ВЯРВАТ. ДОКОГА БЪЛГАРИНО?

221

666! СУПЕР...

преди 11 години

ПРОС НАРОД гърмящ цех.

220

Анонимен

преди 11 години

Нека се посочи кое правителство е дало лиценз на тая частна фирма и кой стои зад нея!