30

Анонимен

преди 12 години

Голям гювеч има в тази утилизация на боеприпасите! А познайте сега кои фирми получават лицензите за тази дейност и кои им ги дават ! И едните и другите нямат нищо общо нито с "бившия" комунистически режим, нито с Държавните сигурности. Чисти са като роса ! А хората дето рискуват живота си за 400 лв. и понякога заплащат с него - кучета ги яли ! Работодателите не са виновни ! Те дори ще изплатят и по 2 заплати на пострадалите. Каквото в Челопечене - това и в Лозенец !

29

Анонимен

преди 12 години

ГОЛЯМ ГЮВЕЧ ИМА В ТАЗИ УТИЛИЗАЦИЯ НА БОЕПРИПАСИТЕ ! ЗЛАТНА МИНА СА ! А ПОЗНАЙТЕ СЕГА КОИ ФИРМИ ПРИЛАПВАТ ЛИЦЕНЗИТЕ ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ ! И КОИ ИМ ГИ ДАВАТ ! И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СЕ ЧЕСТНИ,ТРУДОЛЮБИВИ И БЕЗКОРИСТНИ ! И НЯМАТ НИЩО ОБЩО НИТО С "БИВШИЯ" КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ, НИТО С ДЪРЖАВНИТЕ СИГУРНОСТИ ! А ХОРАТА ДЕТО РАБОТЯТ КАТО РОБИ И РИСКУВАТ ЖИВОТА СИ И ЗАПЛАЩАТ ПОНЯКОГА С НЕГО-КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ! РАБОТОДАТЕЛИТЕ НИКОГА НЕ СА ВИНОВНИ, НИКОГА! КАКВОТО С ЧЕЛОПЕЧЕНЕ-ТОВА И С ЛОЗЕНЕЦ!

28

Справедлив

преди 12 години

От Челепечене в Лозенец, от Лозенец къде ще е следващия взрив ?

27

мафия

преди 12 години

По бтв казаха че всичко е наред ..няма замърсен въздух или вода и ромите също са добре може да им дадат и натях по 330 лв за уплахата..:))) така че там все едно нищо не се е случило...хайдо до следващото взривяване.

26

Анонимен

преди 12 години

Тоя ушев наркоман докога ще го гледаме бе?

25

До 35

преди 12 години

Цял пакет от застраховки ни очаква срещу взрив,земетресение,порой,палеж,буря,торнадо,комари ,мухи ,скакалци,*** тумби,кучета ,гарги абе всевъзможни напасти проблема е че всички ще са задължителни и доживотни още като се роди дете и да е 10 000лв длъжник на хазната а като някой се спомине дълга ще остава за поколенията, тогава ще се успокоят!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Край Лозенец обезвреждали боеприпаси от ЧелопеченеПовече разяснения за трагичния случай не са нужни далаверата е мътна и кървава!!!

23

дзвер

преди 12 години

Единствената добра новина от вчера е, че се оказа "ден без Бойко Борисов"...В такива дни се крие като мишка.А за Татянчето-тогава Тиквун прочете декларация, че взрива в Челопечене е показателен за лошо управление.А сега к'во ще прочете?

22

Гарантирано от герб

преди 12 години

"Хващаме" само и единствено имитации на наркотици, затваряме си очите за контрабандата на цигари, контролираме търговията с амфетамини, но ни е малко и затова продаваме оръжия и боеприпаси и после "замитаме" следите с взривове. Дано на цецко не му дойде на акъл да продава и ядрено горива, защото тогава ще трябва да взривяваме АЕЦ-а... Избори идват, пари ни трябват. Братчедите не вярват вече на цар Киро и ще трябва много да си плащаме... Пък ДАНС ще имитират работа и пак няма да разкрият никого!

21

прасчо

преди 12 години

А унищожаването на армията,въобще не е случайно.....не ми се мисли,колко пара се преля и продължава да се прелива в разни каси.Отделно чрез премахването на армията се премахва и случайността някои офицери патриоти,да им писне случващото се.........

20

Гарантирано от герб

преди 12 години

"Това е третият подобен взрив за по-малко от година. Според Закона за взривните вещества и боеприпасите разрешителните за утилизация се издават от главна дирекция "Охранителна полиция". Контролът върху изпълнението на поетите задължения за унищожаване на старите снаряди обаче се извършва от военното министерство." Има ли някой на когото да не му е ясна схемата - плащаш на цецко и аньо и гушкаш едни пари от държавата, а сега ....СЪД за шефовете на фирмата и проверка на ведомствата за липса на к-л

19

Татяна Дончева

преди 12 години

Другари, даже и да плюем по ГЕРБ не умеем. През 2008 г. когато станаха взривовете край Челопечене при нашето правителство БСП-ДПС Станишев беше при Азер Меликов да пробват червените прашки. Р. Петков както винаги беше пиян. Май при него беше и онова бедствие Емел Етем. Сега всички заминаха веднага да вземат мерки. Затова пак ви казвам трябва да закриваме холдинга БСП.

18

Митко бомбата

преди 12 години

Къде е другарят Борисов? Като пръв пожарникар на републиката, той лично трябва да участва в потушаването на пожара!

17

регулира полета

преди 12 години

На снимката: полицай регулира полета на взривяващите се снаряди.

16

Анонимен

преди 12 години

Професионализмът в България е достигнал своята точка на замръзване.Всичко случващо се в България се случва по неправилния начин.Незнаещият учи и командва знаещия.Както беше казал един актьор "държава от самодейци".Движим се слепешката.Слепци ли сме или е непрогледна тъмнина.

15

Анонимен

преди 12 години

ами дефакто те са изпълнили задачата - боеприпасите вече са обезвредени. е сигурно има загинали и потрошиха цяло село, но както се казва това е от "приятелски огън"

14

дедо

преди 12 години

Деца бегайте ! Тия ГЕРБерасти освен че окрадоха и сасипаха държавата сега я превръщат в Бейрут и Кербала.Бегайте,тия ГЕРБерски тикви със своята лакомия и простотия може и Козлодуй да гръмнат.Бегайте ! В България се толерират само мутри,*** и милиционери.Бегайте от ГЕРБерастията в тази страна.

13

Бойко М. Борисов

преди 12 години

Станишев е виновен,не е обезопасил боеприпасите от взрива в Челопечене през 2008 г. Виновен е и това е.Казах !

12

Вожда

преди 12 години

до 16; Най вероятно грешката станала преди 35г е станала с оръдието на т55, но при такъв инцидент самият танк има система за освобождаване на затвора от вън, плюс пиропатрон, така че най вероятно тогава инцидента е бил в резултат от самонадеяност на командващият самата стрелаба или на екипажа? А и съвсем/пресен/ боеприпас може да е дефектен по принцип.

11

факт

преди 12 години

След ГЕРБ и потоп ! Бойко-тиквата плю по тройната коалиция когато гръмна в Челопечене/същите бомби гърмят/,а сега се е скрил като мишка...*** народ,слаба държава.ГЕРБерастите превърнаха България в бунище.Сега остава и АЕЦ Козлодуй да гръмне/ама само какъв директор назначиха/та най-сетне мат*риало да разбере че мутро-милиционерите от ГЕРБ освен да се хвалят и да крадът не ги бива за нищо друго.ФАКТ