6

Petur

преди 12 години

Жена ми изкарва повече пари от мен, но пък и аз не стоя без работа и се развивам, например наскоро се дипломирах в С.У., записал съм се на езиков курс, въобще старая се да раста и уча нищо че съм прехвърлил 40-те лазарника. Е какво да се комплексирам ли?

5

Анонимен

преди 12 години

Аз съм на принципа: важно е да те обича, пък нищо, че е богата! :)

4

В коментар 3 писах

преди 12 години

за калпавия колега.Още от студенти се знаем.Тогава той завъртя главата на грозничко момиче,но дъщеря на голям шеф и направи всичко възможно да я "забремени".На тъста си дължи дори и назначението в нашата фирма.После го спипаха,че изневерява.Беше се разпасал сато Ив.Славков по татово време- опитваше се да ни изнудва да поемем част и от неговата работа в службата.Когато го изрита тъстът му, се върна с подвита опашка в гарсониерката на родителите си в "Дружба".Сега направо си казва:"Търся богата"

3

Пишете общи приказки

преди 12 години

Млади мъже - и богати, и бедни - търсещи моми с голяма зестра, е имало винаги. В нормалните държави големите зестри носят приходи. Така е било навремето и у нас. После, в продължение на 45 години понятието "голяма зестра" отстъпва пред "тъст с големи връзки".Днес големите зестри пак са на мода.През последните 20 год. много мъже си останаха у дома, а жените им заминаха на задграничен гурбет и им пращат пари за да хранят и себе си,и децата.Имам разведен колега с 2 деца.Открито търси богата жена

2

Анонимен

преди 12 години

Няма мъж, който да не се комплексира от факта, че жена му печели повече от него. За това всяка жена трябва да си търси мъж, който дори с малко да е нещо повече от нея. Няма нищо по-болезнено за един мъж от това, да е наясно, че не може да издържа едно семейство (говорим за истински мъже, а не за разни кастрирани ревльовци, на които жените за всичко са им виновни, но не биха отказали да се оженят за богата жена дето да ги издържа).

1

какво ще стане

преди 12 години

ако жена ви печели повече от вас?! Ами няма да ви изневерява с цел да спечели някой лев повече ,ами ще ви изневерява само за удоволствие без да търси финансова помощ ! И в двата случая жена ви ще си слага между краката и друг х... освен вашия! Трябва да се примирите с това ,а ако се правите на голям тарикат и ревнивец , ще останете без жена и ще карате на мастурбиране или ще плащате на ***!Дори да се разведете и ожените за друга ,и тя няма да ви е вярна,тъй както и мъжете не пропускат ..