60

ТИК ТАК

преди 11 години

58% от българите бягат при трус като мишоци!

59

Другия поглед

преди 11 години

Ниско образовани ,в малки населени места -живеят в малки къщи и за секунди са навън а и вътре къде да се скрият?Живеещите в градовете (дори и не дотам образовани )живеят в огромни сгради и докато излязат или всичко ще е минало или ще са затрупани тъй ,че къде да бягат.Жените дремят непрекъснато пред телевизора да не изпуснат някоя сапунка или сутрешно предаване и понаучават по -нещо особено ако е актуално и всички го дъвчат.Социолозите не са открили Америка а очевидни факти .

58

до 63

преди 11 години

Написаното изнася статистически данни, а не е критерий за това, кой е умен и кой ***. Аз също останах в къщи, но нямам нито потребност, нито ограничено самочувствие за да се изкарам интелегентен от това, че съм по-хладнокръвен по природа. Информацията, която ни подаваш за супер лукса на стая си, говори за объркана мисъл, а що се отнася до миризмата - сигурно искаш да ни информираш, че по време на земетресението аромата на цветя е бил заменен с друг..../натурален/.

57

Анонимен

преди 11 години

А пък Цецка кранистката не бяга Нея я евакуират! Тя е ценна затова

56

тик так

преди 11 години

58% от българите бягат при трус като мишоци!

55

Анонимен

преди 11 години

аз принадлежа към групата на умните, защото запазих спокойствие и кротко, без паника изчаках труса да премине под рамката на вратата. естествено се разтреперих малко, понеже не знаех дали изведнъж няма да се засили и да разбие стаята ми. а стаята ми е супер лукс и много добре мирише на цветя и щастие.

54

Анонимен

преди 11 години

не са китайци , е ми са норвежци тези които имат съоръжения като HAARP , освен американците и руснаците .. и това нещо може да се построи само близо до северния полюс даваха по телевизията . дори са се опитали да вземат интервю от американския посланник възможно ли е земетресенията да са предизвикани от HAARP и той е казал че това са спекулации .

53

от 54 за 55

преди 11 години

ЗАЩОТО СИ ***......

52

БРАД МИТ

преди 11 години

Благодаря на екипа на медията, която смята ,че написаното от мен не е подходящо за пространството и колкото повече правописни грешки има и неразбираемо изглежда .Толкова е по неадекватен коментара а от там и човека изявил мнението си.

51

Анонимен

преди 11 години

54-болния мозък е единствено твоя.Как реши,че точно процъвтяващия регион на винкело е подложен на икономическа атака

50

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали са 9 %, но в нощта на земетресението, асансьорът в блока ни не спря да бумти нагоре-надолу поне 2 часа. Първо правило: не се ползва асансьор при трус...

49

Анонимен

преди 11 години

54И що го изпробват в Перник ?

48

БРАД МИТ

преди 11 години

Земетресението в Перник е дело на човешки болен мозък! Няма какво да лъжат тълпатач Руснаци американци и китайци имат технология способна да предизвика природно бедствие което да убие или да психяса хората Пулове мулове и какви ли не глупости които да обогатят поизпразнилите се джобове на застрахователи бюджета и строителни предприемачи протриващи ръце и пожелаващи голямо заметресение та да живне умиращия им бизнес Дявола деиства в подлите и алчни душици Какво значи някакъв си некачествен матеря

47

вагнер

преди 11 години

Брат на бивш депутат от БСП остава в арестаАмериканските власти искат екстрадицията на Ангел Кираджиев, брат на Георги Юруков, ако бъде признат за виновен, го грози наказание до 20 години затворАнгел Кираджиев (дясно) в Благоевградския съд Ангел Кираджиев (дясно) в Благоевградския съдАнгел Кираджиев, брат на Георги Юруков - бивш депутат от БСП и съветник на президента Първанов, остава в ареста, реши Софийският апелативен съд."Интерпол" издирва този 51-годишен мъж за извършени престъпления в САЩ. Пред съда в София той бе представляван от двама бивши депутати от БСП - брат си Георги и Татяна Дончева.

46

Джурналист

преди 11 години

След труса отиваш да се информираш за силата, магнитуда, епицентъра и т.н. Естествено, не намираш нищо, защото на журналистите им трябват 3 часа за да реагират. Веднъж реагирали, обаче, обтягат ненужно нервите на хората 5 месеца след това.

45

Атака

преди 11 години

Стига с тия трусуве! Най-важното е да има контрол над жилищните постройки и обществените такива!Новото строителство е доста безхаберно, както и контрола, а проблема може да дойде от там! Иначе да не дава господ да се стига до там!

44

do 48

преди 11 години

Филмът е правен вероятно по книгата "Потъване на Япония" на Комацу. Много добра! Бях силно впечатлена преди години, когато я четох за първи път. Мисля скоро да я повторя.

43

Българче

преди 11 години

С това земетресение вече се насрахте -няма ли други интересни житейски теми,или любимото ви занимание е да вдигате паника?!

42

потъването на япония

преди 11 години

До 41Филмът е от 73-74 година. Казва се "Потъването на Япония", но май има още едно заглавие - цунами, или нещо подобно.Покъртителен беше - като излязохме от салона, объркахме посоката в кято трябваше да тръгнем.Можеш да намериш филма в мрежата

41

Анонимен

преди 11 години

7.9