9

Анонимен

преди 11 години

Ако е взел 50милиона от Кадафито,за което има документи от Медиапарт и се докаже, че са достоверни ще му анулират Президенския пост 5 години,това е.

8

2

преди 11 години

Саркози е вътре с много афери,Карачи,Бетанкур ,Кадафи.Но,еврейските лобита го предлагат за Нобелова награда за мир,ще е в Конституционния съвет и си има държавно бюро от 350 квадратни метра на 100 метра от Елизе с 5 души охранаи кола плюс заплата.На 15юни му пада имунитете но ако трябва да го съдят ,ще го съдят приятелите му политици.Та нищо няма да се промени за него,той ще струва по 1,5 милион на година на държавата ,лошо ,а.

7

Анонимен

преди 11 години

"Бившият президент беше в Мароко на разноски на крал Мохамед VI" - очаквайте революция в Мароко, сваляне на краля и оправдания от Саркози. Тоя сценарий е проиграван много пъти, чудно ми е, че саркозито така глупаво се е оплел заради едната почивка.

6

Уорлик

преди 11 години

И аз съм отгчен след пиянска вечер с компаньонки.

5

Анонимен

преди 11 години

Не е скука, а комплексарщина. До вчера беше сред първите, а вече е един от многото. Властта е най-силният наркотик.

4

tr

преди 11 години

саркози е луд .някой сигурно ги оправя двамата -него и манекенката му.той се разбира само с параноичната баба от германия-меркел

3

.

преди 11 години

Скучно ли е Ники ? Ела в европейското издание на сървайвър , давам ти 400 лева , 10 *** на твои разноски , ток , вода , парно , винетки , бензин , салам от кучешки опашки на цената на немските , биуетчета за градския туанспоут от най-долната възможна хартия , но на цената от един лев , ще видиш червени призраци на 50 годишни "Икарус" , ще се повозиш на тях , ако шофьора благоволи да ти отвори предната врата, ако слушаш може и някоя мутра да те помели на пътя със 180 пред очите на милицията да не говорим какво ще стане ако ти връхлетят мутрите на Цецо , дето трябва да пазят Боко, ела ни на гости и няма да скучаеш нито ден !!! Гарантирано от ГРОБ , БКП , ДуПеСе-то , СеДиСе-то и Царя Господаря !

2

Анонимен

преди 11 години

Ми кво чака да идва и да се кандидатира за председател на БСП :)))))

1

шаро

преди 11 години

Като му е скучно, да сади тиквички, маруля, такива неща.