12

До 10

преди 11 години

Ако толкова много те притеснява АЕЦ-а, чакай да видиш земетресения и отрова като надупчат добруджа за шистов газ! Силно радиоактивните *** Русия си ги прибира, щото има Pu239 който е много скъп и също така може да се ползва за ядрено оръжие... 94-95% от първоначалния уран ти е в отпадъчното гориво, рециклираш, смесваш и наново в реактора..... ама струва милиони, за тва по-евтино го държиш 50-60 години в контейнер и по сле го заравяш! Радиоактивни елементи в ежедневието ти дал господ...

11

Уорлик

преди 11 години

Моите служителки отдавна работят по прашки. Но DNES.BG нищо не пишат за това. Престанете да ме игнорирате!

10

Кокоса

преди 11 години

Адам Смит, ако не беше беден и *** ***, може би щеше да си си позволил да пътуваш до Южна Корея и да видиш на какво ниво е тази държава. Толкова са по-напред от нас, че си нямаш представа.

9

До 2

преди 11 години

При следващото земетресение можеш да го обясниш това на хората пред блока.Можеш да го обясниш и на проситте немци и японци, в станите на които не се строи като тук, но се отказаха от ядрената енергия. Защо ли? Те не искат ли тока да им е евтин?А защо ли руснаците пък толкова напират за тая централа също замислял ли си се? Замърсяването тук, парите в Русия - някаква такава е далаверата, направена от другаря Станишев и сходните му.

8

До 6

преди 11 години

Защо тогава не отидеш да живееш в Северна Корея? Ще кажеш, че бягаш ог капитализма и ще те приемат като бежанец. Тогава липсата на ток за климатика ще ти е най-малкия проблем.

7

Дейвид Рикардо

преди 11 години

Скоро лампичките ще се изравнят(дали едните ще светнат, а другите ще изгаснат?!?!). От сега трябва да свикват на икономии. ;-))

6

Анонимен

преди 11 години

SAMO SEVERNA KOREQ!!!NE NA DURJAVITE MENTE!!!

5

Комуна

преди 11 години

В Северна Корея нямат такива проблеми,пак ми говорете че комунизма не струвал.

4

Адам Смит

преди 11 години

Като гледам снимката на жилищния квартал в Сеул, не се различава много от жилищен квартал в Пхенян. Не се виждат никакви палати, ами същите блокове.Има една разлика - виждат се светнати лампи, тоест има електричество :)

3

Анонимен

преди 11 години

Не може ли направо по без шорти, дибидюс?

2

rainbou1

преди 11 години

За полите нищо не казвате?Или викате - за тях е ясно отдавна :)

1

sante_dog

преди 11 години

скоро и в БГ заради отказа от АЕЦ Белене