325

Do Maia

преди 11 години

Kato stane6 maika togava 6te ima zabrana :-D

324

Анонимен

преди 11 години

хахах.ее ама аман от "бивши" пушачи ;)...вие и от Господа по баш се изкарахте..хората които никога не са пушили са по толерантни от "спрелите цигарите"...сега какво правите вие - оплаквате ли се или се хвалите?Защото знам много хора които се отказаха от цигарите защото вдигнаха цените им и не могат да си ги позволят..ревящите тук май са от тях;)..пуша, но забраната не ми пречи, съобразявам се с нея и не смятам да се оплаквам.щом има закон ще се спазва и толкова.стига сте ревали по форумите!

323

Анонимен

преди 11 години

То в държавата вече всичко ни е наред - само остана да се преборим с пушачите!!! Лицемерие е това и отклоняване на вниманието от важните проблеми!

322

Баба ви Вуна

преди 11 години

А понеже някой от нас действително ходят на заведения, а не само циклят във форумите да се оплакват как им е отнета свободата, държа да ви информирам, че никой не чух да се оплаква (от реалните, а не виртуалните клиенти). Хората са толерантни и разбрани, на който му се пуши излиза отвън с питиенце на раздумка с колегите пушачи. Няма стрес, няма напрежение, вие какво нищите тука още не ми е ясно.

321

Анонимен

преди 11 години

Само ще допълня,че в Калифорния и доста други щати не се пуши вътре и ВЪН на обществени места.За първи път ми се случи да ми направят забележка и да ме помолят да се изнеса с цигарата си от терасата на едно заведение в Сан Антонио,Тексас преди 7-8 години.Аз,като типично булгаристанче,отбелязах че съм на открито и попитах къде тогава да пуша.Отговориха ми-вкъщи.След това го приеха и в Калифорния,Аризона и....Заведенията са си пълни.Наистина е противно някой до теб да дими и ти да му дишаш пушека.

320

Анонимен

преди 11 години

Oтказах цигарите на 45,след 30 години пушене,но винаги са ме отвращавали хората,които вонят на цигари-коса,дрехи,дъх,жълти пръсти,жълт мустак,проядени зъби или които пушат по стълбища и асансьори.У нас винаги се е пушело на балкона,ако ще да е люта зима.Пушенето не те прави по-умен,по-забавен или по-богат,както се опитват да изкарат някои тук.Всеки,дори ***,може да припалва.А в заведения се ходи,за да се видиш с приятели,да пийнеш и хапнеш.Те не са пушком или място за надпушване.

319

Мая

преди 11 години

А кога ще наложат ограничения за малки деца по заведенията? Вече не ми се излиза на заведение, не заради цигарите, а заради пищящи, ревящи деца, от които не можеш една дума да си кажеш или чуеш!

318

Камелия

преди 11 години

Нали знаете как ние Българите процедираме - да има правила,ама нас да не ни ловят!!! Хе така ще сме си цял живот!

317

666! СУПЕР...

преди 11 години

....А ВИ у ГЗО...МИ СПРАТЕ ЕНТУСИАЗМО И ПИСАТЕЛСКИО ТАЛЕНТ...!

316

bokotoka

преди 11 години

всяко ограничаване на свободен избор рано или късно се проваля -факт който не вярва да се обърне към историята

315

356- така е!

преди 11 години

Всеки нормален човек разсъждава като теб...

314

Анонимен

преди 11 години

Спирам да ходя по заведения .По добре в нас или на място където не ми се налагат ограничения.Искам да си пия кафето или питието както на мен ми харесва, а не както на бат Бойко.Писна ми да плащам данъци и да не получавам нищо освен забраниПисна ми някой да мисли вместо мен и да ми казва как да живея.Демокрацията е да правиш каквото искаш без да пречиш на останалите, а не да ти казват какво да правиш.С какво пушачите пречат на останалите, ако има обособени заведения в които е разрешено пуше

313

Анонимен

преди 11 години

Виж какво 352 вживяваш се в ролята на родител на цялата нация...По-кротко! В твоя дом прави каквото си искаш, но ако си мислиш, че си открил някаква истина- тя си е само твоята истина. Не моята..например, така че *** си ти самия ако си въобразяваш, че имаш право да си налагаш мнението на другите. Само ограничение умове злорадстват от ограничаване правата на другите!

312

Цветан Караилиев

преди 11 години

Във Вашия дом,анонимнико 1,режима на пушене си е Ваш проблем.Защо обаче разни *** закони и подобни псевдохора няма да позволят на общността от пушачи да си има свое заведение,с табела"Само за пушачи?Не искате да Ви миришат дрехите на дим,не влизайте там,съдейки по написаното от Вас,едва ли с подобни тъпотии тем паче ще сте интересен събеседник.

311

до 352

преди 11 години

Горките ти приятели...Приличаш ми са сноб...извини ме!

310

1

преди 11 години

Все същата *** полемика се вихри тук и все същите *** пушачи си искат "заведенията за пушачи". Не можаха да разберат ,че навсякъде по света както и в БГ тези ограничения се правят с цел да се опазва здравето на хората.Пушенето е наркомания и трябва да се третира като такава, тук не става дума за свободния избор на пушачите защото просто няма такъв!Позволя ли на приятели пушачи да изпушат и една цигара в къщи, просто нямат спиране вече!отравят ме за седмици наред и ми осмърдяват къщата, ееее?

309

Стефанов

преди 11 години

Пехливанов,ти нещо май си спал на открито тази нощ, или пък не си си взел хапчетата,*** ми се струва,че и те няма ти помагнат!!!!!!

308

Pehlivanov

преди 11 години

pushat na zabraneni mesta, narushavat obstestvenia red i zakon - globi...ne plastat globite do 1 mesetz - otivat v zatvora 20 dena na voda i hlyab... chisto i prosto...stapka po stapka...

307

Анонимен

преди 11 години

HUBAVA RABOTA AMA BALGARSKA.

306

ЗОРО

преди 11 години

Трябва да има заведения за пушачи и непушачи,само че кой ще отвори от вторите(те са обречени)....и после какво....НИЩО....всичко по старому,едните ще си плащат другите ще лапкат,едните ще пушат активно,другите пасивно......НЕЩО НИЩО НЕ МИ Е ЯСНО...!!!