59

Анонимен

преди 11 години

що бе?! нали казаха, че ще поевтинява с 30 %?

58

Анонимен

преди 11 години

Идеята да се отчита всеки месец е добра. Ние вече имаме радио модули, 400 лв струваха. Не знам какви са тези от 250...

57

Не на цензурата

преди 11 години

Топлофикация продължава да губи. Сезонът свърши и се появи официален отчет за първото тримесечие на годината.blitz.bg/news/article/141012 Вместо екипа на ДНЕС.БГ да трие линка да беше се постарал да отрази тази справка на топлофикацията сф.за да се запознаят повече хора.

56

Анонимен

преди 11 години

Няма друго такова стадо като нашия народ.

55

погражданен, нетъпак

преди 11 години

И малките деца,като ги питат,какво работи ***, отговарят- "на компютър"Това,че можеш да държиш мишката,не те прави спец.Явно си от старата порода,щом само партии са ти у главата.Изказът ти не е на учен чиляк.,в никакъв случай.

54

..ЗА 58....

преди 11 години

....АМИ ,ДА *** ......БАЧКАМ НА КОМПЮТРИ----ТОВА МИ Е ЗАНАЯТА !!!! ТИ ***....САМО ИЗКОПЧИЙСКАТА РАБОТА ЛИ Я ИМАШ ЗА ТАКАВА...??!!.....май 98% от хората на Партията са от твоята порода....!!!!!!!!!!!!!

53

Мислител

преди 11 години

Защо Аз в моя дребен бизнес като правя някаква инвестиция (било бус или компютър) си е за моя сметка, без да увеличавам цените на стоките или услугите, които предлагам, а един монополист с милиони печалба ще си удържа всеки разход от потребителите? Така е и с ел.дружествата, зелена енергия, ТЕЦ Гълъбово, електромери, топломери и т.н. Чакайте бе, къде сте тръгнали? Една инвестиция е нормално да се възвърне за 20-30 години, а не за две месеца. Значи нещо в контрола на ДКВЕР куца - нещо не е наред!

52

1000лв

преди 11 години

Тия,дето са доволни,явно "бачкат" на държавна хранилка.Бачкаторите нямат време да висят по форумите.

51

Анонимен

преди 11 години

предлагам, да се възстанови държавна сигурност в оня вид, в който беше тогава, и всички, които са недоволни от демокрацията, да ги третират както когато нямахме демокрация.и без това същите льльовци хем викат "на ви демокрация", хем се оплакват от милиционерските похвати на правителството, така поне ще имат право, ще получат, каквото твърдят че искат, а всички останали няма да им слушат мрънканиците

50

Анонимен

преди 11 години

Апартамент със хубава излозация и свестен климатик излиза -30 лв на месец, господа дето защитавате топлофикация. И се стои по тениска !!!Друг е въпроса , че два пъти в годината вдигат цената на тока с по 10%, ама като избрахте мафиоти да ни управляват, така ще е !

49

300 лв.......№49

преди 11 години

.....СИ ПОЛУЧАВАЛ ТИ *** ЧЕРВЕН.....АЗ БАЧКАХ ЗА 180 МЕСЕЧНО, с висшето си образование!!!СЕГА СИ ДОКАРВАМ ДО 1000---БЕЗ ПОМОЩА НА ПАРТИЯТА ...!!!

48

до 49

преди 11 години

демокрацията е, че при ония 300 лв при комунизма не можеше да си пишеш и говориш простотиите, а сега можеш - безнаказано...

47

Анонимен

преди 11 години

Всяка година ни мародерстват както си искат а ние седим и си мълчим!

46

Анонимен

преди 11 години

Напротив-цените за парното даже са много ниски. Ако се отоплява панелката на ток е многократно по-скъпо, явно някои и хабер си нямат и просто си драскат.

45

реалист

преди 11 години

Още по-солено, ама ако не се увеличат и заплатките незнам кой ще плаща:))) и май към фалит ще тръгнат нещата при тия обирджии от "Топлофикация София", защото все повече хора се светнаха, че ги мамят и вече не им щат услугите.А наесен ще стане страшно, ако върви така.

44

Deko

преди 11 години

Като не искате и не може да си плащате парното, ходете си по селата, че и без това панелните градове станаха държави. Дошли в града и си изключват парното-по-голяма селяния няма.

43

Анонимен

преди 11 години

През комунистическо парното е било 20 лв при 300 лв заплата. Сега 300 лв при същата заплата-това е демокрацията.

42

Анонимен

преди 11 години

поръчкова статия!ясно е, че някой е против ежемесечното измерване и засичане, иначе нямаше да плаши гаргите с еднократното плащане на 250 лева, които иначе плащате по няколко пъти отгоре заради шмекерии при изравняването на сезоните - шмекерии от страна ан съседи и още по-големи от страна на топлофикациите за да си покриват разликитеа ми се струва, и че на някого много му е необходимо да създава негативно отношение към управляващите, даже и за неща които пряко не ги засягат. Избори ли идат ?

41

комунист

преди 11 години

Не искахте Тошо-било ви лошо, сега не искате и да плащате. Няма угодия. Ревете сега по форумите.

40

АБЕ ,...САМО ПИТАМ:

преди 11 години

....ЩОМ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЩЕ МИ ОЧИТА ТОПЛОТО ОТ РАЗТОЯНИЕ ---БЕЗ ДА ВИЖДАМ.......НЕ МОЖЕ ЛИ И АЗ----ДА ПЛАЩАМ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ....КОГА МОЖЕМ ИЛИ СЪМ В СЪСТОЯНИЕ /ДЕМЕК--.и аз от разстояние...../?????!!!!!!!!!!НЕМА ЛОШО ,НАЛИ....????