18

Анонимен

преди 11 години

Да ви кажа, *** *** на коментари нещо е странно. Гледам: 18 пише "До 19"Не ви ли изглежда налудничаво?Извод - тук си чешем езиците, а назначените си заработват заплатицата.......

17

До 19

преди 11 години

... освен това се чу, че СърГЕЙ е абортирал от стрес и каката там наблизо си стяга куфарите да се маха, щото вече не е интересен и духовит.

16

ЗОРО

преди 11 години

И "ДИМ ДА ГО НЯМА"...

15

Анонимен

преди 11 години

Същия уж "независим" съд намери Ковачки за невинен, след като ограби милиони, Калинка и Максим осъди условно.....явно на Гоце много му пречи Б. Борисов и строежите, които прави.

14

до 19

преди 11 години

с ИСКАМ в днес.бг няма да стане. Завеждаш дело и нещата се оправят. simple as that

13

Анонимен

преди 11 години

Аз искам Дянков да ми плати 500 хиляди лева заради стреса от замразените пенсии, който ми причини недохранване и глад.

12

До 16

преди 11 години

Бе ти *** ли си или да? Твоята гърбина и твоите данъци ли му купуват мебелите? Пича е претърпял загуби - нереализирана продукция и отлив на клиенти!!! Браво на човека, че си търси правата!

11

До номер 7

преди 11 години

Ти мой човек си пълен ***. Точно заради такова мислене като твоето сме пумиината яма на Европа. Човека с негови пари да си наеме архитекти , да си построй път !?! ти *** ли си .абе *** всички мислещи по този начин

10

Анонимен

преди 11 години

Това ще е единствената фирма в България, която се занимава с изработка и ремонт на мебели с реализирана печалба от някакви си 470 000 лв. и то отново на НАШАТА ГЪРБИНА. Амин !

9

Анонимен

преди 11 години

Това са стари схеми за източване на държавни пари. В тези схеми учавстват и съдии, и прокурори и бизнесмени...Сметката е ясно кой я плаща. Тази сума е смешна пред тези суми които са превъряни по подобни схеми в София...

8

конспирация

преди 11 години

Мен ми прилича на пране на пари ...... ако имаш точните хора в общината си правиш един процес фарс , после ей така се правят кинти ... кмета е бивш щеф на корпоративна банка видин ....

7

Анонимен

преди 11 години

Въобще не ме учудва че са му съборили стената. От 1 месец правя ремонт и 3-ти майстор гоня. Викам майстор защото не му знам името. Пълни некадърници са всички майстори. За бога братя правете каквото можете САМИ!

6

чарли

преди 11 години

До кмета - голям си ***.

5

до Кмета

преди 11 години

На теб ако ти заградят входната врата ще избиеш друга или ще питаш кой и защо я е заградил?Пък и да вземе човекът какво толкова...ама че завистник!Гледай си твоята работа,нито знаеш какво му е на главата,нито нищо!

4

тихата_стъпка

преди 11 години

Тоя човек ми напълни душата.

3

Анонимен

преди 11 години

Дано ги вземе,ама надали!

2

Чоека

преди 11 години

Продаваме кола и имот само при платени здравни осигуровки ---- Това е заглавие на статияВече не се издаржа ще излизаме по улиците, те фанаха да си правят к'вот си искат. Ние сме ги изпратили там, а те искат да ни го слагат. Е това е бълг. депутат, не им пука за човека, а за интереса на ***, *** държава. Трябва да залостим парламента и да драснем клечката. Братя търпението е до време, ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПРИПОМНИМ КОЙ ГИ ПРАЩА ТАМ И КОЙ МОЖЕ ДА ИМ ПОСОЧИ ПЪТЯ !

1

.

преди 11 години

не мога да повярвам ,че процесът е траял само 1 година хахахахаха