58

соушъл зомби

преди 11 години

Баси и тъпата статия - точки 2 и 6 толкова да нямат връзка с действителността, че не е истина просто...

57

от 79

преди 11 години

?И какви правила беше нарушила? ...Както й да е. Аз я прочетох.Чао.Мадам Идеална.

56

до 78

преди 11 години

явно външните характеристики и платещето, така де, плащанките са много важни във взаимоотношенията ви... което не е лошо, просто е....масово. няма да се обиждаш... аз си падам по...уникати, без стойност. ...а стойки, погледи, гласови реживи, жестове, дали ще плати или не...са втора, ако не и трета цедка.но...всеки със съдбата си и със собственат си нишка от килимчето. успех

55

до 73

преди 11 години

И още нещо маце, без да се обиждаш обаче, нали? В началото на брака жените мислат, че ще променят мъжете си, а след това самите те се променят! - Това не е особено умна реплика. Никой не можеш да промениш, ако той сам не го поиска и то не е променяне то е нагаждане към партньора и съобразяване с неговите граници и съответно той с твоите. До хармонията и преливането трябва да мине определено време.Затова питам откога сте заедно. И още нещо-ти работиш ли или работата ти е да си жена на твоя?

54

до 73

преди 11 години

аха... значи като ти каже: Ти си моя и като ти плати твоето това го е направило Мъж в очите ти. Ей, че лесна била работата с възмъжаването...цъцъцъ... А сега дава ли ти по 200 лева за обувки? От колко време сте заедно, ако не е много нахален въпроса ми?Мадам Идеална.

53

жена

преди 11 години

Лъжите и изневерите отблъскват от най-страхотния мъж.

52

до 69...забравих...

преди 11 години

Когото ми е собственият мъж ще плаща сметките, ако аз желая ще помагамЗначи мъжът в ролята на плати ми сметката се изиграва и започва да се изисква от него да я играе тази роличка, когато стане Ваш собствен? Това кога точно се получава: когато се омъжите за него, когато Ви оплоди, когато преспите няколко пъти?Интересно ми е как навлизат мъжете в съзнанието Ви от една графа в друга....Споделете, моля.Мадам Идеална.

51

до 69

преди 11 години

длЪжни... "да пазаруват на жените" :)))) - Eто това е личният ми фаворит за израз деня.достоЙнство..."Аз купувам хората" - щом Ви е известен този израз ми става доста интересно с какви личности общувате... всъЩност...нЯкой...секСът...Душичка. На 15 ли си?Мадам Идеална.

50

Анонимен

преди 11 години

Все едно българските мъже описва тази статия хахахах... колко жалко.

49

извинете

преди 11 години

но това "една" съчетано с да ми даде временно 200 лева да си купи обувки, дето си ги е харесала ми удря на една бърсалка, която не струва да похарчеш и 200 кинта за нея...сигурно и секса не струва толкова... щом ухажора си ги иска обратно. па мое и до сексане да не се е стигнало..завалийките те!Извиняайти... Мадам Идеална за секунда вселила се в ролята на Мадам Реална.

48

Анонимен

преди 11 години

Въпросът: "Ами пари"?

47

Анонимен

преди 11 години

Как пък разбраха,че точно расизма и шовинизма отблъскват една жена,ами ако и тя е расистка.........

46

До 57

преди 11 години

Онбаши, на 5 санта *** - 10 санта портфейл.

45

един

преди 11 години

Таз статия 100 процента е писана от жена!

44

към една

преди 11 години

относно точката ти 21.Понеже тя трябва да е основна за всичките ти подобия и да е 1Умреха обаче мутрите. А богаташите са малцинство. Трябва да се разрешат харемите, че да се уредите....А едно време от жената се е очаквала зестра .

43

до ръчичките долу.58

преди 11 години

- жени, които не са способни да си представят, че могат да обичат такъв образ съвкупност от падение и възвишение личностно...и си броят критерийките точка по точка...както в статийката, отмятайки бройките по пръстчетата на загубилите и уважение и всичко...спонсор най-вече.- мъже, които не са срещали такова чудо като Любов и се ядосват давайки израз на падналия си...член 1, алинейки 2...- не им харесва подписа ми- пие им се бира или коктейлче на плажа, ама...цъ.М...

42

Мъж

преди 11 години

Ако една жена не се наеротизира до мен от това, че съм мръсен, потен и прашасъл то това не е никаква жена, а някакво изчадие.

41

хехе

преди 11 години

Обичаш ли го...нищо не можеш да загубиш. Всичко е твое. Сега и завинаги. Ей това любовта си е...таковала майката...гол, бос, беден, богат, набит, пропит, падащ, ставащ, катастрофиращ, убиващ, творящ, готвещ, миещ, целуващ, спящ, борещ се, смеещ се, плачещ, говорещ, мълчалив, с дрипи, с дрехи, без дрехи, излагащ се, възвисяващ, изненадващ, отегчаващ, твой, после липсващ, себе си, после друг...жив, жив, жив... или мъртъв...загнездил ли се е в сърцето ти...няма оттърване. Мадам Идеална.

40

онбашията

преди 11 години

защо не видях 5 санта *** да споменават?

39

!!!

преди 11 години

Никъде не прочетох "ПАРИ" стига сте коментирали за пари това ли ви е болната тема на вас мъжете :) жалки сте до мозъка на костите си. "С пари всеки може, дайте без пари" !!!