65

неутрален

преди 11 години

Наистина най-важното да е от ГЕРБ, защото само тогава в затвора ще бъдат истинските крадци на народните пари.

64

Анонимен

преди 11 години

Важно е главният прокурор да е на ГЕРБ. Другото не е важно. По закон съдът не може да гледа дело което не е внесено с обвинителен акт от прокурор. Затова е важно главният прокурор да е на ГЕРБ.

63

Гугутката

преди 11 години

Този е поредният ... първо неможе да се нарече президент с това държане ... и 2-ро е поредният слагач на САЩ и другите държави ! Най ги обичам такива да ми говорят за морал и ценности като самите те не ги спазват особенно като са на такива постове ! И с какви пари е подарил на папето онзи яйцок , с негови ли .. айде бе ! Докога президентите в БГ ще са карикатури и кукли на конци !?

62

ДО 74

преди 11 години

" достойния " ПЛЕВНАЛИЕВ , СЪЩО Е УЧИЛ ИСТОРИЯ НА БКП ! И Е УСПЯЛ ЗАЩОТО ТАКВИЗ КАТ ТЕБ СА БАЧКАЛИ ЗА НЕГО, ОМАГЬОСАНИ ОТ ТЪНКОТО МУ ГЛАСЧЕ И "ЦЕЛЕУСТРЕМЕН В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" ПОГЛЕД !

61

Анонимен

преди 11 години

ТОС НЕ ВЯРВА НА 90% ОТ ПРИКАЗКИТЕ СИ!!! УТОПИЯ!!!

60

избирател

преди 11 години

Като четеш драсканиците на другарите сякаш предния президент не беше Г.Първанов. Най-голямото недоразумение на т.н. преход. В момента излизат доказателства за помилване и даване на гражданство на престъпници. Това ли защитавате. Ако може когато плюете малко да помислите, защото г-н Плевнелиев е един достоен, образован и успял българин. А вашия *** Гоце е завършил история на БКП и нищо не е работил през живота си.

59

Анонимен

преди 11 години

На изборите си счупихте краката да бързате да гласувате за това недоразумение.Останалото го свърши ЦВ ЦВ.Е гордейте се сега!Станахте за смях.

58

Интересно??????????

преди 11 години

Защо момчетата са взели на почест?Заради това, че се напъва да мисли ?Или, че погледа му е зареян в близката далечина?

57

Душица

преди 11 години

Ама само какъв възел е отпарал!Дали жена му е връзвала вратовръзката?

56

Violetta

преди 11 години

Няма такъв поглед като на нашия президент. Вечно рееш се в небитието. Докъде ще я докара с държавните дела, не искам и да си помислям.

55

Рени Илиева

преди 11 години

На каква прозрачност държи Плевнелив? Ще кажеш че си няма представата за каква мафия и подкупи става въпрос в българския съд. Хайде-хайде , да не се прави на наивен. Вярно че има вид на такъв, но хората не пасат трева. Просто не ми е ясно какво цели с поредицата си от *** изказвания.

54

До 63

преди 11 години

Не си прав!Хили се като ***.

53

Горещо

преди 11 години

БТВ-новините: ФРАПИРАЩИ КОНФЛИКТИ НА ИНТЕРЕСИ. Над 100 000 / СТО ХИЛЯДИ/ са случаите констатирани от проверяващите. Кметове се проверяват / одит / от снахите си.Обществена поръчка се печели от жената на областния управител.Браво!Така трябва да се борим с кризата, симпатизанти на ГЕРБ, ГЕРБ, герб, герб.ТОЙ, ТОЙ, ТОЙ, ТОй, Той, той.МНОГО ПОЗДРАВИ НА ЦЯЛАТА му РОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 11 години

Ха дано, *** надали. Това не са ти няколко милиона ***, дето мълчат и си траят при всякакви своеволия на маститите и корумпирани съдилища. И хлябът и ножът е в господата и госпожи съдии, а гарван - гарвану око не вади. Мината е заложена още в Конституцията и всички вие чудесно знаете това.

51

Анонимен

преди 11 години

ако тия съдии са като тия дето ,,осъдиха,, Калинка Малинка,хич не ги избирайте.

50

....?

преди 11 години

......само на приказки....!?

49

Анонимен

преди 11 години

Ами по лесно е да купиш 500 делегати.Все пак криза е.

48

Gogo Pi4a

преди 11 години

Росица Чехлева се хили постоянно и прави гаф след гаф.Голямо шоу време е да забраним на неграмотната *** тоест 85% от народа да гласуват ,за да имаме свестни избори.

47

ББ

преди 11 години

Никога не съм си въобразявал , че ще имаме за президент някой нобелов лауреат , обаче и в най-мрачните си прогнози не съм предполагал , ча такъв карикатурен герой ще ни управлява. с една дума ***

46

Анонимен

преди 11 години

Евала Роска, отдвна чакаме прозрачност в съдебната мътилка!