32

Лудият

преди 11 години

3 часов сет или 3 часа закъснение? :D

31

уфффф

преди 11 години

спорите за една разпаднала се преди 16 години група...който се кефи на чичо Аксел да оди да го гледа,ако успее да го види де...защото ще ви трябват тапи за уши - той е бита карта вече и не може да пее ! още по-кофти е че в тази група няма и кой да свири отдавна...

30

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си пълен *** да даваш 120 кинта за тоя пенсионер дето една нота не може да пее вече

29

sevtus

преди 11 години

21, Жужубане - ако те чуе някой джаз меломан как му приравняваш музиката до хеви метъл, такъв шамар ще ти отпере зад врата, че ще се намериш там където пращаш другите, а именно - на село!

28

sdm

преди 11 години

Ден 1,там е истината,здрави модерни банди,не *** пенсии,като Гънс и Иги Поп

27

Зъл кебап

преди 11 години

По принцип се пише Слаш, но се изговаря Слеш. Както и Аксел е по-скоро Аксл :) .

26

dr. Lightman

преди 11 години

Напълно подкрепям коментари - 10, 12, 17, 19 и горещо съветвам другите, промитите мозъчета (slash lovers), да се поинтересуват първо, преди да говорят на изус. Името Guns N' Roses идва от обединяването на две банди - Hollywood Rose - Аxl Rose и Izzy Stradlin и LA Guns - Tracii Guns и Ole Beich. Това ясно показва, че името принадлежи на Axl и Izzy. Истинският гений е Axl. Всеки, които има малко ум в главата ще види и сравни музиката на двамата, като безспорно, ако има критерий изобщо за нещо, ще разбере, че Axl e освен музикално талантлив е и "talent manager" и съответно без него "магията Guns" нямаше да бъде възможна. Аз лично предпочитам Robin Finck пред Slash или Ashba. Има сумати и клипчета, които ясно показват как в момента Guns къртят, ама яко къртят. До 24 коментар - Within Temptation са единствените за теб защото, явно, живееш в някакъв въображаем приказен свят, а не на Земята :D

25

Анонимен

преди 11 години

До 15 и 16: СлАш се казва, не Слеш!

24

S

преди 11 години

muzikata koqto me motivira ..... tova sa G NR

23

Анонимен

преди 11 години

Аз пък няма ходя, щом не може да се пуши. Няма да вися 8 часа като наказана ученичка.

22

Иванов

преди 11 години

Аксел е украински еврейн ако не знаете

21

Анонимен

преди 11 години

Всички коментирате как няма да дадете пари за Guns е аз виждам отще около 10 други групи и отивам заради тях :) Истински фенове на Guns на баба ми хвърчилото ... Ако харесвате Guns харесвате Рок и Метъл - следователно има и други много добри групи изпълняващи тези стилове и през двата дена ... Да не говорим за множеството подгряващи, които понякога правят по - голямо шоу от хедлайнърите ... ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

20

Анонимен

преди 11 години

от тука единствените които стават за нещо са Within Temptation

19

до Зъл кебап

преди 11 години

Да но забравяш че Слаш е гений, докато Аксел не е :)

18

Анонимен

преди 11 години

само да се появи на сцената преди 12 часа

17

Жужубан

преди 11 години

Ей ама тука наистина трябва да се забрани на 80% от хората да пишат коментари ?!?!?! Ходете на село и си слушайте чалгата БРЕ ОРА !!! У градо има друга музика, която ВИЕ НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ И НОСИ РАЗЛИЧНИ ИМЕНА - РОК, ДЖАЗ, ХЕВИ МЕТЪЛ, И Т.Н...И Т.Н...МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА ОТ ЧАЛГАТА !!! МОЛЯ ВИ СЕ СЛУШАЙТЕ СИ Я И НЕ ЗАНИМВАЙТЕ ДРУГИТЕ !!!

16

Зъл кебап

преди 11 години

Някой продължават да мислят, че Слаш има основно влияние върху творчесетвото на Гънс. Да има, но след Аксел и Изи. Незаменим китарист е няма спор.

15

Анонимен

преди 11 години

Хм, а защо няма еднодневни билети, както беше 2010?

14

ахаха

преди 11 години

Пич, вземи се поинтересувай малко преди да говориш :)))) Гънс В МОМЕНТА пълнят О2 арена и стадиони на всякъде по света !!! Не са в оригинален състав от вече 16 годинки, малко късно е да им се сърдиш пхахахах Сърдитко петко празна му торбата ..... или по-скоро ще си седи вкъщи пред компа :)))) При положение че ще изпълнят всичките си хитове и билета вече е у мен, само остава да чакаме заветната дата :))

13

Абориген

преди 11 години

Within Temptation 1 час а Гънс 3 часа ...120 кинта да слушам тоя *** Аксел Роуз... *** подигравката....