10

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 12 години

ОПРЕДЕЛЕНО ДОБЪР ИЗБОР! ТОВА БЕШЕ НАЙ-ДОБРАТА КОРЕСПОНДЕНТКА В ГЕРМАНИЯ НА БНТ! ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЖУРНАЛИСТ И ПРОФЕСИОНАЛИСТ! ХАРЕСА МИ КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВЕНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ И ВЪЗПИТАТЕЛНИ ПРЕДАВАНИЯ ЗА ДЕЦАТА И ТИНЕЙДЖЪРИ!АЗ ПРЕПОРЪЧВАМ И ПОВЕЧЕ МУЗИКАЛНИ ПРЕДАВАНИЯ ЗА БЪЛГАРСКА МУЗИКА!

9

П

преди 12 години

Не се карайте ще Ви мине ...Считам за прекрасно да се въведат млади и нови хора във всички свери!!! С прозрачност или не казано е и е издаден УКАЗ !!

8

Чавес

преди 12 години

Тази Калинка на каква възраст е, че да има "дългогодишен стаж".....младичка ми се вижда.

7

Анонимен

преди 12 години

Тя имаше ли концепция и защо ли ник8ой гражданин не дочу нещо за този безупречен прозрачен избор на президента?Това доста ми прилича ,на нежеланието да се разкаже как се е появил първмият милион някой активен български милионер.Предполагам ,че мрази комунинстите както царя Костов Бок7о и всички останали гадини

6

Анонимен

преди 12 години

извинете, но коя е тя? поне една снимка може ли, защото така излиза, че напълно непознат за обществеността човек ще се грижи за някои наши интереси....

5

Анонимен

преди 12 години

КВО БЕ РАСИ, ЩЕ УВЕЛИЧАВАШ ТУРСКИТЕ САПУНКИ И НОВИНИТЕ НА ГАДЖАЛСКИ ЛИ БЕ АХМАК ПОМАШКИ?

4

войн

преди 12 години

***!

3

Санитар

преди 12 години

Яяяя, тоя се мислеше за клоун, докато беше в психодиспансера! А сега с костюм... ха!

2

Анонимен

преди 12 години

СЕМ ще удари Славчо, който разваля кампанията на Вожда

1

Анонимен

преди 12 години

Не е лошо първо да оправи семейството си , а после държавата!При толкова нисък процент на гласували и при 1200 000 (милион и двеста хиляди) мъртви души (цифрата е от снощните новини) , то как е избран за президент ??? Нали е ясно?