51

АННА

преди 12 години

Това е хубаво дело,но аз мисля,че който иска да посещава църква,да си стои в България.И ние в Габрово направихме първа копка на църква / два пъти/,но г-н Дончев замина за София и сегашната кметица забрави за нея.Какво да се прави-такава ни е съдбата на габровци.Всички ни забравят.Но идват избори и съм сигурна ,че щ е се сетят за нас,ни ние дали ще им отвърнем...

50

Анонимен

преди 12 години

G-da ot Dnes.bg nqmali da ima den v koio nqma da ni pokazvate gnasnaa dolna murenska fizionomiq na GRAMADNA PRAZNA KRATUNA pisnani se toq dago pokazvate prestanete

49

Анонимен

преди 12 години

Да но преди всичко българите тук имам нужда от нормален живот. Тогава и гастърбайтерите ще се върнат

48

Анонимен

преди 12 години

Започнаха предизборните обиколки , за съжаление с нашите пари .

47

Christov

преди 12 години

uraaaaaaaaaaaaaaaa, prirodno yavlenie - edin malko chist pone bg pop/taka izglejda na snimkata/ i oblechen bogato ot bg beden narod!!!!!!

46

Рихтер

преди 12 години

Попитали радио Ереван- защо сега в България има толкова много земетресения?Защото Българската земя се тресе защото вижда какви *** я управляват.

45

мупи

преди 12 години

Вижте това *** същество на заден план, с бяла брада и перчемце като на турче от *** махала, -това е министъра на културата.

44

Анонимен

преди 12 години

Попитали радио Ереван:- Защо вторичните трусове с епицентър в района на град Перник продължават?- Защото, когато посетил засегнатия район след първото земетресение, българският премиер Бойко Борисов забравил там телефона си на вибрация, отговорило радиото.

43

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов викнал вицепремиера Цветан Цветанов и го попитал:- Абе, Цецо! Ти мислил ли си къде ще ме погребете, като умра?- Амии... - почесал се Цветанов по главата - ще говоря с Вежди да те положим в Алеята на славата на централните гробища.- Абе, Цецо! - казал Борисов - там е много претъпкано, бе.Цветанов мислил, мислил и се оживил:- Добре бе, шефе, ще ти направим мавзолей като на Георги Димитров, за три дни ще го построим.- Абе, Цветанов, какви са тия комунистически глупости, дето ти идват на акъла, я бегай да мислиш.Върнал се след 3 часа вицепремиерът ухилен:- Готово, шефе, измислих го и го уредихме. Ще те погребем до Божи гроб в Йерусалим, на три метра от него. Е, ще ни струва 2 милиона евро, амааа нали е за теб.Борисов се потъркал по еднодневната брада, погледнал изкъсо Цветанов и казал:- Хм, верно, че сме на власт, ама два милиона не са ли много за две нощувки.

42

Анонимен

преди 12 години

Тиквата е пич. Всеки ден с неговите изказвания е смех. Компетентния по всичко пожарникар.Тикво, Але. И три пъти Ура за *** : Ура, Ура, Ура.

41

коко

преди 12 години

До г-н полицая,дето ни чете простотиитеОбадете се на тъщата ми и и кажете да не ми се сърди,защото не иска да ми се обади.Благодаря!

40

до 41

преди 12 години

е как бре, той ако не разбираот попски неща кой друг, нали той е Създателя, просто сега минава на проверка да види храмовете, в които неговите творения отправят молби към него за спасение на душите.

39

Демон

преди 12 години

А ти защо не вземеш да поработиш малко, вместо да си ходиш на екскурзии за държавна сметка! Народа е освирепял от глад, а ти си ходиш на разходки, лентички да режеш! Нямаш ли поне малко срам!!!

38

коко

преди 12 години

Някои хора се крият чак в Португалия да не си плащат...Но ние ги намираме!коко-враг на враговете

37

Анонимен

преди 12 години

Това е то да си премиер - имаш право на дипломатическа поща. Аз в самолета и джобно ножче не мога да пренеса, а бат`Бойко какви големи ножици носи. И добре, че е така. Те за него са като ония инхалатори за асматиците. Ще рече, човекът, да резне лента, а ножиците ги няма. Ха, търси лекар по тия чужбини.А, ако сме сериозни, направено е нещо добро. Не съм вярващ, но не мога да не приветствам такива дела.

36

т

преди 12 години

Браво! Поне един премиер за последните 20+ години да е на място и да строи вместо да руши. и винаги ще има хора които не искат България да върви напред.... няма смисъл да ги коментираме изобщо.

35

???

преди 12 години

Ima li video na horata, "zajavili gotovnost da se varnat v BG"??? Vazmojno e da ima takiva - ot Protugalia i Ispania mnogo se vrastat, zastoto tam niama rabota... NO VSICHKI tarsiat otnovo rabota v chujbina.A na srestite na BB s balgari v Evropa, taka ili inache otivat hora, koito "ne protivorechat i zadavat lesni vaprosi" - zitat ot pokana za takava sresta, poluchena ot slujiteli na BG-posolstvo.

34

а

преди 12 години

Брей, този и от попски неща разбирал!

33

Охранител

преди 12 години

Няма ножиза, защото в Португалия, няма такива практики...

32

Гражданин

преди 12 години

Да имало хората да се молят, като стане въпрос за Храм на Мюслюманите не може това да не е Турция, не знам си какво да бе добре, че сме толерантни...