12

БАЧКАТОР

преди 11 години

За над 50 престъпления полицаите го регистрирали само . Кефете се на демокрацията и европейските ценности

11

BULGERIAN

преди 11 години

MAI SA NI BILI MALKO 500 GODINI DOKOGA HTE SI MALCHIM KATO K...I ZA VSICHKO OSAZNAITE SE NAI POSLE XORA

10

Потресен

преди 11 години

Защо като задържат полицаите такива *** не ги Размазват и осакатяват.... може ли на 21 години с 50 регистрации за грабейи и всичко останало... до кога така ???докато не извъши убийство ли ??? Направо ми се Повдига от такива НОВИНИ... никакви права за такива гнусни ТВАРИ... да ги Размазват от Бой...

9

Анонимен

преди 11 години

Mngo bogati hora breh..

8

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ПОЛИЦИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ .тОВА ГО ЗНАЕ И ПРЕСТЪПНИКА И "РАБОТИ" НЕОБЕСПОКОЯВАН СТИГА ДО 50 КРАЖБИ.ХВАЩАТ ГО ПУСКАТ ГО.НЕКА ДА СТРЕСИРА ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ НА ТОЗИ МРЪСЕН КУЧЕШКИ ГРАД."НИЕ СМЕ С КОЛИ И ОХРАНА В ЗАТВОРЕНИ КОМПЛЕКСИ ТАКА .ЧЕ КВО НИ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕН ЧОВЕК".

7

краси

преди 11 години

Не е виновен ***!Българските следователи,прокурори,съдии и МВР са виновни!!!Един български Пиночет е необходим на РБ!Всички от гореизброените са за разстрел!А избирателите да ходят на избори,когато има и да мислят преди това-защото турците са като стадо и гласуват под строй,*** мръсни неграмотни също ги купуват!Един народ живее толкова добре колкото е средното умствено ниво на избирателите!!

6

Анонимен

преди 11 години

Всички затвори трябва да се превърнат в място където работиш, за да те хранят. Този ще го вкарат в затвора и ще му плащаме всеки ден да го хранят. Да ги пуснат на пазара с цена 1 лев на час и да вършат хамалска работа където няма много какво да се сбърка. И разбира се ще си ходят с надзиратели. Много строителни фирми биха ги наели.

5

Българин

преди 11 години

2 - Днес.бг никога няма да напишат, че е ***, ама няма и нужда - то се подразбира. Затова и са го пускали отново и отново след всяко престъпление, и само са го "регистрирали", защото на *** му е част от "етнокултурните особености" да краде, граби и пребива хора !!! През почти цялата история на Европа в Новото време *** зараза е била планомерно изтрибвана, а ние и в затвора не смеем да ги вкарваме, да не би да писнат, че ги "дискриминираме", затова сме на тоя хал !!!

4

Българин

преди 11 години

Така и не мога да разбера какво означава странното "наказание" "Регистрация" за кражба и грабеж ??? В Наказателния кодекс много ясно е описано какви са наказанията за такива престъпления - ЗАТВОР !!! Самият факт, че тояй *** след 50 извършени престъпления е на свобода, вече е достатъчно основание потърпевшите да съдят ДЪРЖАВАТА - заради това, че институциите са оставили на свобода ***, който по закон трябва да е в затвора.... или по-право щеше да е основание, ако бяхме нормална държава !!!!

3

Анонимен

преди 11 години

do 2 poznah iiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa, ama kvo 6te stava sled 72 4asa s nego. dano mu se zaradvat v zatvora, 4e da nemoje da sedne mnoogo dylgo vreme.

2

Анонимен

преди 11 години

Кой ще познае етноса? Хайдеее народеее, предполагайте смело

1

Анонимен

преди 11 години

Тоя да се разстреля,непоправим е!