64

dsdas

преди 11 години

Дано сега не започнат да си пускат чалга от Вибокс по рейсовете, че ще започна да ритам накрая...

63

Vittorio

преди 11 години

100% съм сигурен, че във Истанбул имат отдавна Wi Fi в градският си транспорт. Там няма кой да руши и да чупи както ние си го правим в родна България!

62

Анонимен

преди 11 години

Това е хубаво и на спирките да сложат рутери от виваком още по-добре макар, че Бай *** ще ги потроши най-вероятно. А за автобусите и пътищата мрънкайте на отговорните.

61

Анонимен

преди 11 години

*** ли сте или на такива се правите ?!?!?Случайно това да е инициатива на Софийска община, че да пишете простотии от сорта на "оправете си автобусите..." дрън, дрън.Това е инициатива на Виваком.Интернета в автобуса няма нищо общо с автобуса. Ама злобни кухи тикви като вас не могат да го проумеят. Винаги някой ще се намери да обвинява целия свят за мизерното си съществуване...

60

Анонимен

преди 11 години

74Бас хващам, че или нямаш път по тази линия или си някой технологичен инвалид и не знаеш що е това телефон с интернет.Аман от такива злобни *** като теб. Хората се опитват да направят нещо и винаги ще се намери някой като теб.

59

Няма Фъндък

преди 11 години

На гол тумбак чифте пищови!Скапани улици, трагичен транспорт, но с интернет!Тези майтап ли си прават?!

58

До 72

преди 11 години

Брат, смени си дилъра хахаха и си повиши ти интернет културата, работя в интернет провайдер, и винаги съм се чудел, защо моя ше плаща пари на ITD Network за интернет. Утре като ида на работа ще му кажа, че е много тъпо копелеи, че интернета е безплатен... да спре да се набутва човека :):)

57

до 72

преди 11 години

И доставчиците плащат за "международното оборудване", така че не е точно така, както обясняваш :)

56

Анонимен

преди 11 години

СКГТ да помислят първо за смяна на изгнилите си рейсове, в които не можеш да отвориш прозореца лятото на 35 градуса

55

AZENKENA

преди 11 години

Ти да видиш... Всичката мара втасала, та чак интернет - аман от безумщини. Сложете климатици за лятото и парно за зимата в тея градски кочини бе. Последното нещо което ще ползвам в градски автобус е интернет. Просто няма да имам време от псувни по адрес на градския транспорт. Интернет в градския рейс - боже на кое изкукуригало ЮПИ ми дойде тая безмозъчна идея.

54

111

преди 11 години

Ами това за автобус 111 си е направо необходимост. От Люлин до Младост си отива половин работен ден. ;)

53

Анонимен

преди 11 години

Вече в автобусите на Юнион-Ивкони има безплатен интернет. Не знам дали е във всички автобуси, но по линията София - Свищов има. Няма парола, но все пак се обадете на шофьора да включи рутера, че по време на престой го изключват и може да е забравил.Много е гот. Три и половина часа пътуване минават неусетно. Дано да стане по всички линии в цялата страна.

52

Ивайло Горанов

преди 11 години

Безплатен - добре, хубаво. В метрото в София защо го премахнаха ? Нима си мислите, че влиза някой, и си плаща 1 лв за да ползва интернет ? Това са глупости. Няма такова нещо като безплатно!

51

СГТ

преди 11 години

Aбе да не рекламират турския градски транспорт и линията Истанбул - Анкара номер 111.Баси снимката.... ейй не прокопсахте dnes.bg майко, че простотия бичите всеки ден. Кога ще ви гръмнат бре?

50

Адам Смит

преди 11 години

А идеята за нет в автобуса не е лоша но първо трябва да се сменят самите автобуси. Аз лично не бих разкарвал лаптоп сред мръсотията и вибрациите в старите автобуси. По линия 111 се движат автобуси, които са оотносително нови. Разбира се, татарските унтерменшери винаги ще са недоволни :)

49

mlad6ito

преди 11 години

трябва ли да се радвам на тая промоция?! съвсем в скоро време навсякъде ще има безплатен нет без парола, не че сега си плащам, де.

48

Анонимен

преди 11 години

Da shte e bezplaten, no shte ima parola !

47

Пъзел

преди 11 години

Това е подарък за малцинствата които се возят в 111.Сядаш отваряш лаптопа, свършваш си работа и слизаш.С теб слизат няколко цветнокожи.После пак си купуваш лаптоп :)

46

M

преди 11 години

Явно, че е алтернатива за общината. Така и така скоро няма да видим нови автобуси.

45

something

преди 11 години

Безплатен обяд няма:) Безплатен нет- да да, ти като дупчиш билет, не плащаш ли ? вярно има и авантаджии, но като цяло