7

Демон

преди 11 години

Не мислете италианците, те ще се оправят, защото са богати. Я по добре кажете какво нашето правителство е направило за нашите пострадали от нашето земетресение? Според мен - нищо. Раздадоха по 300 лева за Бог да прости и толкоз. Пострадалите да лапат мухите. То същото стана и с пострадалите от наводнението. Сега ще съберат малко пари от дарения, после ще откраднат парите, а пострадалите да се оправят кой както може. Това е положението!!!

6

Хакунаматата

преди 11 години

Истински знак на солидарност щеше да бъде даряването на 10 милиона евро, които похарчиха за парада, на пострадалите от земетресенията!!!

5

Анонимен

преди 11 години

До2 И какво им е силното ,корупцията и мафията им ли ? Защо не бръкнеш из италианските сайтове и да видиш какво е срутено ,зарежи църквите от 17 век Поне 95 % от всичко паднало е НОВО ,фабрики ,магазини и какво ли не .До момнета за загубени поне 60 000 работни места ,представи си колко са падналите фабрики .А и не разбрах ,след ката самите жабари ни считат за *** ,ти защо ги защитаваш .Слагайте колкото си искате минуси ,но това е истината за Жабаристан .

4

Анонимен

преди 11 години

***,ти си голямо КУ-КУ

3

Анонимен

преди 11 години

***,ти си голямо КУ-КУ

2

Анонимен

преди 11 години

Няма как да не ги тресе повече ,просто да си вдигнат стандартите ,че за 5 години това е втора трагедия.Имаше и вили до Помпеи така ,че за мен те просто не мислят в преспектива ,а за в момента и оттам са последствията.

1

Алов

преди 11 години

Защо заради някви си 17 мъртви си развалят празника. Да им сложат по една китка зад ухото на почиващите и по едно хоро до тях да припнат за празника и за душите им.