9

Съвет по повод 8

преди 11 години

Майката е единствена и следователно трябва да е безценна.Но ако ви се случи *** по характер да ви е майка, бягайте далеч! Защото и вашият живот е единствен.Бог да прости мъртвите. Но докато сме на този свят, да не пренасяме себе си в безмислена жертва.

8

Вие поменавате

преди 11 години

и тези, които няма кой да помене. Присъединявам се, това е човешко.Преди малко чух как една "майка" прокле единственото си дете (вече пораснал човек). Пожела му да умре дано. Причината? Помолил я да затвори врата ли, прозорец ли, не разбрах, защото му било студено и кашлял. Тя беснееше, защото й е повишил тон. Погнусих се. Човек ли е тази майка? Не се очудвам, че му е провалила някои неща в личния живот, тя се хвали с това. А той стои при нея, защото била с високо кръвно и трябвало да я гледа!

7

До djani

преди 11 години

Много е травмиращо даже, с тълпите побеснели шофьори край Орландовци. По обед 1 едва не ни закла с брадва заради забележка, че ни засече. Така и не стигнах до гроба на майка ми - трябваше да се спася с пълна газ. Там има камери, дано го арестуват селяка див!!!

6

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости починалите ни близки, а също и онези, които няма кой да помене.

5

Гост

преди 11 години

Не знам по другите гробища как е,но Бакърена-ни да си умрял,ни да си жив!От метрото в Обеля има едно блато,през което трябва да минеш,за да отидеш до гробищата.Това е винаги,когато има дъжд.Чие задължение е,да се посипе една пътека,да не газят хората калта-на Фандъкова,на местния кмет-не знам кой е или на гробищни паркове?!Безобразие!Подигравка с хората,възрастни и по-млади.Вижте гробищата в чужбина-като градини са.А на Бакърена-в по-новата част,нито дърво,нито цвете,бурен до бурен и кал.....

4

djani

преди 11 години

Да почитаме предците си, за да ни почетат и нас до време. Да не забравяме, че всички сме пътници с еднопосочен билет. И гледайки тълпите женички, суетящи се около гробовете, смятам, че именно те са носители на свещенните традиции, с усета си за духовност и преходност. В задушниците няма нищо травмиращо. Починалите заслужават този знак на уважение и любов. Да бъдем по-духовни, добри и мъдри!

3

TZVETANA

преди 11 години

GOSPOD DA VI PROSTI I BLAGOSLOVI NA DRUGIQ SVQT. EDIN DEN NIE SHTE VI SRESHTNEM, NO DO TOGAVA PO4IVAITE V MIR.

2

Веселин

преди 11 години

БОГ да прости на нашите близки,няма ги вече между нас-но душите им са ТУК- и докато ги помним те ще са живи .

1

ej

преди 11 години

PES4E ko staa po onq svqt? pozdravi ot ... onui mqsto, prokletoto, aide i sys zdrave , ne znam dali ti trqbva tam!!!