66

Читател

преди 11 години

С тоя съботен *** май искате да ни кажете нещо, ама ние ни разбираме подтекста! Българи, отдайте почит на героите, а не на днешните дрисльовци, които си бършат *** с американското знаме! /много добра идея, между другото/

65

Анонимен

преди 11 години

Не моа разбера психясалата психика на афтора на матряла... И що се е пънАл да пише простотии ?

64

Стани юнак балкански

преди 11 години

Стани, Ботев, да гръмнеш няколко ***!

63

Принц Алберт

преди 11 години

До "софиянеца" 68 - Селянче неграмотно и компрексирано, написаното няма как да отговаря на истината, защото с такава заплата най-много да си палтиш 2 вечери в обикновено хотелче в Монако и да ядеш дюнер кебап, ама от другата страна на границата, във Франция. Научи българския език, научи дори елементарното правило, че `когото` се използва за хора, а не за хайвер, разврат и други сънувани от тебе неща и тогава пиши! И не мисли, че някой ти вярва, още по-малко разни кукли! Пикльо!

62

Анонимен

преди 11 години

do sofianec mamati gladna da *** piy si hapovete i liagay

61

до 68

преди 11 години

Момко, това дето си го написал , говори какъв комплексар си.Заплатата която си посочил не е дори на средно управленско ниво.Няма да ти стигне за добър хотел в Монако, да не говорим за нощен живот, скъпи гурме ресторанти и удоволствия.Наемът който си написал сигурно съществъва в мечтите ти, но само там...И да те светна, че Монако е леко западнал в сравнение с преди години, когато беше модерно да кажеш, че си бил там.Има много по-престижни дестинации, но ти няма как да ги знаеш.

60

Анонимен

преди 11 години

Явно с Уорлик заедно ще водят прайда! Току виж посланникът му организирал турне в щатите...

59

до 68

преди 11 години

Дори да е вярно (в което ме съмнява) искам да те питам: КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА НАС ТОВА. Като си такъв туз за какъвто се представяш, защо влизаш във форума да пишеш, ами не си живееш живота? Като се замисля може и сам да си отговоря: Имаш някакви комплекси и се опитваш да ги избиеш. Е тогава не можем да ти се сърдим. Лично според мен е по-добре да си избиваш комплексите във форума вместо да вървиш по улицата и да биеш хората (както правят някои). Поне не пречиш на никого и не нараняваш никого.

58

Анонимен

преди 11 години

Най - *** сайт! Всяка Събота задължително се пише за *** и на индекса трябва да стои снимка на ***. Пожелавам на редактора децета да се омъжат/оженат за *** като толкова иска да се говори и пише само за ***.

57

до Софиянец

преди 11 години

Ела при кака, да ти изпапка паричките

56

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ДНЕС.БГ, КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА ПУБЛИКУВАТЕ ПОДОБНО ПОВРЪЩАНО. нЕ СИ ЛИ ЛИЧИ ОТ КОВЕНТАРИТЕ, ЧЕ ОСВЕН ПЛЮЕНЕ ДРУГО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ. И НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ КАТО ВЛИЗАМ ТУК ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА РЕКЛАМНИТЕ БАНЕРИ - ХИЧ НЕ МИ ПУКА.

55

уеле

преди 11 години

ОТВРАТ

54

Ало 68

преди 11 години

Ало мъжки пий си хаповете бе ,човек какви са тия мечти, химери кой те знае какъв си *** селски ,живеещ в някой сУфийско предградие ,аре марш към аптеката

53

Анонимен

преди 11 години

Вижте му рокличката и се сетете кой му плаща да прави тоя карнавал.

52

Хайнрих Химлер

преди 11 години

Тоя *** с хамериканско знаме е пръв пациент за SPA процедурата" прочистване на дихателните пътища с газ" и след нея "солариум" в пещите на Заксенхаузен.

51

тихата_стъпка

преди 11 години

Подкрепям ФАШИСТ, мисля че е време да ги вкараме "под душовете".

50

ФАШИСТ

преди 11 години

всички на куб и ги чакам в аушвиц

49

Аз

преди 11 години

Гъзис +хамериканското знаме. Няма по-добра комбинация.

48

Форест

преди 11 години

Хора, не искам такива новини! Спрете се! Още повече подобни снимки...

47

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия ****али бе!