31

kireza

преди 12 години

ТРАЙ КОНЙО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА.....Нашите бандити ще изтърват кьоравото,как ли пък не.....Както казва Петко Бочаров "ДА АМА НЕ".......:)))))))))))))

30

Levchev

преди 12 години

az zatui minah na prepaid card skype - nai-eftinata tarifa v sveta e.

29

!!!!!

преди 12 години

2014 най-късно 2015 ще си цункате приходите от Роуминг в ЕС и ЯКО ЩЕ ВИ БИЯТ ПРЕЗ ПРЪСТИТЕ за ... хайде да не обяснявам за какво.

28

!!!!!

преди 12 години

KR(aliv)S-ето много на дребно хвърляте прах в очите на хората. Нещо да кажете за премахване на роуминг-а. Докато се натуткате да се опитате да намалите цените ЕС ще забрани роуминг-а между държавите членки и ще трябва да ви закрият щото евро пазара ще ви върши работата т.е. ще регулира цените. Квато държавата такива операторите такъв и регулатора. Колко процента от антените им били незаконни че не разбрах и кой пропуснал да ги санкционира толкова години?

27

до ozi mozzy

преди 12 години

Там да си изгниеш, в гнусната чужбина, да робуваш цял живот, да те мачкат и дискриминират, да се чувставаш винаги потиснат и мачкан и никога повече не стъпвай в майка България, ние нямаме нужда от родиноотстъпници! Емигранти, стойте си там вие сте чужди и нежелани повече тук! По-добре да остнем 1 милион, но чисти за една свята република! А на онезо, които измениха на Майка България пожелавам като легнатна смъртното ложе да няма кой ръката да им държи да няма кой една свещ да им запали!!КАЗАХ!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Още не мога да забравя мтел навремето как режеха глави с 2,20лв. за минута. Такива сметки съм плащал че като си спомня само сърцето ми се къса , мошенници.

25

Професора

преди 12 години

С това съотношение в България на заплати спрямо сметки за телефон се чудя как още не сме развили телепатия.

24

Справедлив

преди 12 години

Не подписвайте срочни договори ! Чакайте.

23

...

преди 12 години

Какви 38 ст и 30 ст, аз говоря на 24ст към вси1ки оператори. Нещо са ви минали май.Както и да е няма да поевтинее за крайния потребител 100%, работих в една от компаниите и това няма да се случи

22

ozi mozzy

преди 12 години

АЛОООО КАКЪВ Е ТОЯ РОМИНГ 6 ЛЕВА!!!!!! ХОРА РОМИНГА НА БГ ОПЕРАТОТИТЕ Е 6 ЛЕВА НА МИНУТА!!!! Интернет GPRS Е 2 ЛЕВА НА 100 КБ.КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА!!!!!ЕЛАТЕ В АВСТРАЛИЯ И ЩЕ ПАДНЕТЕ. БГ КАРТАТА ЩЕ Я ИЗХВЪРЛЯ. ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МИ НЯМА ДА ПОЛЗВАМ БГ ОПЕРАТОР!! УРА!

21

kotarak

преди 12 години

01.07.2010г. свалиха цените на едро и коментара беше, че ще се отрази и на дребно. В края на 2011 пак имаше сваляне на едро. Но до ден днешен такова нещо не се случва с цените на дребно.Това е цената на прима парти 0,83лв./мин.А тия на абонамент от години си е 0,32лв./мин. Така, че само се пишат и говорят глупости.....

20

Чиновник

преди 12 години

до КаменОчевидно често ядеш бой, заради глупавото си поведение и това те озлобява. На мен хич не ми дреме за теб и нещата, за които се чудиш.

19

Анонимен

преди 12 години

до 11 "Значи сега мобилните оператори ще трябва да уволнят 30-40% от служителите"---Откъде накъде? Мобилните оператори правят луди пари. Ако уволняват служители, то причината няма да е понеже не могат да им плащат, а понеже просто са АЛЧНИ и искат да продължат да печелят луди пари (вместо нормални пари).

18

пепе

преди 12 години

Прваилно се говори за ЦЕНИ НА ЕДРО. Колкото до цените на дребно, дори да поевтинеят Просто мобилният оператор ще ви нахендри с 8000 (неизговоряеми) "безплатни" минути и абонаментът си остава същия или по-висок от сега!

17

Анонимен

преди 12 години

...след месец цената на едро ще падне от 13 стотинки до 5,5 стотинки за минута...а цената на дребно от 38ст. на 30ст.

16

Камен до 16

преди 12 години

Чудя се дали ако бях на една ръка разстояние от теб щеше да паднеш от крака на врат или щеше да се опиташ да полетиш!

15

Анонимен

преди 12 години

Такааа, а сега да видим как това ще се отрази на цената за потребителите.

14

Чиновник

преди 12 години

до КаменНе, не са мошенници, а просто се възползват от мързела и глупостта на такива като теб, които ви мързи да четете. Ако си беше прочел условията, щеше да знаеш, че отчитането е на минута.

13

Камен

преди 12 години

13 стотинки ли ? Къде има такава тарифа бе? Аз бях на сметка и плащах най-малко 29 стотинки на минута,сега съм на предплатена и преди няколко дена засякох- говорих 4 секунди и ми взеха 95 стотинки от лимита. М О Ш Е Н И Ц И друго не мога да кажа.

12

Най- големия

преди 12 години

до 8Ти като нямаш мнение, трай и не се заяждай с хората.