82

Анонимен

преди 11 години

Bravo Gri6ata otpadna mnogo majki

81

123

преди 11 години

Наистина не разбираш от тенис...

80

Анонимен

преди 11 години

Не, че разбирам от тенис но трябва да се понапомпа малко. Надал ще му счупи раката на канадска хахах

79

Ганьо

преди 11 години

Григор Димитров има техниката да играч от първите 20 в света, както казаха коментаторите от Евроспорт. Трябва да поработи върху физическата подготовка и психологическата настройка. Бекхендът, който обикновено е проблемен напоследък, вчера беше на много добро ниво, може би защото играеше с повече топспин. Форхендът и сервисът са супер. Всичко става с упортост и постоянство.

78

Гришо

преди 11 години

Мачкай,Пиронкоооооо !!!!!

77

прасчо

преди 11 години

Истината е една,в техническо отношение Григор е на световно ниво,но физически,ментално и тактически има още много да учи.Евала за мъжкото поведение,но /това е лично мнение/,това е още 2-ри кръг на Роланд Гарос все пак,как да върви напред,ако умората е още в началото....

76

Венелин

преди 11 години

Не знам кой му води физическата подготовка, но така няма да стане. Същата история и в Австралия...За да върви нагоре трябва да може да играе по 4-5 часа при максимално натоварване! Иначе е до тук. Никой от десетката, да не кажа от първата стотица няма да легне сам затова, че Григор е тръгнал да го бие - напротив, ще се бори до последни сили.В тази федерация и в България изобщо няма ли кондиционни специалисти?

75

catenaccio

преди 11 години

гледах мача и мога да кажа едно голямо БРАВО на Григор!буквално на един крак доигра мача и успя да спечели невероятни точки, дори и геймове при положение, че след първата крампа лазеше по корта и помислих, че няма да хване ракета в следващите година-двеза плюещите - застанете на отворено пространство и започнете да храчите нагоре. успех!

74

Анонимен

преди 11 години

Тука хората яко избиват комплекси :)) Истината е, че едно е да цъкаш като мишчица по клавиатурата и да сипеш обиди, друго е да си на корта и да те гледат милиони хора по целия свят! Пък без значение спечелил или загубил... Фактът, че е стигнал до там, говори много сам по себе си! Успех, Гришо! Не обръщай внимание на мишките, нормалните хора са повече!

73

BG

преди 11 години

Открай време българите са недоволни от всеки и от всичко.И най- вече сме специалисти по всичко.Такава игра показа Гришо, такъв талант,такава борбеност...Възхищавам се от такива хора.Пожелавам му успех.Григоре, гордея се с теб!

72

west

преди 11 години

Гришо е единствения тенисист,на който кариерата му вместо нагоре,се развива надолу.

71

Aнонимен

преди 11 години

Играли паднали толкова ! Какво ви късае вас !Защо всички сте ги загледали ? Те са проходили на кортовете играят от години , родитлите им са дали мило и драго за да тренират (корта за един час игра го дават под наем за 15 лева , тренер още минимум 30 лева....).Ето така се развива спорта по време на демокрация.Ако нещата бяха по различни нямаше само двама човека да ни престяват !Браво на семействата помогнали да стигнат дотук ! Играйте с хъс и не слушаите простаци, които завиждат

70

Фен

преди 11 години

МАЧКАЙ ДРИШООООО !!!!

69

тенисиста

преди 11 години

То бива простащина, ама чак пък толкова!!! *** се с Пиронковата пак! Толкова ли са *** треньорите им, че ги пускат и на двойки, не си вижда Гришо тънките пирончета, ами седнал да играе и по двойки! Няма акумулатори и за тази двойна игра. Какво иска в крайна сметка и той сам може би не знае! Да си играе на сингли и толкоз, с тази физическа подготовка става за смях вече...

68

WASILISQNISEVROPA

преди 11 години

DANO PREJIVEQ PONE OSCHTE VEDNAJ EMOCIITE OT 1994...AMA NADALI....

67

до 78

преди 11 години

Продължавай да се гордееш. Аз хамалски спортове не уважавам. Ти може и на мазни борби да се кефиш. Ако Гришо е *** по твоята скала, не знам къде се слагаш по нея.

66

до 78

преди 11 години

Да ти кажа честно с Боевски съм се гордял защото стана олимпийски шампион и счупи световния рекорд в неговата категория тогава. С този хасковлийски *** да се гордея че е достигнал втори кръг или че е в топ 80 на света?....*** жалката история!

65

Анонимен

преди 11 години

Много ви бърка в задниците Гришо, ама много!!! То бива завист и преднамерено оплюване, бива, ама бивол за мезе не бива. Искрено се радвах на играта му и на представянето, има дух и не отстъпва на най-големите. Радвам се, че имаме българин в стотицата! На който му е малко, да излиза на корта и да го задмине.Големи нации с много пари нямат състезатели в стотицата. С Гълъбин Боевски ли да се гордеем? С Багата?

64

до 74

преди 11 години

Иначе за страхлиув не е удачно да ме наричаш, че само ей такива хюмненца по нета се правят на отворени, а на срещи никви ги няма. Идвааш лиии ...да ти....да хванем басаааа????

63

до 74

преди 11 години

Кайсиева Градина Град Варна! Говори ли ти нещо? Да дойдеш в квартала да хванем бас за Фрищо ли? Обещавам в едно заведение да те посрещна достойно с камери и сервитьорки за да не ти бяга баса запечатан на камерите и да ти е добре с обслужването на сервитьорките. Кога идваш? Чакам те!