226

Анонимен

преди 11 години

Тони Димитрова е българска певица, родена като Спържа Димитрова Петкова. на 10 януари 1963 г. в гр. Бургас, но едва през 1977 година заживява там. Преди това израства в с. Звездец (родното място на баща ѝ), след това в Сливен. Баща ѝ е военен, майка ѝ учителка; има и брат с 4 години по-възрастен от нея. Сменя името си от Спържа на Антоанета в прогимназията, поради подигравки от съучениците й по нейн адрес.

225

Анонимен

преди 11 години

БРАВО ако бях до кабелите и аз щях да ги дръпна! Тази пее една и съща песен от 20г. !

224

W__ZY

преди 11 години

NALI BOIKO TRQBVA DA SE RAZBERE 4E PRISTIGA SQ MOLQVI SE APLODISMENTI TOVA ONOVA,E FACKKK THATTTT BITCHHH I KAK VARVI KAM PEVICATA MNOGO GOLEMM -WATER GUN,OH MY GOD,TONY LOOK AT HER BUTT!TUNENCHI

223

mnogo prost

преди 11 години

lle llle mnogo si gladak e boiko TAPUNGER

222

вов

преди 11 години

този хептен изкукурига хахахахахаааа

221

Хуан Минглу

преди 11 години

Леле леле *** смешника... Леле само като си го представя как седи като мисир в Брюксел и повтаря това, което му кажат... Заради него вече в Европа за българите вече убедително мислят, че са *** и ***...

220

catenaccio

преди 11 години

На организирана специално за случая пресконференция председателят на БОК Стефка Костадинова и треньорът на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева обявиха пред журналистите, че на олимпийските игри в Лондон нашият ансамбъл няма да изпълнява съчетанието си с ленти по простата причина, че лентите са нарязани.

219

Анонимен

преди 11 години

Най-обичам като се върна вечер уморен от работа да седна пред телевизора и да гледам Бат Бойко с голямата ножица как реже и последните надежди на БКП/БСП да се върне във власта на малки и много красиви лентички! А от този репортаж видях даже 3 ножици, така че дупе да им е яко на бесепарските комунисти!

218

...

преди 11 години

Е, тя Тони трябваше да му каже: "Борисов, ама ти тука ли си, чакай да си изпея песента, пък после ще режеш ленти..." Мани, мани фарс където и да отиде тоя човек!

217

до 240 Силвия

преди 11 години

:)))) смея се искрено....На подобен пост не е сам човек има поне още 30 души екип. Екипът трябва да е от читави хора, на част от които точно това им е задължението да не допускат подобни гафове. Проблемът на г-н Борисов е, че не знае как да си подбере екип..... всъщност такова е и управлението ако забелязвате...

216

Царя е гол,

преди 11 години

в съвременен вариант, Вижте премиера е *** мутра

215

666! СУПЕР...

преди 11 години

....МАЛЛИЙЙ ТОЯ РАЗДАДЕ ТРИ НОЖИЦИ ...ТРИ *** ДА РЕЖАТ...Е ТОВА ВЕЧЕ Е БОЛЕСНО СААСТОЯНИЕ БРАТИА БУЛГАРИ...!

214

Анонимен

преди 11 години

"Ела да те......." Какво ще я .....

213

Анонимен

преди 11 години

този запис ми напомни за старото време на мутрите. само анцунг му липсва. адидас

212

Силвия

преди 11 години

До 236-вярно се изразявате-много са ЧЕРВЕНИТЕ,като *** лазят по всички статии и от негодуване изразяват неточно мнение.Е какво толкова,че бат Бойко е помислил,че е на запис музиката-той човекът има хиляди проблема на главата си-къде-къде по-важни...Да е жива и здрава Тони Димитрова-тя поне е истински ведър и неподправен човек.

211

WASILISQMISEVROPA

преди 11 години

DARJI SE KATO TODOR JIVKOV....SAMO DETO TOGAVA JIVOTAT V BG BESCHE RAI A SEGA E AD....

210

КРАС

преди 11 години

ШОУТО НА СЛАВИ ДА ЯДЕ РЯПА ПРЕД ШОУТО НА БОРИСОВ.

209

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах НА КОЕ МУ ПЛЯСКАХА?! Че се изложи яко ли? И след като се изложи като селянин, продължи да се излага - "само е ся да свършим и ше я изслушаме..."И пак му пляскат.БЕЗ КОМЕНТАР.То верно че Тони Димитрова пее като недобито псе, ама все пак...

208

До 234

преди 11 години

Пишман демУкрати, отбедро, чичин.

207

Анонимен

преди 11 години

4 9 до 123 преди 1 часИмам усещане, че Тодор Живков е възкръснал. --------- Тодор живков беше *** ***, но нямаше тази мания за самоизтъкване.