144

madgi

преди 11 години

go go go sofi,no s drug toalet i bez botu6i.s edna krasiva balgarska narodno-disko pesen 6te obere6 to4kite.ima6 straxoten glas.az viarvam v teb.6to se otnasia do gospodata deto komentirat proizxoda ti 6te im kaja slednoto-nau4ete se da obi4ate balgarskoto,koito se bori za balgaria e balgarin,niama zna4enie dali e rom,musulmanin i evrein.nie sme balgari,rodeni na balgarska zemia.balgarin da se nari4am parva radost e za mene.

143

Томас

преди 11 години

аз не искам тази да ни представя - ние сме Българска държава

142

диваци

преди 11 години

ами що не се явихте на конкурска с песни като : "Стоян на мама думаше ","Вино пия,вино и ракия" и незнам си кви още песни , и до полуфинал нямаше да стигнем ,ами можеше направо да изгоним публиката от залата !

141

М.У.

преди 11 години

по-добро е наистина да се откажем от тоя и без това *** конкурс, особено ако искат догодина да ни представи например Кондьо, щото Софка *** вече ни представи достойно като *** държава

140

Анонимен

преди 11 години

Ако в следващата една година Дражко Чайчето се подложи на строга диета, следващото участие на България в смешния фарс помпозно наречен Евровизия, може да излезе и по-евтинко на окъсания данъкоплатски джобец! А за да е сигурно, че България няма да спечели нека още сега подготвят оркестър "Кристали" за панаира в Швеция, може и Софчето пак да отиде, така или иначе е била вокалистка в оркестърчето.

139

браво Софче

преди 11 години

Българите ако имаха кадърен изпълнител щяха да пратят него , това че ти отиде там доказва ,че българите нямат певци ! И не си само ти човек от *** произход ,който превъзхожда бъргарите : проф.Чирков,Иво Папазов,Ивайло Маринов,Серафим Тодоров,Краси Балъков и много други !

138

Анонимен

преди 11 години

айде стига с *** номера.

137

Анонимен

преди 11 години

Догодина ще ни представя Илиян или Амет или Джони. Само култови певци:)

136

Жена

преди 11 години

Тя може да иска,но ние не щем.Стига толкова излагации!

135

Асан

преди 11 години

Тук все повече ще става гето - социално гето, гето на не-мислещите, гето на не-възпитаните и не-възпитаваните, на простите, на наглите, на дегенератите, на маргиналите, на безпомощните, на нещастните, на такива които не могат вече да променят своя живот, като заминат и не могат да променят живота на България - като останат.

134

НУЛА точки

преди 11 години

Проблемът в България на хора с качества, е че не могат да функционират на нивото на собствената си компетентност, понеже границата на компетентността се определяот развеселени, полуинформирани, полуможещи, полуурбанизирани селяни и селянки с уголемени бюстове, в чалга версия за култура, изкуство и цивилизованост

133

Анонимен

преди 11 години

До 179 Може и да има и такива Българи ,но са изключение от общото правило а при *** изключението е да има свестни!!!

132

Анонимен

преди 11 години

ДО162 Не говори за Иран това е арийска нация и люлка на цивилизацията и тези хора са се приобщили в тамошното общество, както тук арменците,да си чул някой българин да е казал нещо лошо за тях,освен вицове разбира се как да се интегрира като тя не знае какво означава тази дума и ми кажи *** от коя нация са и кадето и да са по света навсякаде крадат,лъжат убиват изнасилват и са мъзреливи *** и всяка държава има проблеми с тях!!!

131

Анонимен

преди 11 години

За да иде на евровизия трябва да има визия,погледнете горе снимката,има физиономия на кърсердарин маскиран като башибузук,който се представя за даалия от племето тумба лумба,на тази чалга и липсваха само зурните и недейте да говорите за другите народи кой ги е представял,никой в Европа не обича *** още от средните векове та до сега я ми кажете коя друга европейска страна беше представена от *** или ***!!!

130

дк

преди 11 години

"Софи парира и критиките за роклята, с която се появи на сцената с определението "прекрасна е"." ..... като за магистрална фея направо си е перфе :D:D

129

до 162

преди 11 години

прав си и все пак иранска ли е културата на Норвегия, щом иранец ги представи? Или е мароканска шведската?

128

I'm gypsy

преди 11 години

Bla, bla, bla, bla, bla !

127

до 160

преди 11 години

Къде в песента имаше цигнаско или чалга? Норвегия се представи с иранец- това значи ли, че норвежката култура е иранска?!

126

до 159

преди 11 години

Не съм очаквал друг отговор- ограничен и жалък. Да си жив и здрав в калта си...

125

до 141

преди 11 години

Поли, Миро, Марияна Попова, Орлин друго не могат да пеят освен поп и затова ли не отидоха на финал.??..