227

жоро

преди 11 години

Мой познат, бивш гард в НСО, ми е казвал че параванката е учудващо честен и коректен на терена, подава, тича колкото може и уважава охраната като спортисти(игра за кеф на Евксиноград). Обаче боко бил ужас. Ръга се като ***, рита по кокалчетата, сам си дава дузпи, и ако не спечели ще се разреве... А за седмия дан по карате... пълна смешка, сам си го дал в полицейската школа. Праните *** се страхувал от слави бинев като от дявол, много бой бил ял навремето... Не са стока , но боко е най-зле.

226

анонимен

преди 11 години

този само се хвали,той друго не знае.много обича да го хвалят,а той /бойко борисов/обича много да плюе по този или онзи и се занимава с пълни глупости,също много обича властта,не може да и се нанасити,като на хубава жена.

225

Анонимен

преди 11 години

тъй наречения "универсален" ще ни продаде успешно, започна вечещо никой нищо не пише по тая тема ? кротко и мирно си правят каквото искат (разбирай за каквото им плащат), а на народа подхвърлят дъвки и пуканки

224

оооох

преди 11 години

голяма завист голямо нещо, но на Бобо му е през това и оттатък. Вийте, дерете се, дращете, той си води партията и държавата напред и хич не иска и да знае за гладните червени ***.Дори Първанов му завия,цитирам по памет"Завиждам на ГЕРБ, че имат ББ и като танк ги води напред./в сравнение със ***/.

223

дядо гроз

преди 11 години

ЛЕЧИТЕЛКАТА КУИН ОТ ЕДНОИМЕННИЯ СЕРИАЛ РЯПА ДА ЯДЕ ПРЕД ВСЕМОГЪЩИЯ,ВСЕМОЖЕЩИЯ,ВСЕЗНАЕЩИЯ И ВЕЗДЕСЪЩИЯ БАЩА НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.ОСАННА!!!И ЗА НЕГО,И ЗА ВСИЧКИ НЕГОВИ ФЕНОВЕ,ЗАЩОТО И ТЕ СА КАТО НЕГО!ДОРИ ЗА ТЯХ-ДВА ПЪТИ ОСАННА!!!

222

дф

преди 11 години

бойко се мисли за Роналдо хаха

221

Анонимен

преди 11 години

Бойко един единствен на света

220

Анонимен

преди 11 години

Баща ми говори така, аз държа на качеството не на количеството.А сега и на количество сме бедни вече. Само *** стават повече. Нас ще ни асимилират до 20 г.

219

към 359

преди 11 години

Писнало ми е от подобни конформистки теории.Нашият народ "оцелява", не се развива,изчезва, не се множи...Историята ни е пълна с предатели, а великите ни мъже са умирали самотни.Пред турския съд всички съратници на Левски се отказват от него, та един от турците му казва "Ех, Левски ефенди, за този ли народ си даде живота?" И все чакаме някой бащица с големи мускули и голяма пушка да ни спасява, а не виждаме,че неговата цел е банална и користна. Аман от малодушие и страх.

218

чичо Тиквичка

преди 11 години

Всички, изброени тук са ***! Начело с Бойчето.

217

Анонимен

преди 11 години

Универсалният боец Бойко, вождът на матриало, новият Ивайло, банкянският цар Тиквун!

216

Анонимен до 262

преди 11 години

Много си прав. Тук моята истина за "истината" и моето мнение съвпадат с твоята истина за "истината" и твоето мнение. Радвам се че има хора мислещи като мен. Всичко зависи от гледната точка. Това не значи, че не трябва да имаме собствена гледна точка и да я отстояваме. Но предполагам, че този писал : "Който .... за простия народ ..." е писал за собствената си гледна точка и за тази на обществото около него. И я отстоява. Не виждам нищо лошо в това.Въпреки че не я споделям.

215

Мдаааа...

преди 11 години

Съвременните ни политици са любители . Сандьо Джама вдигаше гири по 0.7 литра неуморно и професионално.

214

Анонимен

преди 11 години

"От мускулите на премиера се възхищават и именитите му колеги от цял свят"Ееее браво. На това се вика премиер. Да те уважават хората. Да те ценят. На кой му пука, заради какво те уважават и ценят. Очаквайте скоро и Митьо Крика в политиката.

213

Анонимен

преди 11 години

Да бе аз тоя филм Диктаторът вече го гледах :)

212

za prodalgenie

преди 11 години

zna4e sledvahtite srehti hte sa evro tyrniren ma4,neka i tam da biat za da ni slyhat......

211

Анонимен

преди 11 години

Който може да мисли вижда истината и се ядосва,но за простия народ ежедневното набиване в главите оформя един образ на народен човек,който е добър спортист,строи магистрали,близо е до хората и обикаля с всички министри ако някъде стане бедствие.На това му се казва демагогия.

210

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов и Георги Първанов винаги са били съотборници в политиката , но на футболния и баскетболния терен са са яростни противници.от една не подкупна медия :)

209

ИВАН_СОФИЯ

преди 11 години

ПОРЕДНАТА *** НА ДНЕС.БГ КЪМ МУТРАТА ПРЕМИЕР!

208

Трипер

преди 11 години

Ловът не е ли спорт?