797

dodo

преди 11 години

logo-to na GERB ne e gradim BG, a grabimBG. Dokazaha go delata im sus bezdeistvieto si.tova ste im kostva sledvastiyt mandat .smeshnici............

796

zndr

преди 11 години

До Съвременники все пак някои хора се променят като видят за какви *** става въпрос. Защото понякога хората имат две лица и за да видиш другото лице трябва време. Интелигентните хора са гъвкави а не коне с капаци на които квото и да им говориш си знаят тяхното и не искат да погледнат встрани. Той Волен затва и го няма вече в тия среди, то не че и в Атака го има много... просто поредния сателит на герб.

795

Хари

преди 11 години

Да го оставим на мира премиера? Защо той нас не ни остави на мира? Цялата му практика е да преекспонира сам себе си във всички възможни медии. Реже лентички, "аз това, аз онова..."- самохвалството му край няма. Аз затова вече признавам само Интернет- там поне можеш сам да си избираш какво да гледаш и да четеш. А че е мутра, и то ***- това вече го разбраха дори и по-неориентираните. Зад него останаха или сметкаджиите, или пълните бунаци.

794

фхз

преди 11 години

пълни мафиоэи срамота

793

kiler

преди 11 години

Пазвантинът на *** Живков и полуграмотния горски дедо Симеон не е виновен,виновни са ***/електоратът/които гласуваха за мутрата Бойко!Много е сладкодумен,но повишава ли доходите ?трагедията е ,че се е приготвил за още един мандат и може и да го огрее.Цветелина и Цветанов без неговата благословия ли забогатяха?

792

Тодор

преди 11 години

Защо хвърляте обиди към комунистите след като комунисти в България след 45-та имаше само сред народа,комунисти в вишите постове никога не е имало както е нямало и демократи и капиталисти там всички бяха и ЩЕ бъдат прости престъпници,родоотстъпници,крадци и всичко най най но от към лошата страна.

791

Съвременник

преди 11 години

До 898 : Професоре,хубава реклама правиш на НФСБ ,но забравяш ,че същите тия до оня ден ближеха задниците на Костов ,Желю,Филип и сие седесари , а оня ненормалник Сидеров им беше главен редактор! Забравиха всичко и сега са вече пречистени като утринна роса! Поредната манипулация на разбойниците от синята коалиция,които разсипаха България и се надяват ,че хората не помнят кои са .

790

Анонимен

преди 11 години

Такава *** да ходи да следи хората и да те залива с помията, изкривена от личния живот на човека го можеха само мр.ъ.с.н.и.те по.дл.о.г.и от соца. Познайте се. Приличате на в.ах.к.а.ни.

789

Анонимен

преди 11 години

Така се се научили да манипулират това наследство на соца, че ако не се криминализира това и няма санкции, то всеки ден ще залива с помията си честните хора.

788

do 962

преди 11 години

Боже, в тази държава трябва да се криминализира манипулацията.

787

Анонимен

преди 11 години

само не ми цитирайте измислените демагогски песнички на Славчото Трифоновият-той пее тези песнички да хърля пясък в очите на глупаците.Вижте му действията най-корумперания и Уяден до пръскане и *** ,още и още,а вие му пляскайте!

786

не е вярно!

преди 11 години

959,аз съм от Варна и бях на откриването ,всички много се радваха на Борисов,а той отдели време на всеки да обърни внимание!

785

сосхо

преди 11 години

Как да го докажа бе ***, да не съм ЦРУ или КГБ! Ето ЦРУ са го доказали - сега е на ход Прокуратурата! Някой от управниците да е бил разследван за престъпления? Някой да е бил осъден? НИКОЙ! Всички са света вода ненапита! *** долен!

784

светец

преди 11 години

Така говореха преди мяколко години и верноподаниците за Станишев ;) Долу ръцете от този свят човек! Нещастници комунистически - от едно котило на ЦК на БКП сте дошли всички убийци на България - начело в тоя *** Бонго Тиквата!!!!

783

Анонимен

преди 11 години

*** - Лентореза пък е рязал лентички във Варна и се е държал като ***. Обидно е за държавата.Боже, какъв *** имаме за премиер!

782

Сашо

преди 11 години

Поздравявам г-н Кеворкян, за чудесния "Мунчов разказ"- написан малко преди, в този форум !

781

Анонимен

преди 11 години

Хайде тъпите немци да бачкат по-здраво, за да пращат пари на гърците, а не да ми дават насока кой е по-добре да управлява моята страна! По-интересното е, че Бат Бойко е настъпил бая големи интереси щом започнаха да го плюят от чужбина! На жългого вестниче ще кажеме, че на Борисов в кърпа му е вързан още един мандат, независимо от али-балите за Симо и Симовица!

780

Факт!

преди 11 години

Няма нито една държава в света, чийто министър-председател да е бил чист ... мафиот!

779

Ботев

преди 11 години

Голяма червена тъпня, другари разработчици на активни мероприятия. България щеше да е земен рай, ако всички "престъпници" са като Бат Бойко. *** клети.

778

outsider

преди 11 години

Хегел още преди два века е писал, че негодността на превителството намира своето оправдание в съответната негодност на поданиците. Така че ако Бойко Борисов остане и втори мандат на власт изводът е ясен: никой не ни е виновен за това, че ни управляват престъпници щом сами сме си ги избраме.