40

Патриот

преди 11 години

За кокошка-няма прошка!За милиони-няма закони!

39

Варненка

преди 11 години

Ще открадна 21 млн и няма да си бия камшика към Карибите.Ама лакомо дупе, кръв ***!

38

Анонимен

преди 11 години

Седем месеца прокуратурата търси доказателства, че парите са изнасяни под заплаха за живота на обвиняемия и неговата фамилия и не успя да си договори процента във връзка с тези доказателства. Сега на този мамин сладък хубостник дранголника не му мърда. Цели 21 дни ще ги лежи тези пари или месец максимум.

37

Анонимен

преди 11 години

......За 21 млн.-- домашен арест !!! Абе, тези нормални ли са !!! Има ли го някъде по света !!! И това ако е държава !!!

36

ana

преди 11 години

СМЯХ ГОЛЕМ....

35

A

преди 11 години

Как е възможно това!

34

Анонимен

преди 11 години

Xaйде да си го признаем. Сам човек не може да напраи такава кражба , така че се замислете малко

33

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък, крал крал, че се олял. И за каво са му толкова пари ???????

32

анонимен

преди 11 години

блазе му на тариката..как ли е пресмятал нещата та да е сигурен че ще му се размине..то толкова пирамиди и банки фалираха умишлено от началото на прехода..че чак не ги помним вече..вкараха 1 ..2 *** вътре в кауша..колкото да запишат наложено наказание на крадците..та и тоя тарикат..та да си жив и здрав Пете..да си ги харчиш със здраве когато отшумят нещата и те пуснат..другата е вятър тя ми...

31

до 25

преди 11 години

Ами ти сериозно ли говориш? Защо му е да работи ,след като е окрал 21 милиона? И кой и кога е конфискувал имущество на крадец в България? Я, се огледай и дай поне един пример.Ковачки направи фльонга с 16,5 млн ДДС,на първа инстанция получи условна а на втора го оправдаха. Да живеят големите крадци,доказано невинни агънца,наша българска всеобща радост и основание да споменаваме майките им

30

ППВ

преди 11 години

ПЕТКО ПРЕЗИДЕНТ!!!И постовете в министерския съвет са раздадени!

29

Те си знаят ППВ

преди 11 години

ПЕТКО ПРЕЗИДЕНТ!Така де, все пак човекът ще си полежи малко вкъщи, че в този арест артрит ще хване.

28

,,LARI,,

преди 11 години

KAKVO STANA S ONEZI MILIONI KRAI SEVLIEBO?POTULENO!

27

Черен Петър

преди 11 години

Ако беше откраднал 20 лева или кокошка вече да е в панделата, а за 20 милиона - домашен арест. Докато бил арестуван не се опитвал да се укрие и нямало опастност да избяга.Още не си бил избрал къща в Южна Африка

26

правоРазминаване

преди 11 години

Айдеее,и тоя айдук ,,невинен,,!!!

25

solaris

преди 11 години

Ако не те е страх и нямаш предрасъдъци (2рото го изключвам защото тази държава не ти дава нищо,а само ти взима и насреща получаваш един.........),открадни 1-2 милиона не повече,ама 21 това си е АЛЧНОСТ,ако беше тръгнал зад граница досега,никога нямаше да го хванат :)

24

с.до 25

преди 11 години

Каква работа с 20 милиона бе!?Ти нормален ли си!?Щом е имал акъл да гепи толкова пари значи е измислил и схема да ги скрие!Ще полежи някоя и друга годинка и беж в ЮАР например!Да ти кажа ли какво ще му конфискуват там!?Колкото на Веска Меджидиева и конфискуваха нещо!Каква логика извади направо не е истина!Мишок!:)

23

до 22

преди 11 години

Ти мислиш ли какво говориш?! Щял да си живее екстра. Да бе, с това уточнение, че повече никой няма да го иска на работа заради цветущото му съдебно минало, което се гледа под лупа при работа в банка и с другото малко уточнение, че вече всичко откраднато ще му бъде конфискувано. Всякакво имущество, закупено с крадени пари, също ще бъде конфискувано.

22

Анонимен

преди 11 години

Надявайте се да си живее живота. На този най-доброто, което може да му се случи, е да влезе в затвора. Да крадеш от банка е като да крадеш от мафията. Скоро след като случаят се позабрави, този ще си почине я от болест, я от инцидент.

21

ot chujbina

преди 11 години

da ne stane kato bratia Izbegalevi?