34

zxz

преди 11 години

nqkoga gospodine e predi 700 godini

33

stoian79

преди 11 години

TE MAFIOTITE SE PODKREPIAT VZAIMNO.

32

Анонимен

преди 11 години

а Коко може да му удари един ...,нали е най потентния в държавата :)))))))

31

анонимен

преди 11 години

ей..и тук ли успя да ошета Бат Бойко? браво бе..голяма дарба е тя неговата мисъл и възможности..навсякъде успява..само за държавните дела не....ще си изберем друг на изборите..та белким помисли и за нас следващият министър председател..а до тогава..дупе да ти е яко българино

30

SAVCHO1950gdg

преди 11 години

ГНУС МГЕ Е ОТ ТЕЗИ БОПКЛУЦИ И МЕ Е СРАМ ДА ДИСКУТИРАМ ТЕХНИЯ НАГЪЛ, ДЕБЕЛАШКИ И МАФИОТСКИ ПОПУЛИЗЪМ !! КАТО НЯМА ХЛЯБ НА ВИ ЗРЕЛИЩА, *** НИЩОЖНИ ОТ НЯКОГА ВЕЛИК И ХРАБЪР НАРОД !!!

29

селтаци мутраци

преди 11 години

Тоя верно лъха на чесън като го гледа човек. *** мутраци държат държавата !!! И тоя и ТИКВАТА !!!

28

ГЕРБавия

преди 11 години

БОЙКО Борисов и КОКО Динев са от едно тесто - мутренско, мафиотско, чалгарско, просташко..... Затова нищо не е чудно в държавата България - държава на мутро-мафията !!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Не е ли по-добре талпата да удари едно рамо на виадукта докато се разберат на кой ще дадат поръчката?

26

xaxa

преди 11 години

Защо феновете на Локомотив Пловдив не пеят на стадиона?ОТ СТРАХ ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЕЯТ!

25

Анонимен

преди 11 години

Е няма как, Новия благодетел. тва е. и мачове на Герена, е ясно че само на Герена. и Джейо и Дембелето дойдоха от Лаута.

24

murmashka

преди 11 години

С това ,,рамо" вече и на слепите става ясно че мутрите са превзели ,,Локо" Пловдив.Жалко! Такъв голяи отбор беше в миналото.Жалко и за Хр.Бонев! ,,Легна" пред мутрите. Голям футболист беше и така низко да падне??? Жалко!

23

Анонимен

преди 11 години

"Бойко Борисов удари рамо на Коко Динев"Ама как иначе.Колегите трябва да се подкрепят.Коко водеше наказателна бригада още при Васил Илиев.Наше момче е.

22

Цвъки Физкултурника

преди 11 години

Мутраците си помагат...нормално...

21

трактора ме гази

преди 11 години

до 23, багер те товари в една лека кола, гейзерчо *** не знам дали станишката е минал на левия бряг ама плешивия мутри сам си призна че си спинка с охраната , така ,ч е но комент къкту съ казва на чист български, аре сега въри си направи дупкобръка да ти олекне, и запомни от батя си тракторист, танкист и комбайнер, потно дупи кат твойто най сладко са клеца и не всички дето са против мутрата боко са комунисти, ама всички са интелигентни и образовани за разлика от тебе хора ако ти въобще си човек.

20

Анонимен

преди 11 години

Коко Динев - новия Гриша Ганчев за българския футбол.Следва продължение...

19

do жалко е

преди 11 години

Да наречеш Локо Пловдив селско отборче е срамно,информирай се,да не мислиш,че в момента поляците и украинците подпомагат учените... подпомагат,ама друг път.

18

помиярска държава

преди 11 години

Този лъха на чесън и семе от километър. Таман са си лика-прилика с Тиквата.

17

tankist

преди 11 години

до народния поет 17, бая си *** да не кажа *** кат си такъв фен на батя ти боки върви да му смучеш макароня, тука се коментира друг титан на родния хай лаиф -коко звучи подобно на боко ама не е тоя е ибъч на *** манекенки и чалга певачки докато възпетия от тебе боко а не коко спи сам само с момчетата от охраната по негови думи . така, ч таз поезия си я тури отзад да ти смаже каналя , че може да ти дотребе задния фар скоро .

16

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов удари рамо на Коко Динев а преди това да се случи удари и една гореща *** на Станишко!

15

до 17

преди 11 години

еми точно текст като за веско маринов, голем напън те е споходил