21

Цирк!

преди 11 години

"Стриктно ще се следи и за спазването на ограниченията на скоростта в населените места. Ще се извършват проверки за използването на предпазните колани и обезопасителните системи за превозване на деца, както и за недопускане на управление на автомобили от неправоспособни водачи." А иначе с какво се занимават да питам аз!?

20

газя

преди 11 години

аз газя всичко което ми се изпречи пред колата

19

Акция

преди 11 години

Да дадем газ ! Карайте разумно пили и не много бавно ! Така рискувате да ви помислят за балъци...закона е глупост...пил ще стигна и карам по добре отколкото трезвен...да си трезвен е глупава идея като цяло, без значение какво правиш

18

Анонимен

преди 11 години

Опитайте да регистрирате автомобил в КАТ. Ще Ви спре часовника от простотия. Тия хора не са мръднали и милиметър напред в последните 30 години. Направо шок и ужас.

17

С. Дянков

преди 11 години

Не знам колко служители на МВР имат "Гражданска отговорност",но знам колко от тях си купуват винетки. Нито един!

16

Анонимен

преди 11 години

Поредната гръмко огласена неефективна акция пълнеща еднинствено джобовете на катаджийтеВчера след проливния дъжд пекна слънце и те излезнаха като охлюви

15

Анонимен

преди 11 години

Прави ли Ви впечатление, че най-дебели от всички МеВеРейци са тези на КАТ. Това сигурно е в резултат на тежкият труд който извършват. Особено на обяд.

14

до КАТ

преди 11 години

А кога ще направят акция - "Изтрити маркировки","Забравени знаци"-тип-хранилки,"Пресичащи неправилно пешеходци","Големите дупки","Жени-шофьорки"...и т.н..

13

Препоръчител

преди 11 години

Препоръки към КАТ:1. Спрете да залягате по канавки и храсти. Унизително е. За 20 лева.2. Започнете да махате с палките пред полуизтритите пешеходни пътеки и дупки побиращи танк. Поне някаква полза да има от вас.3. Направете бърза справка колко от служителите на МВР никога през живота си, не са купували Гражданска Отговорност за личните автомобили. Малките ви мозъчета ще се изненадат.4. Проявете старание и отслабнете. Прасета с фуражки е отблъскваща гледка.

12

олеле

преди 11 години

а какво да правим с възрастните, които пресичат където им е най напряко и се движат като свободни електрони по платното ?? нагли до безкрай, аз като съм с кола спазвам правилника, обаче това не важи за пешеходците !!особено като наближа района на гарата, ми причернява - това са хора, абсолютно дезориентирани, дърпащи куфари, които идея си нямат къде точно отиват и къде пресичат. върви и нито се оглежда, нито го интересува трафика стадо овце има по голяма организация

11

Анонимен

преди 11 години

Това момиченце което го блъснаха на пешеходна пътека 100 човека с коли са стояли и са гледали сеир докато бере душа. Българинът е само един нещастен комплексиран педи, той децата си не обича, камо ли да пази чуждите.

10

Анонимен

преди 11 години

С акции не става! става с пандиз и жестоки глоби и вземания на кнжика. Българинът не му пука дете или баба ще сгази а и знае, че няма да лежи в затвора

9

шофер

преди 11 години

Cъгласен съм да се внимава и то не само оо време на акция а за постоянно!!! Трябва обаче да се глобяват колегите които паркират пред и на пешеходна пътека! Просто човек няма видимост!!! И с 40 да караш пак можеш да убиеш дете! Пред 1-во РПУ всички пешеходни пътеки са паркинг!!! Колите са на полицаи! Как ще ме глоби ченге което предизвиква повече инциденти от мен!?

8

Анонимен

преди 11 години

Добре де,защо не направят едни хубави пешеходни пътеки със нужното осветление и сигнализация.Нека се наблюдават с камери защитени в бронирани корпуси.Когато автомобилите не спират а има пресичащи (което е много често срещано явление) цък- глоба 50-100-200-1000 лева зависи колко пъти е сторено нарушението.Не,че някой с мерцедес за половин милион ще се впечатли от 1000 лева ама ми е правели впечатление,че колкото по-богат е някой толкова повече трепери за всяка собствена стотинка.

7

до кмета на пловдив

преди 11 години

ПРЕПОРЪКА - поддържането на пешеходните пътеки боядисани спасява детски животи и осигурява спокойно спане на отговорните за поддръжката

6

Моторист

преди 11 години

Аз ги пазя бе. Кто вляза в града, вместо с 200 карам с 150.

5

Анонимен

преди 11 години

А освен простотии МВР нещо от което да има ефект ще направи ли

4

3

преди 11 години

"Пазете българчетата!!! За прегазено *** дават златен талон!"Е за съжаление не е така :) В нашия град преди години един уби ***, размина му се с условна даже май не лежа в затвора, оообаче след това напусна града и избяга за чужбина, щото ако го хванат *** и се сещайте какво е можело да се случи.Така че, циганиче, българче или турче - на пътя покрай деца внимателно, "с готовност за спиране" както си го пише в закона. На всеки от нас може да се случи, пази боже!

3

Великов

преди 11 години

А на мен децата ще ми пазят ли джипа? Щото последното като го блъснах ми изкриви бронята!

2

Az

преди 11 години

Ако случайно наближите населено място и знаете, че има деца, спрете!!! Избутайте колата до изхода на населеното място и то на ръчна, все пак може някой да излезе на платното и след това, ако имате сили продължете пътуването