120

до 106

преди 11 години

Пич, аз генетичен тест съм си направила още преди поне 2 години. Така че не ми се прави на особен умен. В статията се казва, че индиянците имали общ праотец евреин. Което просто няма как да е вярно, освен ако евреите не са това което са. Което не е мой проблем. Но съм чела достатъчно за индианците в Южна америка, за да знам, че те с еврейската култура нямат общо.

119

БАЧКАТОР

преди 11 години

Македонско кретенче 120, от теста за който говориш се страхуват посръбчените македонско ЛЪЖЦИ, защото ще се окаже че нямаме нищо общо с татарите (монголите) и тъпите ви лъжи ще бъдат оборени! Ай сега лапай албанския и млъквай!

118

стоян

преди 11 години

Значи ще му казваме Ташунко *** или Ротшилд седящия бик.

117

славянин

преди 11 години

Скоро ще докажат, че и извънземните са с еврейски гени, ако не ги изпреварят македонците с техни ''доказателства'', че извънземните са бивши македонци напуснали земята с космически кораби преди хиляди години! Комплексарските племена винаги ''доказват'', че света се върти около тях!

116

Анонимен

преди 11 години

*** където и да отидат си чукат слугините, но признават децата си родени само от еврейки.а защо не проверят дали при евреите има индиански гени ? Защото ако някой реши да го направи няма да осъмне. Еврнйските жени раждали само от евреи Ха ха затова евреите са от всички раси от руси и синеоки до черни ***. Щом индианците имат еврейски гени да ги признаят за евреи и да ги вземат в Израел. Някой пак е написал поредната глупава измишльотина

115

111

преди 11 години

Тоя на картинката прилича на тетовски ***.

114

Анонимен

преди 11 години

Кой властва над Америка и над света?Кой вкара индианците в гета?Кой сега ще отрече, че не е най-големият нацист и фашист?

113

Анонимен

преди 11 години

Според мен ромите са станали на индианци, а после индианците са се трансформирали в роми.

112

Sony

преди 11 години

Tezi Evreite neshto silno zapochvat da mi napodobiavat na Makedoncite nie i vsichki ostanali sled tova ,moje bi ednakvo sa maloumni .

111

Ф.С.В

преди 11 години

Виждате ли хората от кога гонят евреите? от преди 600 г ---а тука сега си купуват земята на Добруджа и един ден ще ни заградят с мрежи като палестинците--това ни чака--затова и ни направиха бедни за да ни купят всичко на безценица --1 декар земя =чифт маратонки,,Хитлер е спечелил изборите понеже е национализирал еврейските банки които са пиели кръвта на народа--както в момета е БГ

110

Анонимен

преди 11 години

Айде бе, сигурни ли сте,че са с еврейски произход!? Да не се бъркат нещо тези учени? НАЙ-вероятно синовете на великата мечка ще излязат с Македонски корени и гени! Въпрос на време е "МАН" (македонска академия на науките) да го докаже

109

ined

преди 11 години

Егати евреина, от цял кораб с моряци само той излязъл най-големия *** и изпонаебал всички индианки. Това и да го видя - пак няма да го повярвам.

108

Анонимен

преди 11 години

Татарите са били гранично на руските земи племе, което е тормозело всички свои съседи с набезите си. Българите като южни съседи на руснаците също са имали проблеми с тях, както и другите народи в околността. Чингис хан е смазал татарите, доста зор е видял с българите и когато се е появил в руските земи с конница от монголоиди откъм България, русите са объркали понятията татарин и българин. Да наричаш българите татари е руско изобретение, както и македонската нация /История на славянството 1907г/

107

аз не мога да

преди 11 години

разбера ,българите ли са татари или татарите са българи ?!

106

щггж

преди 11 години

Освен индианците, еврейски гени имат *** и китайците. За ескимосите само се предполага.

105

Анонимен

преди 11 години

Кога ще направят ДНК проби на българите и татарите ?! Кой се страхува от подобен тест ?!

104

Емил

преди 11 години

Всъщност инианците са еврей, които като видяли че колумб тръгва към Америка, Минали напряко, и набързо нахвърляли няколко пирамиди, сложили перата, и зачакали да дойде и Колумб :)

103

66

преди 11 години

жалко , имах симпатия към тях ...

102

Анонимен

преди 11 години

Ахаааа значи индианците са продали на евреите календара след 2012 (земетресенията и пороите са на промоция) и от 2013 евреите ше решават кой ше го бъде и кой - не. изобщо - дрън дрън, та пляс.... иначе е пълно с разбирачи тука

101

Анонимен

преди 11 години

Хихи, големи талмудисти в тоя форум бе... Тва Болен ли ви го каза, че в Талмуда пише, че Неевреите не са хора? :) Апък се смеем на Българите от македония, когато те бълват "исторически" изцепки...На някой прави ли му впечатление, че днесбеге отново ни вкарва статия за Евреите, да може да се насъскват антисемитъците? Всяка седмица се вкарва поне по 1 статия най-отпред.