8

no

преди 11 години

Все пак това са известни футболисти, които играят в страни, където посещаемостта на мачовете е голяма, билетите са скъпи, рекламите скъпоплатени - разбирам, че клубовете имат приходи. Ами за нашите отбори какво да кажем, те от къде вземат пари да плащат на играчите и целия обслужващ персонал, да ходят на лагери, да купуват екипировка и пр., предвид факта,че нищо особено не са постигнали???

7

Анонимен

преди 11 години

Футбола в днешно време - 22ма милионери правят кефа на 2ма милиардери...

6

Голямото откритие

преди 11 години

Английското първество е най-качествено защото половиния свят гладува за прищевките им. И няколко евреи, араби, индийци и китайци си перат милярдите.

5

соларис

преди 11 години

КАКВА БЕШЕ ПРИКАЗКАТА - ИМАЛ ГИ ДАЛ ГИ,ДАВАТ СЕ ГОЛЕМИ ПАРИ ДА,ДАЛИ Е РЕДНО НЕЗНАМ,НО КОГАТО ОТ ПШ ДО 4ТА ДИВИЗИЯ СТАДИОНА Е ПЪЛЕН ДАЛИ 70 000 ИЛИ 7000 НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ИГРАЕ СЕ ФУТБОЛ,ХОРАТА ХОДЯТ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ И ДА ПОДКРЕПЯТ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР,И ПОСЛЕДНИЯ МОЖЕ ДА БИЕ 1-ВИЯ И НА ДРУГАТА СЕДМИЦА ВСИЧКО Е ЗАБРАВЕНО,ЗА ТОВА ФУТБОЛА Е ВЕЛИКА ИГРА,И ЗА ТОВА АНГЛИЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО Е НАЙ-КАЧЕСТВЕНОТО И НАЙ-ГЛЕДАНОТО,ЗАЩОТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА БИЕ ВСЕКИ :)))

4

Нищо не е

преди 11 години

По-фрапантното е когато Гонзо взимаше по 40 000$ чисти на месец. Сметнато спрямо минималната заплата, той е взимал повече от най-платените футболисти днес в Англия.

3

stun

преди 11 години

В Манчестър Сити давали "114% ОТ ПРИХОДИТЕ си за заплати". Абе Вие нова математика ли измислихте.

2

Анонимен

преди 11 години

тия играят футбол,затова и стадионите им са пълни,не като нашите мързели дето знаят само да реват ,да пият и да се дрогират в 4алготеките

1

Анонимен

преди 11 години

дали си представят тия футболисти какво е да получаваш 160 паунда месечна заплата /350-400лв/