Оставям я 51-52 и след като омекне до 49-50 жулим цяла година. В провинцията само алкохолиците пият купешка.
.......ракията щом е на 1.5метра от казана е супер........другото са алабализми.....а както се пееше в една песен.......ни е водка ракия па да можда убия.....приятен ден....
"При ракия над 50 градуса е играл яко шекера,хубавата ракия-отлежала е мека/мека топлина/както се казва, около 43,45 градуса.А иначе при много силни ракии съотношението е на бидон чувал захар- лакомия ,аматьорска работа. " - Хубавата ракия става от грозде след като го е ударила слана - тогава му се повишава захарността.Ако есента е била топла и суха,както предната,ракията от ГРОЗДЕ става по-добра от някои презокеански и островни питиета.Естествено след двойна дестилация и подобаващо отлежаване:)
Edin ot deputatite, podozritelno mire6el na uiski,bil nare4en nacionalen predatel i izgonen ot zalata .
абе ,аз ги правя около 36 градуса ама метил та дрънка -ее няколко стотин умряха други ослепяха *** тва е НИ ДАНЪЧНИ НИ мвр ЩОТО ВСИЧКО Е НА ЩАТ ПРИ МЕНЕ
радвам се че депутати не спират да работят върху такива важни и належащи за съдбата на България теми
Парламентът реши: Гроздовата поне 40 градуса