217

янки

преди 11 години

индианците в северна америка и те бяха различни ама им видяхте сметката мръсни лицемери

216

анонимен

преди 11 години

Масонски и еврейски лобита всяват раздори по цял свят!Трябва да се появи един нов Хитлер и всичко ще бъде на ред!Камъни,гайки,запъртъци,торбички с урина и фекалии срещу гей-парада!

215

WAR-lik

преди 11 години

да си различен е нормално но да си американски посланик е нещо твърде ненормално

214

Анонимен

преди 11 години

Този *** още ли е тук-?!

213

Анонимен

преди 11 години

..само че какво значи да си "различен"?.. човекоядците също са различни!

212

kireza

преди 11 години

Негърчето не си ли прибра педика за да му води *** кампания?Още ли тъпче святата българска земя!Боже,ела и се разправи с тази гадост,както направи със Содом и Гомор!!!

211

wasp

преди 11 години

Да си различен не е нормално, защото това означава, че нормалните са ненормални!

210

Анонимен

преди 11 години

Уорлик е ***.ст

209

Анонимен

преди 11 години

Уорлик си е ГЕЙ , да си гледа "демократичната" им политика , част от нея е да си затворят кореното население на Америка в резервати и да правят навсякъде войни където имат икономически интереси , та тръгнал нещастника да дава съвети , а тия където не харесват България и само плюват по форумите , спокойно може и да не се интересуват от нея и да не си дават глупавите коментари , в чужбина сте на гости и ще си останете нежеланите гости или желаните за мръсната работа

208

Анонимен

преди 11 години

Уорлик си е ГЕЙ и си защитава семеподобните , тя и американската политика си е на принципа всявай раздори , чрез уж демократични призиви , иначе те "демократично" се намесват навсякъде където имат икономически интерес , особено където е свързано с горивата

207

нормално е човек

преди 11 години

да се разболее ,но още по-нормално е ако търси лечение ! И в секса има нормални и ненормални неща ! Например има хора ,които желаят да правят секс с животни :кучета ,кози и пр., и това според психолозите не е нормално ,същото се отнася и за гейовете ! А още по-ненормално е да знаеш ,че деца се правят от хетеросексуални контакти ,които ти не обичаш дори мразиш ,а в същото време да искаш да осиновиш дете ,което е продукт от хетеросексуален контакт ! С тази толерантност ще погубите света !

206

Анонимен

преди 11 години

246, демек това се отнася и за Вас. Върнете се в поста си от 227 . Израз като "мислех да я прочета" не означава прочел.Или бързо забравяте какво сте писали или не се изразявате правилно.

205

до славянин

преди 11 години

по-важното в девиза на американската нация IN GOD WE TRUST, който се печата върху долара е заявеното намерение и това, че все пак уповават на Бог. доколко успяват е друг въпрос, но поне засега не са се отказали. в края на краищата, все някой трябва да върши и мръсната работа

204

236 до 242

преди 11 години

а вие дори моя пост не сте прочели правилно :) в него не съм казал, че не съм чел Библията, а се обръщам към тези, които не са го сторили.

203

до 241

преди 11 години

До 241, ако нямам етика в иронията си към Томас (макар да не съм съвсем съгласен), то е защото той е леееко краен. А и нима да поставяш хомосексуалните в кюп убийци, изйсилвачи, педофили (демек престъпници действащия против волята на жертвите си) е много етично (или *** както той ги нарича което е особено етично)?????? Или пък да наричаш индиректно някого гнусен цитирайки тая част в Библията където се казва че "да легнеш с мъжко като с женско" е гнусота или нещо от сорта?

202

Българин

преди 11 години

.................и ние ще допуснем тая твар да си отиде спокойно от България, вместо да го прогоним с камъни или поне с гнили плодове?Гнусен хомосексуалист, наркоман, защитник на *** *** (вероятно си пада по мъжките им ласки) - тоя *** е позор за САЩ !!! Позор и за нас, че го търпяхме, вместо още поне преди 3 години да му дадем 24 часа срок да се махне от България !!!

201

Анонимен

преди 11 години

До 236Много ми е интересно Вие как расъждавате, след като заявихте, че не сте я чели? Добре, че поне сте прочели, какво пише на долара:).

200

Анонимен

преди 11 години

238, нямате етика в иронията си към Томас. Колкото за харесването, в случая работата отива не към възможност, а към диагноза, но от етика ще Ви я спестя.

199

До 236

преди 11 години

Да,ама на кой бог се осланят ?

198

славянин

преди 11 години

Уорлик или не знае, или се прави, че не знае, че има естествени различия , има и противоестествени различия между хората - а той явно поощрява противоестествените - нали целта на световните господари е цялото човечество да деградира максимално!