8

Ко ко кокошка

преди 11 години

След забраната за пушене, тази акция ... Нямам нищо против - да ги хващат тея с нелегалните цигари, но според мен това си е чиста проба заблуда - тук играят други интереси - на хора с много пари ... Да не си мислите, че има нещо случайно? В случая "една голяма клечка" прави сечено на друга "голяма клечка". Скоро, съм убедена, че ще се разбере кои са хората и имената им ще лъснат във вестниците. Не са си платили подкупа на "неподкупните" ченгета.

7

м

преди 11 години

Аз само не разбрах къде е трагедията в тази новина? Голям праз! Боли ме главата че еди кой си разпостранявал такава стока. Не вземат да си седнат на задниците тези мишки ами харчат нашите пари за глупави акции дето след два дни всичко ще е забравено и ще са пуснати всички. Защо само мият очите ни? Строят магистрали а падат дупки.

6

anonimen

преди 11 години

vav nova zagora siganskiy kvartal palno sas kontrabandni sigari.

5

Анонимен

преди 11 години

''маrble''))))))))))))

4

Анонимен

преди 11 години

в Плевен на пазара не се и крият, явно са в комбина

3

MARBLE

преди 11 години

to taz marka mnogo izvestna be :) :) :)

2

Пешо

преди 11 години

*** никой не ги закача те продават цигари за бистришкия тигър!!!

1

Българин

преди 11 години

И на нашият пазар, и на пазарът близо до офисът ми, орди *** нападат хората с викове "цИгари, цИгари !!!"... все чакам да видя как ушевите терминатори ги просват по очи и ги закопчават с белезници... ама явно няма да дочакам, не и докато *** е шеф на МВР !!!