83

Анонимен

преди 10 години

И това излезе гербав балон. като другите МУ измислици! Гоооооооооооооолям лъжеЦ. От комунист и в червата какво да очакваш?

82

Анонимен

преди 11 години

Ще разпродаваш завареното, ама само още малко.

81

Професора

преди 11 години

И армани да си облече не може да избяга от селското си мислене и говорене.В бъдеще очаквам да плачем на гроба му като на севернокорейския лидер и който не плаче да лежи в затвора.После естествено и ще възкръсне мутрата.Въобще медиите в България са под всякаква критика.Вместо да започнат да разследват властта за престъпленията им те ги хвалят и им създават лъжлив образ.

80

Гарантирано от герб

преди 11 години

"Роди се" нов виц от премъдрата уста на Вожда и Учителя...

79

хммм

преди 11 години

защо даваме оръжия на страна от третия свят и то тАкава която САЩ не полюбва мн мн? искаме и нас да намразят или какво?

78

Анонимен

преди 11 години

***, разбихте ни военната индустрия, армията и всички видове войски... сега продавате? а кога ще купувате? до кога с техника по над 50 години и без пари за стрелби и маневри? да не говорим и за подбора на кадри...

77

НФБ

преди 11 години

защо фирмите не продават сами а имат нужда от посредничеството на дон боко великолепни!да сте чули президента на САЩ или канцлера на германия да посредничат

76

НФБ

преди 11 години

150 милиона при 30% комисионна за дон боко великолепни...е те това е наистина работа за завиждане!честито на дон боко великолепни пък да вземе и да почерпи!

75

Нина

преди 11 години

Загливие в медиите от рода на "Борисов лично увеличава раждаемостта в българия" се още ли не се е появило?

74

Нина

преди 11 години

Защо да не се радват? Та то е било като на зеленчуковия пазар... -Заповядайте не се притеснявайте, но моля ви се не се бутайте, хубави машини има за всички, хайде ишракчаните, иракчаните насам.. -Ъмм много са хубави ще поискам 100 - Ти пък не се излагайте, страхотни са вземете 500 -Амиии...добре ))))

73

7

преди 11 години

На кое точно се радвате, на нещо устно договорено ли? Когато се подпише договор за сделката, тогава се радвайте. Засега са само устни договорки, които нищо не струват.

72

Нина

преди 11 години

Не е така, просто бг политиците искат /и получават/ по-големи комисионни от чуждите фирми.

71

до 88

преди 11 години

Верно е това ама нали виждаш как ни клатят с тоя шенген.. изискват да закупим за да ни приемат тук там ...

70

Мижи да те лажем

преди 11 години

Един от основните проблеми на българските фирми в бранша обаче от години е, че не получават поръчки от българското министерство на отбраната, което предпочита да пазарува от чуждестранните им конкуренти.

69

т

преди 11 години

ако може всеки от Вас неодобряващи да напише кое би одобрил. Какво би му харесало и би му напълнило душата

68

sawall

преди 11 години

Бойко да си беше написал и домашното. Китайците често тежко се засягат ако някой намекне, че имат прекалено голямо население. Просто им е болна точка. Ако са отказали патроните, не ме изненадва...

67

помиярска държава

преди 11 години

Боко разиграва циркове, а сценария го пишат богати червенушковци. Народът обеднява, изтъпява и се радва. Май ще се бяга зад градница, тук не се издържа!!

66

Анонимен

преди 11 години

Бат Бойко сам инспектира мостовете по магистралата, сам продава оръжие, сам си кара джипа, абе нещо май започва да прилича на северно корейски вожд

65

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Бисери:Имат "бойни муниции" - има, ако им сложиш. Едва ли ще им вършат работа с халосни патрони/снаряди."...когато навън температурата достига 55 градуса" - под 55 градуса климатиците не охлаждат, може би топлят?Цирк. Това писание проста жена ли го е сътворила?

64

Нина

преди 11 години

Поне им увеличаваха заплатите..царя..ами холдингите и банките на Вожда, който скоро си празнува ОФИЦИАЛНИЯ втори милиард? Държава само със заплахи и репресии не се управлява..