214

Томас

преди 11 години

259Колкото и да са ви трън евреите - Исус Христос се е родил като евреин, това не означава, че е от някоя народност. Господ е много повече от всички народи - всички са като прашинка пред Него.

213

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЖЕНАТИ ШЕ ГО ОТНЕСЕ МИСТЕР ПРЕЗИДЕН...!

212

Дреме ми

преди 11 години

Рачко Пръдлето бил рекъл.....

211

18 1 81

преди 11 години

Според бай Тошо в България имаше само българи. Турци, помаци, татари, ***, гагаузи... нямаше, всеки беше българин. Днес сме една крачка по напред. вече и господ е българин.

210

Анонимен

преди 11 години

Не споменавай всуе името Господне !

209

Нов доклад на ЕС

преди 11 години

Българите са заплашени с бедност заради лошото качество на управлението и липсата на реформи в най-проблемните сектори. Това предупреждение отправя Eвропейската комисия в коментарите си по конвергентната програма на България до 2015 г.

208

--

преди 11 години

Да, Плевнелиев отиде и провери на място - няма общо между земетресенията в Италия и България... Те не се случват над една и съща граница на континентални плочи и въобще всичко са долни инсинуации. Това Алпо-Хималайските вериги също са измишльотини на опортюнистите.Като германофил, трябваше поне да се респектира от мнението на германския сеизмологичен институт и да не навлиза в дебри, които са леко мътни дори за специалистите.

207

Rстреб

преди 11 години

Защо пък не!? Щом евреите казват, че годпод е евреин и никой не оспорва това, какво е грешно в това един българин да твърди, че господ е българин?!

206

Анонимен

преди 11 години

НЕ СПОМЕНАВАЙ БОЖИЕТО ИМЕ *** ***.ГОВОРИ СИ САМО ЗА АЛАХ.

205

Анонимен

преди 11 години

ДВАМАТА СИ ПОДЕЛЯТ ПЪРВОТО МЯСТО НА ТОП ***.ОСОБЕНО ТОЯ НЕ СПРЯ С ГЛУПОТЕВИНИТЕ СИ.ГНУС МЕ Е ВЕЧЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА МУ.НЯМА ЛИ СЪВЕТНИЦИ ТОЯ ?

204

!!!!!

преди 11 години

Тоя явно иска да вземе титлата за *** от Б.Б. !!!

203

Mima

преди 11 години

Kato ministar govore6e po smisleno, no qvno ne my e tyk mqstoto....Ami da se nay4i kak se govori, kak trqbva da se darji v opredeleni sityacii, za da ne izglejda kato sme6nik....

202

Томас

преди 11 години

Второзаконие 18:10-1310 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, 11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; 12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе. 13 Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.А ние избрахме президент, който правил хороскопи и се гордее, че е мамил хората така. Дано Господ се смили и не ни наказва много заради това.

201

Анонимен

преди 11 години

Този *** с лакти се бута да заеме по-голямо пространство на телевизора и по вестниците от Бокича. Всеки ден съм в очакване да разбера на кой от великите ни управленци глупостите ще бъдат най-много повтаряни и натрапвани.

200

Анонимен

преди 11 години

Pi4 si ti ot Goce Dale4ev, ako polovinata ot tezi dumi sa tvoi...? Ti me u4udva6 .

199

Месия- жена Му

преди 11 години

При Месия -българка, какъв Му остава да бъде?!

198

Анонимен

преди 11 години

аааа имал съм двойник в България-възкликна Мистър Бийн?

197

Нина

преди 11 години

Привлната реплика за Плевела не ли е следната "Аллах е българин")))

196

Анонимен

преди 11 години

г- н Президент , вярвам само в Бог , нито на врачките нито на учените вярвам. Пък на тебе най- малко вярвам. Гледай си президентските дела и не се занимавай с делата на Бог.

195

!!!!!

преди 11 години

гусин Президент учените добре, врачките ясно, гледайте си земните задължения обаче щото ставате досадни:"Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно."